Om Magnhild Antigirl

29, singel, sinna og egentlig klar for drømmemann og 3 unger, men det siste forteller jeg ikke til noen, siden det høres bedre ut å være singel og fornøyd. Men hvem er egentlig det? Jeg er generelt misfornøyd. Fuck the world? Nope. Jeg er ikke hipster heller.

Nils Arne Eggen har egentlig formulert det som trengs å sies om denne bloggen: “”Når du sier så mye som jeg gjør, så stemmer det ikke alltid”.

Legger Bjørnsonåret bak meg. Madonna har en bart jeg kan identifisere meg med.

Har du nå et påtrengende behov for å kontakte meg? Skriv en epost til antigirl29@gmail.com Det kan hende jeg svarer. Dessuten kan du følge meg på twitter.com/antibloggeren

Comments
 1. Black diamond says:

  Kjempefin blogg, den beste, du skriver motsatt av det som er vanlige her inne blant motebloggere.
  dvs dill og dall og oppskrytthet
  Du er singel, det er fint, fior da kan jeg spandere en kveld på deg ute.

 2. antigirl29 says:

  Tusen takk. Det er veldig hyggelig. Jeg er alltid åpen for å bli påspandert en kveld på byen 😉

 3. warijar says:

  Original blogg som falt i smak. Men Don Draper og bourbon blir litt… vel.. tja.. På den annen side; Kanskje hjemmebrent og småkaker likevel ikke fungerer så bra heller..

 4. antigirl29 says:

  Takk for det. Det kommer mer sprit og gamle gubber senere 😉

 5. Rabiatix says:

  Det gleder meg å se at misantropien lever i beste velgående også utenfor mitt hode. Fed bart!

 6. Hanne says:

  Flott blogg! Og veldig underholdende!

 7. antigirl29 says:

  Tusen takk for det, begge to. Jeg er veldig imponert over bloggen din, Hanne. Tøft gjort! Og gleder meg til mer forskning fra deg, Rabiatix. Heldigvis fins det noen bra bloggere i Norge også.

 8. Chihiro says:

  Herregud så herlig å dumpe borti bloggen din! Er så enig så enig i ALT du skriver – skal fortsette å kike innom her når jeg får sukkerspinn-overdose, x-faktor-noia og nok av Tone Hemma Åberget

 9. antigirl29 says:

  Gjør det. Tipper det vil være ofte. Hvis du er Chihiro, vil jeg være heksene

 10. Øllebølle says:

  Hva med å ta barten?

 11. antigirl29 says:

  Ikke før jeg får et godt svar på følgende: Hvorfor har du et sterkt ønske om at jeg tar barten?

 12. yoyoyos says:

  Påspandert øl?? Hadde inntrykk av at du var feminist. Men bare når det passer deg, ikke sant? 😉

  Du vil nok forbli singel en god stund framover. Ingen mann med respekt for seg selv vil ta i deg med en ildtang, selv om mange sikkert tenner på bart.

 13. antigirl29 says:

  Jeg må innrømme at jeg ikke fikk så innmari lyst til å ligge med deg heller. Mer usexy hjerne skal man lete lenge etter.
  Jeg elsker gratis øl no matter what. Anser det som en del av min feministiske ideologi.

  Koz Mag

 14. anti dame bart says:

  skulle hilse fra lillebror på 16 og si han var virkelig misunnelig på barten din!! he he

  en wannabe feminist som egentlig kun kopierer andres dumme meninger og utgir de for og være sine da det ikke sviver mer oppi toppen på burde ikke hatt en blogg vettu…

  makan og mye dumme ting man skal lage “sak” ut av bare for det man ikke har noe liv m verdier har jeg ikke sett før!!

 15. -e- says:

  Grått og rosa er ikke kontrastfarger da! Men utover det en finurlig blogg. Kanskje du sparer til trønderbart? Det har ikke surpompene som har kommentert tenkt over…

 16. antigirl29 says:

  Sant det. Jeg tror jeg identifiserer meg mer med Madonnas bart enn trønderbart, men skal vurdere det om vi kutter ut skinnvesten.

  Men nå har jeg visst ikke noe liv med verdier, så hvem vet hva jeg finner på i morgen.

 17. Mohamed says:

  Feminister er kule!

  Jeg likte denne bloggen her. Korte og dagsaktuelle innlegg. Og samtidig treffende og provoserende

 18. antigirl29 says:

  Takk Mohamed ❤

 19. Oslobob 32 says:

  Stiller du med bart og giraffsko, tar jeg med resten (Unge, VW passat, hus, båt, hytte, bikkje, stressende karrierejag og hele samleboksen til Madonna)

 20. antigirl29 says:

  Hvis jeg ikke hadde vært allergisk mot hunder, hadde dette vært meget fristende.

 21. mari says:

  Liker bloggen din! Hadde faktisk planer om å lage en antiblogg selv, men når trenger jeg heldigvis ikke det:-) Irriterer meg over mye av det samme, og kanskje spesielt over mennesker som bruker tid, ressurser og sosiale medier på å fremstille seg selv som overlykkelige bollebakende supermennesker. Carpe diem my ass! Forøvrig ville jeg nok fokusert mindre på puling (samboer og barn så tidvis laaang tørke). Liker barten- det bi itj nå fart uten bart, som vi sier i Trøndelag. Stå på!

 22. antigirl29 says:

  Tusen takk for det, nå ble jeg glad her. Jeg syns du skal lage den bloggen, jeg. Vi trenger flere antiblogger. Og ikke minst så trenger vi noen som kan fortelle om den derre tørka, som jeg tror mange i forhold opplever, få innrømmer og mange trenger å høre at andre opplever! Jeg skal i hvert fall lese den!

  • mari says:

   he he.. Ja det slo meg i samme sekund som jeg skrev det. På tide at noen faktisk forteller om samlivet slik det faktisk er- til tider et tørkehelvete og bare mas og krangling om småting. Er imidlertid ingen forteller som jeg tenker man kanskje må være for å drive med dette. Noen andre får støtte deg aktivt i en slik antibloggbeveglse, jeg forholder meg nok passiv enn så lenge. Liker deg jeg, det er noe Elin Brodinsk over deg- karakterene hennes. Jeg vet ikke om du tar det som et kompliment, men det var ment som et.

 23. antigirl29 says:

  Hehe, ok. Håper du skifter mening, da. Men ellers kan du gjerne være min informant – jeg trenger litt mer kunnskap om temaet forhold som varer lenger enn et par måneder, merker jeg. Men jeg forsøker å sette spørsmål ved dette samlivet og den oppskrytte idyllen. Det er vel pluss og minus med alle samlivsformer – eller manglende som sådan.

 24. Gunnar says:

  Hahaha priceless… dette er en forvrengt polvott av en mann som har mistet seg selv en gang som utspiller sitt patetiske liv på nett som en kvinne på en blogg…. herregud

 25. antigirl29 says:

  Interessant teori. Jeg har alltid drømt om å være dragqueen. Eller mann, for da tjener jeg mer penger. Vennligst utdyp

 26. Ingvild says:

  Denne bloggen var fin, du! Ikke så mye tid til å lese nå (fredag kveld, jeez, I have a life) men du er lagt til i Google Reader og jeg popper innom en annen gang. HERLIG!

 27. Pessimisten says:

  Blir av en merkelig grunn glad av å titte innom bloggen din. Som en pessimistisk, underbetalt, statsannsatt småbarnsmor, så må jeg titte mer innom her kjenner jeg

 28. Elin says:

  fortsett med bloggingen. jeg trenger et oppfriskende innlegg i min traurige hverdag. du skriver knallbra uansett tema , jeg er meget imponert. tror du setter ord på mye av det som folk føler……….. under sitt håpefulle perfekte ytre

 29. antigirl29 says:

  Jeg elsker å ha lesere som dere. Lover velskrevne innlegg om det meste i tiden som kommer også!

 30. Julenissen667 says:

  Synes du skriver mye vittig i denne bloggen din, det er nok å ta av fra nyhetsmediene i dag. Men det er jo ganske lett å rakke ned på ting da. Vi er neppe enige i akkurat hva som bør rakkes mest ned på, men jeg kan jo sette pris på dine små morsomme mørke humorbiter likevel, misfornøyd single 29 åring som jeg er 😛

 31. Elizabeth says:

  For en fantastisk blogg! Første gang inne på bloggen din idag og kjenner den gjorde meg faktisk litt lykkelig! Selv om det ordet irriterer deg grenseløst! 😉 Denne bloggen skal definitivt leses ofte og hver eneste gang jeg føler for å sparke verden i ræven! Akkurat begynt blogge selv og du gremmes vel over tittelen min på bloggen, men jeg er faktisk ganske lykkelig altså.. Er jo så innmari mange dumme mennesker ute i verden som gjør at mitt liv ser så mye bedre ut! Og langvarige forhold inneholder masse dritt og tåpelige krangler som man kan bli gal av! Ingen dans på roser eller leve i rosa skyer hvert sekund. (De som påstår det lyver!) Kan gjerne gi deg noen tips om hvordan man holder ut? hehe.

 32. Rino says:

  Stor sans for bloggen din. Kjappe observasjoner og “tenke sjæl”, gjerne uten filter og tenke fra andre vinkler, om du skjønner, og det gjør du nok, er forfriskende bra.

 33. antigirl29 says:

  Tusen takk, det er veldig hyggelig å høre, spesielt fra en avis jeg er glad i. Jeg forsøker så godt jeg kan å tilby alternative innfallsvinkler. Vi er tross alt en del, både bloggere og damer, som ikke er rosa i huet, og som også fortjener å bli hørt.

 34. Eva says:

  Jeg er så glad for at du blogger! For at du gir oss en god blanding av reflekterte meninger, sarkastiske utgreiinger og hverdagsanekdoter. Takk!

 35. Lillian says:

  Hm… Dette var rar lesning. Bortsett fra noen få saker som utpekte seg som interessant så er resten litt sånn ‘jeg må skrive NOE her men jeg vet da f..n om jeg bryr meg egentlig…’ Folk må få lov til å ha sine meninger uansett tenker jeg. Man trenger ikke drite de ut for det. Og ekteskap med mann og barn? Den tid kommer dersom det er det DU velger. Og hvordan det blir er også ditt valg. Så nyt heller tiden med å være med deg selv og kjenne deg selv, fordi den du er nå vil alltid forandre seg framover. Og med unger og mann, så kan det hende at du får sjokk når du innser at du ikke lenger vet hvem du er.. Og istedet for å være anti- kanskje du heller vil være jatakkdetviljegha- 😉

 36. antigirl29 says:

  Jeg kjenner meg selv, ellers takk. Men det er jo fint at alle ønsker å påpeke at livet mitt blir bra først når jeg får mann og barn. Gjenspeiler samfunnet, kan man si. Og det er kanskje lov å være kritisk?

 37. Martin says:

  Beklager den dårlige kvalitetn:

 38. Lillian says:

  Rart med den mølja der med å møte en mann og happy ever after… Gikk i den fella selv og da ønsket jeg at noen hadde hatt en opplysningssamtale med meg om hvordan livet egentlig var.. Når det finnes statlige hefter om hvordan stelle ditt barn, hvorfor fins det ikke lignende ala hvordan stelle deg selv og ekteskapet feks? Det var tanker jeg satt att med da ting begynte å gå i oppløsning. Så jeg er litt antiekteskap.. Men ønsker alle lykke til med sine. Du også.

 39. Hater ikke says:

  Religion… pure bul—. Hvorfor skal man tro på Gud/Julenissen når man vet at jorden har blitt til på sine måter, hvordan ting har kommet til liv, og andre ting. Hvem bryr seg om hva som skjer videre i livet… det kan bare gud vite…. – lol , han gidder ikke å svare meg.

 40. vidar says:

  hei ! det er flott at noen er litt negative, livet er ingen dans på røde roser, men mere som en nervepirende tur i naturen i det øyeblikket du oppdager ett skilt det står MINE FELT på

 41. Siri says:

  Åhh.. kom akkurat over bloggen din og ja..jeg tror jeg kan bli avhengig. Endelig noen jeg kan identifisere meg med! TAKK!!

 42. Vidar says:

  Det var da som bare f….. Nå fikk du meg til å bese blogg innleggene dine også! Jeg må innrømme at jeg måtte smile av flere av dine innlegg, selv om jeg egentlig har lyst til å drikke meg så drita at jeg glemmer at jeg faktisk har lest dette her. Føler meg nesten på nivå med kontaktsøkende og kjærlighetskåte stuter som har gått for lenge uten å få sjekket opp et skikkelig kvinnfolk. Det blir vel Match.com og Møteplassen for meg også snart. I am DOOOOMED 😦
  Dessuten er jeg 42 og snart skilt…….. hørte jeg noen si desperat mannsgris?
  By the way: Single og fornøyd? Drømmemann? Det er noe som kun eksisterer i en fantasiverden. Unger? Hjelp (du kan låne mine)! Ut og reis, heller! Opplev verden og se deg rundt. Fantastisk mye fint å oppleve. Det er håp for oss alle 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s