En fredag uten bryllup

Posted: 30. April 2011 by antigirl29 in antimagnhild, klær skaper mye rart, Magnhild synser, superkvinner, Trykt og utrykt

Åh, hva om det ikke hadde vært bryllup i England i helga?

Hva om vi hadde sluppet å lure på om vi hadde rett i at Alexander McQueen ville ha noe å gjøre med den brudekjolen, selv etter sin død, om Camilla Parker Bowles kom til å se ut som et takras, om Mette-Marit kom til å bli invitert, om bryllupet kom til å bedre eller dårligere enn det til Charles og Diana, om  hvem som kom til å be hvem om et patetisk kyss på balkongen, om Waitiekatie endelig slapp å vente lenger og om Prins William Arthur Philip Louis i det hele tatt kom til å få på henne den ringen?

Da hadde vi, jeg mener hele Europas befolkning uavhengig av deres stilling til kongehuset forøvrig, kanskje sluppet unna en del ting. Vi hadde sluppet forsøket på å forstå hvorfor folk setter underlige ståltrådkonstruksjoner på hodet og kaller det hatt, hvordan Vicky Vicious klarer å gå med så høye hæler når hun er megapreggis, hvorfor søstra til brura ser bedre ut enn brura og egentlig litt ut som om hun er brura, hvorfor TV 2-nyhetene står foran Buckingham Palace og snakker om muggsopp i dusjen på norske sykehjem og hvorfor alle er overraska over at Prins William Arthur Philip Louis ikke vil gå med giftering når vi alle vet at det ligger til familien å pule rundt og at akkurat det funker best uten giftering.

Dronning Elizabeth hadde dessuten sluppet å påtvinge en stor del av verdens befolkning sin dårlige smak i sin favorittfarge gult, David Beckham hadde sannsynligvis aldri fått en leksjon av en samlet verdenspresse om at medaljen bør henge på venstre side, dronning Sonja hadde ikke fått kjeft fra den samme gjengen for å gå i rødt, KateTobecomeCathrine Middleton hadde ikke blitt minnet på at hun er ei gammel kjerring fra landet sammenligna med Diana, Dagsrevyen hadde ikke dummet seg ut ved å si at befolkningen i London anslås til et par millioner når alle vet at det bor en del flere folk i byen, Katrine Sørland hadde sluppet forsøket på å overbevise oss nok en gang at bryllup er det eneste som betyr noe i verden, Kronprinsesse Victoria hadde sluppet å gjenopplive fargen aprikos fra 80-tallet som nå har fått det ikke egentlig bedre navnet lakserosa, norske kjendishorer hadde sluppet unna overskriften “Hvor ble det av tungekysset” i Se og Hør, Carl Erik Grimstad hadde sluppet å bli så forskrekka av at ei jente på 3 år holder seg for ørene når det bråker i stedet for å se forelsket på brudeparet, og en doktor med det kledelige navnet Kanapeer hadde sluppet å fortelle Side 2/verden det han ikke skulle fortelle Side2/verden om innholdet i de private bryllupstalene som Side2/verden egentlig ikke skulle få høre.

Selv hadde jeg sluppet å undre meg over manglende emosjonell innlevelse i det jeg ikke akkurat grein da brura gikk oppover kirkegulvet, manglende moteinteresse i det jeg ga fullstendig blaffen i hvordan kjolen til Katie så ut, manglende ærbødighet og dannelse i det jeg fikk lyst til å hoppe på James Middleton mens han leste fra bibelen og manglende kvinnelige kromosomer i det jeg ikke et sekund ønska at det var meg som skulle gifte meg i Westminster Abbey med en haug av dyre diamanter på hodet.

Og kanskje. Kanskje hadde vi sluppet å miste troa på United Kingdom som et moderne kongerike med flerkulturell befolkning i harmoni med verden. Kanskje hadde det samme kongeriket brukt pengene på noe annet, for eksempel å fikse arbeidsledighetsproblemer og fattigdomsproblemer og forurensningsproblemer og det som verre er på øya. Kanskje hadde noen brukt 500 millioner kroner på å fikse et verdensproblem eller to og husket at en god del afrikanere for eksempel kunne fått en god del malariatabletter for den summen. Kanskje hadde vi ikke glemt at det er krig i Libya, økonomisk krise i Irland, revolusjon i Syria og KrF-landsmøte i Norge.

Ja, kanskje noe ville ha skjedd som hadde hatt betydning for folket. Om bare det ikke hadde vært bryllup denne fredagen.

Comments
  1. Vilde says:

    Digger deg<3

  2. Sigrid says:

    Jo, ikke at jeg har giddet å se på noe prinsebryllup – det er jo hagesesong, må vite – men spiller det egentlig noe rolle om media har et bryllup på topp av nyhetslisten eller om de har en eller annen uinteresant fotballnyhet? Eller om de har x antall timer sending om fotball eller prinsebryllup? Det finnes jo verken interessant eller viktig noe av det 😉 Eneste forskjellen er at det er fotball mye oftere.

  3. Gullet says:

    Herre gud så dum du er, rett og slett_! IDIOT OG GLEDESDREPER.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s