Moses gjendikter Datalagringsdirektivet

Posted: 6. April 2011 by antigirl29 in Dikterne gjendikter, Styresmaktene padler

I begynnelsen skapte EU overvåkning. Internett lå folksomt og uregulert, og ingen i Norge skjønte betydningen av EØS-direktiver.

Da sa Jens “Bli lagret”. Og det ble lagret. Jens så at lagringen var god, og sammen med Erna skilte han den fra overvåkning. Lagringen kalte han nødvendig, og internettbrukerne potensielle kriminelle. Slik skjedde det:

Det ble natt og morgen første dag.

Folket sa: “Det skal dannes en tverrpolitisk uavhengig  kampanjeorganisasjon som skal skille de gode fra de onde”. Gruppen kalte de Stopp datalagringsdirektivet! Audun Lysbakken skrev sin første bloggpost.

Det ble natt og det ble morgen andre dag.

Folket sa “Det skal dannes en underskriftsaksjon, som skal fortelle Magnhild Meltveit Kleppa at hun ikke er god”. Folket skrev navnet sitt og kalte det for politisk pressmiddel. Så lot de sine meninger vokse fram. På Twitter og på Facebook og i Aftenposten og i Firda og i Rana Blad og i lunsjpausen på jobben og på kvinneguiden.no. Og de så at de var gode og de lagret alle sine meninger elektronisk.

Det ble natt og det ble morgen tredje dag.

Audun Lysbakken sa “Jeg er mot Datalagringsdirektivet. Det skiller EU fra de gode”. Og det samme sa Bård Vegard Solhjell og Heikki Holmås og Torbjørn Røe Isaksen og Knut Storberget og Trine Skei Grande og de i Senterpartiet som ikke hadde trippa på gauksyre. Politikerne skapte de store tankene. Og alle hadde de ulike meninger om EU, men alle var de mot Datalagringsdirektivet. Saken ble sendt ut på høring.

Det ble natt og det ble morgen fjerde dag

Rosabloggerne sa “Datalagringsdirektivet er teit. Her er min outfit”.  Ungdomspartiene demonstrerte utenfor Stortinget, og Stopp datalagringsarkivet! holdt årsmøte og skrev høringssvar. Og alle så de at de gjorde godt.

Det ble natt og det ble morgen femte dag

Jens Stoltenberg sa “Vi skal være venner, Erna. Venner for personvern og for at EU ikke skal mislike oss”. Og Erna så at det var godt. Men ingen andre så det. I hvert fall ikke folket, som dannet en støttegruppe for Torbjørn Røe Isaksen. Men heldigvis for Jens, døde Wenche Foss samme dag.

Det ble natt og det ble morgen sjette dag

På den sjette dagen vedtok politikerne Datalagringsdirektivet etter en debatt som var så kjedelig og varte så lenge at Trine Skei Grande begynte å sitere Star Wars i ren frustrasjon. Så skapte Jens harme i befolkningen. På Twitter og på Facebook og i Aftenposten og i Firda og i Rana Blad og og i lunsjpausen på jobben og på kvinneguiden.no. For ingen ville at deres data skulle lagres, men mange stemte for likevel. Og alle lagret de sine data overalt. EU så på alt Jens hadde skapt og så at det var godt.

Det ble natt og det ble morgen sjuende dag

På den sjuende dagen lagret Jens.

Advertisements
Comments
  1. Trollmora says:

    Humrer litt i trollskjegget av innlegget her 🙂 Jeg har en utfordring til deg inne hos meg… tar du den? 🙂 Ha en god dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s