Tidenes aprilspøk

Posted: 1. April 2011 by antigirl29 in Trykt og utrykt

Jess, nå er det 1. april. Denne fine dagen som vi kun har en gang i året hvor mediene endelig kan fortelle hver sin ene usanne ting. Jeg gleder meg hvert år. Under følger noen forslag til nyheter jeg tror kan dukke opp i dag. Da er det grunn til å være skeptisk og klappe journalistene på ryggen for god fantasi:

 • Datalagringsdirektivet innebærer at man må ha kamera bak speilet på alle offentlige steder, inkludert på rosabloggernes bad.
 • De glutenfrie nattverdsoblatene kan inneholde spor av gluten
 • Kroppen til Wenche Foss blir donert til forskning på pelsmotstandere med pels
 • Fotballfrue blir skilt etter å ha vært utro med en innebandyspiller. Vurderer å endre bloggnavn til innebandyelskerinne.
 • Tone Damli skifter navn til Tony Dam Lee for å nå et mer Sopranosvennlig og forstadsbosatt gangsterpublikum
 • Märtha føler at hun er misforstått. Hun har aldri snakket med engler, bare med snegler.
 • Liv Ullman tar buss til Stavanger for å se Ari Behns teaterstykke
 • Maria Amelie heter egentlig Marilyn Monroe, opplyser SVs internasjonale leder, som et par minutter senere går tilbake på uttalelsen.
 • Regjeringa har fått ny logo. Det er et strå som tre personer kan tres på. Senterpartiet trakk det korteste strået og fikk utdelt en trekløver å støtte seg på. Sender offisielt takkebrev til Kristin og Jens: Takk for den fine geitramsen.
 • Regissøren av Pax er ikke en kvinne, som først antatt, men derimot den kjente forfatteren og moromannen Nikolaj Frobenius. Han regisserte filmen etter å ha tatt et brevkurs i regi av Nav fordi han tenkte han kunne gjøre det bedre selv
 • John Carew har tatt en tatovering på ryggen. Det gjorde vondt. I tatoveringen står det “Betre bør børson du ber kje i bakken enn mannevit mykje”. Det er feil, opplyser fire nynorske håvamåleksperter
 • Det er gratis pølse og vindusspylerveske på Statoil i Øystre Slidre til alle som dukker opp i kjøttkjole med tilhørende veskehøne
Advertisements
Comments
 1. Jo says:

  Jeg har sjelden ledd så mye som av denne artikkelen. Priceless!

 2. Trutmunn says:

  Liv Ullmans høye tanker om seg selv drev henne kanskje til å kjøre kollektivtrafikk etter Olav og Jens. Men for å se Ari Behns teaterstykke tror jeg neppe. Hun tilhører tross alt den generasjonen som mener at den som gifter seg med en kongelig skal oppføre seg deretter, og ikke kle seg i jenteklær på tur med en kokainavhengig kompis. Om derimot Carew eller fotballfrue- teorien fikk en plass i avisene hadde jeg trodd det var sant. Det blir litt for sannsynlig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s