Fra og med i morra

Posted: 30. March 2011 by antigirl29 in Magnhild er idealistisk

Åh, jeg gleder meg sånn til i morra. I morra er den dagen hvor jeg skal gjøre alt jeg har planlagt å gjøre i morra.

Jeg skal faktisk stå opp tidligere enn jeg pleier. Faktisk med en gang alarmen ringer. For det må jeg bare begynne med. Og så skal jeg få gjort så mye før lunsj. Jeg skal svare på alle epostene jeg ikke får svart på og ringe alle de telefonene jeg har utsatt. Dessuten skal jeg ta fatt i alle de arbeidsoppgavene som jeg hadde utsatt til i dag, men som så mystisk nok ble utsatt til i morra. Og jeg skal ikke være bittelittegranne sur for at jeg har mye å gjøre en gang. Bare blid og fornøyd og opplagt. Faktisk så blid at jeg også påtar meg å gjøre ting for andre. For det har jeg selvfølgelig tid til.

Innimellom arbeidet så rekker jeg også litt av hvert. Betale de regningene jeg har glemt. Bestille tannlegetime, frisørtime, hudpleietime og flybillett til påska. Jeg får sendt et par meldinger til venner jeg nesten hadde glemt at jeg har, skrevet et par bloggposter og en kronikk til Aftenposten og diskutert litt politikk med smartinger på Twitter.

I løpet av dagen skal jeg også ringe han fyren jeg liker. Si at jeg liker han og vil møte han på kvelden. Og han skal si at jatakk, selvfølgelig, nice, ses klokka sju. Så skal jeg gå tidlig fra jobb, siden jeg har kommet så tidlig og rukket alt jeg skal på rekordtid. Da rekker jeg fint å trene før jeg vasker leiligheten og går på butikken og handler digg mat som jeg lager på helt perfekt vis før mannen dukker opp. Innen da har jeg selvfølgelig også rukket å pynte meg og ser smashing ut og har ikke svettet over gryta i det hele tatt.

Det blir en finfin kveld. Vi skal spise og snakke om interessante ting. Og jeg er ikke nervøs i det hele tatt, slik jeg kunne vært når jeg har en digg mann jeg liker på middag. Heller ikke særlig sliten etter alt jeg har rukket å gjøre i løpet av dagen. Derimot er jeg på mitt mest sjarmerende. Jeg har masse smarte ting å si og ikke noe behov for å hevde meg. Alt glir bare naturlig av seg selv og mannen liker meg så innmarri godt. Elsker meg faktisk litt. Og vi ender selvfølgelig opp med heit sex halve natta før jeg våkner like naturlig opplagt av alarmen like tidlig morgenen etter, klar for en ny dag i samme tempo. Klar for å spise frokost før den setter i gang. For jeg rakk selvfølgelig å bake et brød i løpet av natta.

Åh, det blir så bra, vettu. Fra og med i morra.

Advertisements
Comments
 1. Lillian says:

  Å dette innleggets humor falt jeg helt for.. Det er sikkert rart, men jeg vet om 2 slike superkvinner som faktisk har slike dager iblant. Jeg tror de rir på lykkebølgen de dagene, før de deiser som en tung sekk i sofaen etterhvert hehe.. Selv skulle jeg ønske meg morgener med følelse av å være tilfreds med livet..

 2. Lillian says:

  Godt mulig, men jeg har selv hatt slike dager for lenge siden, spesielt en periode jeg var kjempeforelsket. Men ja det var slitsomt å ha planer om å klare alt mulig.

 3. Barbro says:

  Vent til du blir småbarnsmor…DA får du tid til mye da…

 4. Herlig Mag, fra og med i morra…..

 5. MissPinky says:

  Jeg forsto plutselig den angstfølelsen jeg våkner med hver morgen; i dag MÅ jeg klare alt jeg i går lovet meg selv at i morra… *selvinnsikt*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s