John Carews ryggskade – minutt for minutt

Posted: 21. March 2011 by antigirl29 in Magnhild og kjendisene, Misforstått framsnakking, Trykt og utrykt
Tags: , , , , , , , , ,

Stemmer det, det er snart landskamp. Den kollektive norske tabloidhjernen blar som et lite helvete for å lage så mange saker som mulig i de fem dagene som er igjen. Flaks for dem at John Carew har vondt i ryggen, så de slipper å lage flaue saker med fire franske språkeksperter. Jeg er selvfølgelig ikke noe dårligere. Her er Carews ryggskade – minutt for minutt:

19.03 kl 15.57: John Carew er ikke frisk nok til å spille kamp for Stoke. Norge skjelver. Er det den gamle ryggskaden eller en ny? Bare Gud og landslagslegen vet.

20.03 kl 08.39: Moa uttrykker at det er dårlig nytt for Norge om vi mister Carew. Moa er egentlig superhappy for at han selv får anledning til å spille, men ønsker samtidig å bli årets forbilde på Idrettsgallaen. Han skjønte nemlig at han aldri kom til å bli årets utøver når Petter Northug skal gå så fort på ski hele tida samt at framsnakking er poppis om dagen.

20.03 kl 21.04: Sportsrevyen driter i ryggskaden til John Carew. De er mer opptatt av å bestikke danske pølseselgere til å heie på Norge.

21.03 kl 09.17: Magnhild ser utstrakte fordeler med John Carews ryggskade. Det betyr mange fine bilder av John Carews lårmuskler i avisa. Magnhild ser ikke sammenhengen mellom lår og rygg, men holder klokelig kjeft.

21.03 kl 12.57: Danskene forstår ikke hvorfor alle snakker om rygg, men forstår at det er trendy, så de begynner å bable om kiropraktor bare for å høres litt avanserte ut.

22.03 kl. 10.21: VG-journalist spør John Carew om han har sovet godt i natt.
– Ja, sier John Carew.
– Hvor godt på en skala fra 1-7? spør VG.
– 6.5, sier John Carew.
– Hvorfor ikke 7? sier VG. Tenker at dette kan bli et toppoppslag.
– Jeg hadde noen pepperkakesmuler i senga, sier John Carew.

22.03 kl. 10.39: VG nett melder: “Ryggen ødelagt av pepperkakesmuler i senga. John Carew snakker ut om den tøffe tida”.

23.03 kl 19.26: Dagbladet forteller Magnhild at hun må få inn ordene naken og sexy i sammenheng med John Carew. Det gir mange treff fra Google, og det er jo ord som passer sammen, helt uavhengig av ryggen.

24.03 kl 10.00: VG har en morsom sak, der de sjekker norskkunnskapene til danske fotballspillere. Det er såpass hysterisk morsomt at John Carew ler på seg en ny ryggskade.

25.03 kl 07.15: Falsk alarm. John Carew har ikke ledd på seg en ny ryggskade. Han satte fast en nonstop i halsen mens han prøvde å si: Dette er ikke spesielt morsomt.

25.03 kl 11.19:: Nonstopen John Carew satte fast i halsen var rød. Det kan sikre kilder opplyse.

25.03 kl 11.27: VG prøver å forske på om nonstopen er rød og hvit, slik at de kan lage en sak på at John Carew har Danmark i vrangstrupen

25.03 kl 15.13 : Dansk journalist klapper John Carew vennskapelig på ryggen, fordi han ikke når opp til skuldra. VG tar bilde.

25.03 kl 15.19: VG Nett melder: Dansk journalist forsøkte å skade John Carew

26.03 kl 23.15: Sexy danske synes det er deilig å være dansk i Norge, avslører VG

27.03 kl 20.00: Carew synger nasjonalsangen. Han er ganske flink til å synge. Ryggen er glemt. Avstemming på dagbladet.no: “Bør Carew delta i Melodi Grand Prix?” Per Sundnes uttaler seg negativt.

27.03 kl 22.00: Norge taper mot Danmark selv om Carew har scora to mål. John Carew har ikke vondt i ryggen. VG prøver å få han til å si at han har det.

27.03 kl 22.14: John Carew ligger kneblet på matta på Ullevål. To journalister og to fotografer fra VG står bak. På en lapp har han skrevet: “Ja, jeg har vondt i ryggen”.

27.03 kl 22.17: VG Nett: John Carew snakker ut om ryggsmertene. Bare i VG!

Comments
 1. Lise says:

  Haha, pepperkakesmuler i senga. Nå lo jeg godt!

 2. msjackson says:

  Hehe.. like greit å se det komiske i denne sport-tragedien. Først VM på ski, nå er det fotball… Må bare holde ut.. hold ut!! (snakker til megselv)
  Lårmusklene til Carew er jo en bra trøst. Får vel følge bedre med på sporten, så jeg får med meg det viktigste 😉 Gleder meg til naken og sexy oppslaget.

 3. Barbro says:

  Lurer på hva disse pepperkakesmulene var for noe jeg?Hadde de 2 armer og ditto ben? Med John Carew oppå….Man kan jo bare forestille seg hvorfor det ble ryggskade av slikt…..

 4. Naken, sexy og skaded? Jeg følger ikke med på sport, men noe sier meg jeg har gått glipp av noe vesentlig her. Pepperkakesmule! 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s