Shabby fredag ala Øyvind

Posted: 11. March 2011 by oyvind34 in Øyvind gjesteblogger, shabby fredag

Kjenner en viss prestasjons angst nå ass. Vet jo at mange av dere just loves shabby fredag. Typpisk Magga og hate alt det hvite. Kan kanskje ikke si at en snømann er hennes venn :)) Magga ligger på soffan min med en stor pose Sørlands Chips og venter på at Petter Nortug skal komme på Skavland og hun spørte om jeg kunne skrive shabby fredag. Jeg sa at det var greit så lenge jeg fikk skrive helt ærligh. Lillesøss sa ok. Hehe, jeg gleder meg B-) Ok, følg med folkens. Dette er xen til en interiør fanatist som snakker ut.

Har ikke direkte erfaring med interiør bloggere. Men xkona ligner veldig på en interiør blogger. Kunne sagt mye om xkona mi. Skal prøve og ikke gjøre det. Men tingen er at hadde xkona vært blogger så hadde hu vært interiør blogger. Di siste 7 åra har jeg bodd i et interiør helvete hjem. Mye hvitt og mye dritt. White trash rett og slett. Xkona hadde dilla på gammalt ræl som ikke fungerer til noe som helst og hu pynta ganske mye med gammle underbukser ;-)) Innbiller meg kanskje at Magga begynte og hate interiør når hu besøkte xkona og meg. Ord som får xkona til å tørne fullstendig: Fjernkontroll, dorull med papiret ut, IKEA, furu møbler, bøker, fat som ikke matcher og brød som ikke er hjemme bakt.

Når vi skilte oss var det jeg som fikk med meg alle de stygge tinga. Da mener jeg alle tinga som hu ikke ville ha og som ikke kosta noe. Og som hadde stått nede i boden å støva i flere år. Det som var bra med at vi skilte oss var at jeg fikk lov til å tinga mine framme igjen og jeg slapp og låse meg inn i kjelleren for å se på tinga mine. En annen bra ting med at vi skilte oss var selvsagt at jeg slapp å vere sammen med hu. Tror Magga er ganske glad for det også.

Tenkte jeg skulle vise noen før etter bilder fra hjemmet mitt. Før skilsmisse og etter skilsmisse. Hold on be strong 😉

Nei, Øyvind, vi kan ikke ha bøker i hyllene, det støver så fælt. Så da la vi masse hand duker der heller. Det støver jo ikke. Så bøkene mine sto i kjellern.

En god grunn til å være skilt. Nå har jeg bøker i bok hyllene mine. Det er jo en grunn til at det heter bok hylle lixm.

Xen presterte 1 gang og si at jeg ikke får lov til å stå å tisse. Det kan ikke en dame bestemme. Og viss du er livredd for urin på badet må du bare bo på hytta og ha utedo ass.

Jeg elsker det nye badekaret mitt. Her ligger jeg og bobler over hele dagen mens jeg spiser pølser og drikker øl ;-))))) TUlla. Men det er digg ass.

Xkona ville ha det romantisk i stua. Men hu nekta og være romantisk i sofaen.

Stua mi. Skulle tatt bilde når Magga ligger på soffan og spiser Sørlands Chips ;-))))

 

PS! Skal jeg noen gang bo sammen med ei dame igjen så må det bli Terese Johaug. Hu er bare drit søt og jeg tror hu ville kledd både engle vinger og mamalukker 😉 Vi skal bo på gården hennes oppe i Dalsbøgda og ha hvite vegger og hun skal kalle meg for Øyvind vennen og dattera mi for prinsessa. Ring meg gjærne, Terese. ❤ B-)

Comments
 1. antigirl29 says:

  Grattis, bror. Dette har du virkelig greid å bruke tre timer på? Men er glad du holdt kjeft da Petter var på tv. Nå skal du få den klamme skinnsofaen din for deg selv resten av kvelden.

 2. Richard says:

  hmmm… Jeg valgte å følge Magnhilds antiblog, skal jeg lese det broren skriver så følger jeg Magnhilds bror sin antiblog.

  Jeg valgte å ikke gjøre det…

 3. Big Dick says:

  Gi mæ et shabby ludder, og jeg tar a usett, for nå venter ei tom seng på helten…..Natta,,,,

 4. Lillian says:

  Her er det noe som ikke rimer i det hele tatt…! Haha.. Før bildene er jo hentet fra butikker.. Og etter bildene? Hvor er de hvite veggene du magnhild nevnte at du hadde malt..? Unnskyld meg, men jeg tar dette innlegget for en god spøk, faktisk det beste så langt.. Fra hvitt frue helvete til frk johaug? Og da kan alt gjerne være hvitt igjen? Tror det når jeg ser det, bokstavelig talt, hehe.. Good natt og soov goodt..

 5. Anonymous says:

  Elendig innlegg!

 6. Heidi says:

  Er det sant???!!!

  Er ikke før bilde ekte! Nei nå står ikke væla til påske. Nei DA likte ikke jeg innlegget heller…

  …dere asså. Ha ha ha 🙂

  Go Ø-vennen, men Mag slår du aldri 😉

  H

 7. oyvind34 says:

  Altså særr! Jeg kan vel ikke legge ut bilder av mitt eget hjem? Er det noen som gjør det? Magga har malt fine vegger ass. Jeg lover.

 8. Anonymous says:

  Magnhild og øyvind er nok samme person..

  • antigirl29 says:

   Interessant teori, Lillian. Men dessverre ikke riktig. Takk for sammenligninga med Sue Grafton, btw. Føles nesten som om jeg var Paolo Coelho. Da hadde jo alle likt meg bort sett fra meg selv.

 9. Lillian says:

  Sue og paolo kan egentlig ikke sammenlignes.

 10. Spiderdama says:

  Jeg hater orddelingsfeil! Håper ikke det blir så mange innlegg fra Øyvind, dessverre er han lagt fra ditt nivå.

  • Irene says:

   Nei, vi vil ha vanlig shabby fredag tilbake!

  • antigirl29 says:

   Øyvind er jo bare en glad gutt, og jeg var litt glad for at han tok roret litt mens jeg var utbrent i helga. På den andre siden: Det er jeg jo ikke så ofte. (Jeg hater også orddelingsfeil, så i den grad han kommer tilbake, skal jeg få han til å skjerpe seg – tror det var mest tull fra hans side).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s