Test deg selv: Hvilken Ikea-skruer er du?

Posted: 9. March 2011 by antigirl29 in Ufiltrert Magnhild

OK, i dag er jeg hos broren min og skrur ting. Rettere sagt Ikea-møbler. Det gir meg straks en gratis middag av god kvalitet, altså, men fy faen fuck og gauksyre så kjedelig det er. Og det gjør virkelig at humoren min synker til et nytt lavmål. Derav dagens avstemming. Så hvilken Ikea-skruer er du, egentlig?

Advertisements
Comments
  1. Anonymous says:

    Klart det er gørr å skru møbler, spesielt når andre tydelig viser lettelse over å slippe jobben selv… Men det er enda verre å se på kløner som bruker to timer på to deler, for så endelig la deg få slippe til og fikse hele greia på ti minutter… jeg er jente, desto større blir overraskelsen hos gutta når jeg skrur som jeg var født til det!

  2. Sonja Dadam says:

    Elektrisk drill, baby!

  3. Jeg er rar, I know. Men IKEA-møbler er da bare artig å smelle sammen. Elektrisk skrutrekker og en hammer er stort sett alt man trenger. Det er sikkert noe med å-beherske-oppgaven-følelsen det gir, og jeg er god på dette. All modesty aside. Kanskje jeg skulle få meg et sånt 800-nummer – hjelpelinjen for Ikeaskruing? Eller reise rundt i Oslo og skru sammen ting for folk som har gått lei? Hmmm, jeg lukter penger her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s