En liten realitetsorientering om spytt

Posted: 2. March 2011 by antigirl29 in Magnhild realitetsorienterer

Ah, norske menn, ass. De har diverse testosteronbaserte misoppfatninger som leder til uvaner som er vonde å vende. En av dem er knytta til spytting. Så her er en liten realitetsorientering om spytting, hvor hovedbudskapet er at spytting ikke er sexy. Føler likevel det er så mange mottakere at jeg må dele det opp litt.

Til deg på 17 som er opptatt av å være tøff i trynet og spytte i øst og vest så det nesten treffer folk og de blir superforbanna bare for å imponere kompisene dine: De jentene i gjengen din blir ikke imponerte. Klarer du imidlertid å imponere dem ved f eks å ikke spytte, imponerer du kompisene dine mye mer. Så husk at spytting er ikke sexy.

Til deg på rundt 20 som egentlig ikke legger merke til noe eller noen rundt deg, men er opptatt av at ingen skal tro du har noe jævlig i munnen og derfor spytter ut alt du har i munnen så det blir jævlig på gata i stedet: Hold munn. Det er ikke bare vi damer som må lære å svelge. Og spytting er ikke sexy.

Til deg på rundt 30 i boblejakke som bruker løs snus fordi du tror det er macho og spytter den ut rundt omkring fordi du tror det er enda mer macho: Det er så sinnsykt umacho. Og ca null sexy.

Til deg i 40-åra i dyr dress med dyr skinnveske som liker å dra neseinnholdet ditt inn i munnen for så å spytte det ut på trikkeskinnene for å vise at du driter oss andre som står og venter på trikken og gjør akkurat som du vil: Vi driter ikke i deg. Vi syns du er jævlig. Og spytting er ikke sexy, nei. Så langt derifra

Til deg, unge som syns at faren din er kul og derfor spytter akkurat som han: Ikke gjør som faren din sier, gutt, faren din er null kul. For ikke å snakke om null sexy.

Til deg på over 50 som spytter når det passer seg fordi du ikke vet bedre: Du er så gammel at du burde vite bedre. Det er spyttinga, ikke alderen som gjør deg mindre sexy.

Til alle kinesiske menn i alle aldre: Dere har misforstått.

Til deg, Alexander Skarsgård, og bare til deg: Ok, da. Spytting er litt sexy. Når det er deg. Og du har hoggtenner. Og spytter blod. Men kun da. Til alle dere andre: Dette er ikke et eksempel til etterfølgelse.

Åh, kan dere ikke bare gi opp, folkens? Jeg kan ikke tenke meg noe verre enn den altforjævlige spyttinga deres, faktisk. Usexy, for faen.

Comments
  1. Lillian says:

    Ah, endelig! Og ikke glem de som snyter seg ved å holde på ene siden av nesen og blåser digre klyser ut rett for trynet på folk.. Vi har da papirtørklær her i landet. Takk Magnhild!

  2. vilde says:

    Fantastisk skilt!

  3. Big Dick says:

    Spytt som glidemiddel er sterkt undervrudert,, *fikk stygge tanker her jeg satt*, MÅTTE GUD FORBY…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s