Motetips fra Eva Mendes

Posted: 24. February 2011 by antigirl29 in Klær skaper kvinnen, klær skaper mye rart

Jeg fortsetter med motestoff i dag, tror jeg. Jeg mener, hvorfor skal Ski-VM få så mye oppmerksomhet når det også er Oslo fashion week? Og hvorfor viste de ikke åpninga av den på tv? Kan jo hende det var en del ut i distriktene som gjerne skulle tatt del i den folkefesten, NRK.

Men ok, nå var det visst ikke så mye interessant på den åpninga heller. Så da har jeg i stedet nok en gang tatt turen utenlands. I dag får vi motetips fra Eva Mendes.

Eva Mendes er en slags skuespiller – aldri sett på film, men ofte sett på ulike fester. Muligens fordi hun er så flink til å leppepose på den røde løperen (type stikke leppene ut så mye som mulig – har hørt på et rosa sted at det hjelper å si wow). Men kanskje også fordi hun er god på mote. Her er noen fine tips hvis du vil bli like flink:

Menn blir gjerne glad hvis man glemmer undertøy og legger et seriøst fokus på det ved f eks å løfte halvparten av kjolen opp på skuldra. Her er ett eksempel på hvordan jeg har valgt å gjøre det.

Det er veldig, veldig vanskelig å strikke. Denne kjolen ble jeg typisk ikke ferdig med i tide. Men du vet, vi kvinner finner alltid en løsning. Her lot jeg bare trådene henge. Smart og trendy. Og så kunne jeg bare fortsette da jeg kom hjem. Sjekk leppeposen min her, forresten!

-Dette blir bra, sa stylisten min om outfiten til julefesten. -Nå ser du ut som et sånt bånd man har rundt en julegave. Se og lær.

Det er lurt å lese bøker innimellom, så du framstår som intelligent. Jeg husker denne var bra. Bøker er for casual people, så her har jeg kjørt casual stil.

Hvis du har en tendens til å bli litt kald utover kvelden, kan det være lurt å knytte et sjal rundt hoftene, som du så kan ta rundt skuldrene når du fryser. Da får du jo også denne timeglassgreia. Skjønner?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s