Lavere lønn til hvem?

Posted: 7. February 2011 by antigirl29 in Magnhild synser

Ser FrP vil foreslå lavere lønn for innvandrere, siden arbeidgiver løper enn høyere risiko ved å ansette folk som “ikke er ferdig integrert”.

Ok, da vil jeg bare foreslå at de vurderer lavere lønn til følgende utsatte grupper mens de først er i gang:

 • Menn. Alle vet at de sjelden holder seg til et sted særlig lenge, så arbeidsgiver løper en betydelig risiko ved å ansette dem
 • FrP-velgere. De har jo ikke helt kommet inn i samfunnet ennå.
 • Siv Jensen. Hun blir aldri helt integrert.
 • Lavt utdannede mennesker. De kan fort finne på å skifte beite.
 • Per-Willy Amundsen. De fleste løper en betydelig risiko ved å komme i nærheten av den karen.

Over og ut.

Advertisements
Comments
 1. Barbro says:

  At menn ikke holder seg til samme sted særlig lenge er vel en sannhet med modifikasjoner…Tror ikke vi kvinner er noe bedre..Vi har jo oftere svangerskapspermisjon f.eks.
  Angående ansettelse av utlendinger så er jeg helt imot det nye forslaget.D blir det jo rene amreikanske tilstander fra 1950 og 60 åra her hvor svarte fikk lavere lønn på grunn av sin etnisitet,og det mener jeg er helt galt og veldig diskriminerende,noe som igjen kan øke kriminalitet og øke vold. Det biir et verldig klassekille med svært negative resultater på sikt.

 2. gjesp says:

  Ingen fare,- LO lager lurveleven. LO er imot sosial dumping (klart det er fordi det kan skvise ut deres fagorganiserte med høy lønn og dermed også skvise ut fagorganisasjonen, men det virker penere å si at man er imot sosial dumping)

  Jeg holder meg helst på blåsiden politisk, men må si det kommer mye merkelig fra de helt til høyre for tiden. Blir for teit.

 3. tej says:

  Kan ikke opposisjonspolitikere få lavere lønn?

  Nå som vi har rent flertall til regjeringen, har ikke FRP, H og resten av bøtteballetten noenting å gjøre. Det eneste de gjør, er jo å klage på alt og alle. Hadde det ikke vært mer samfunnsnyttig om de kunne tatt seg en ordentlig jobb. Per-Willy kunne jo f.eks. tatt seg en vaskejobb, slik at han tar jobbene fra innvandrerne han er så redd for.

  Et alternativ er jo at de kunne mottatt minstelønn fra stortinget, slik at de ikke blir en slik belastning på samfunnet som de faktisk er i dag. Etter mine beregninger går det 81 stortingsrepresentanter rundt på tinget, uten at de faktisk har noenting å gjøre. 81 personer som sikkert koster oss like mange millioner i året. Det er greit med mangfold på tinget, men så lenge det er et rent flertall er det jo forsvinnende lite Siw og Erna har å gjøre om dagen.

  Hadde vært glimrende å hatt en jobb der man kun må prestere en gang hvert fjerde år. Feiler du, får du omtrent samme lønn, null ansvar og trenger vel strengt tatt ikke gå på jobb igjen før neste valg… Morsomt da at FRP er så opptatt av å ta samfunnssnylterne… 🙂

 4. antigirl29 says:

  Åh, bra forslag. Vi setter hele FrP til å ta jobbene som de FrP ikke vil ha i landet, vanligvis pleier å ta for oss.

  Men du, opposisjonspolitikere jobber litt de også, altså. Heldigvis for det, sånn demokratisk sett. Selv om FrP gjerne kunne jobba litt mindre.

  • tej says:

   Joda. Vet at de jobber.
   Satte ting litt på spissen, mest for å få frem et poeng.

   Kjenner faktisk en stortingspolitiker som representerer et parti i opposisjonen. han sier at det er frustrerende med rent flertall slik situasjnen er i dag. Det er nesten umulig å få gjennomslag for sin politikk, og man jobber stort sett for å få sine saker inn i media. Virkemidlene man da tar i bruk, er å sette ting på spissen. Man tar ting lengre enn man ville gjort om man faktisk satt med makten, rett og slett for å få spalteplass.

   Uansett syns jeg det hadde vært morsomt å sett Siv jobbe på et privat sykehjem i en periode… 😛

 5. Dag Eigil says:

  Vi dannede og veloppdragne herrer fra byens bedre strøk er jo veldig stabile, da. Gift med samme hustru i 25 år, og jobbet i samme virksomhet i en tilsvarende periode. Vi er nok forsiktig og trygghetssøkende, og muligens en utdøende rase. Akk ja. Mandag er det også. 🙂

 6. antigirl29 says:

  Slike gutter det vil ikke Magnhild ha. Dessverre for meg.

 7. muslim! says:

  politikere 12 år på stortinget og kan pensjonere seg med full lønn til de dør!? de frp folket bør bures inne for et såå råttent forslag. selv håver de inn penger,frp er gjeng tapere full av fordommer og hat. SKAM DERE !!!!DERE ER EN STOOOR SKAM FOR HELE NORGE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s