Hold deg på bordellet, Susanne

Posted: 24. January 2011 by antigirl29 in antimagnhild, Misforstått framsnakking, Ufiltrert Magnhild

Åh, nå er det nok Susanne Sundfør her, ass. Først var det alle de masete kritikerne som begynte å grine når de hørte The Brothel. Fin nok den sangen, men fy faen fuck og gauksyre så lei jeg ble grinetrynene. Og når du ikke trodde det kunne bli mer selvhøytidelig, trekker altså dama seg fra Spellemann. Grattis.

Grattis med å få all oppmerksomheten før prisen i det hele er i gang. Det som kommer til å skje nå, er at en av de andre flinke artistene i samme kategori, kommer til å få prisen, men alle tenker at Susanne burde fått den. Det er pr-stuntet sitt det. Noe Bare Egil forsåvidt har påpekt på eksemplarisk vis.

Da vil jeg gjerne boikotte spellmannsprisen. Jeg syns det er dypt urettferdig at vi har en pris som kun er forbeholdt de som lager bra musikk. Hva med oss som ikke gjør det, liksom? Vi vil gjerne ha oss frabedt å ikke bli nominert. Det er ikke mulig i forhold til våre personlige holdninger. Dette er rett og slett noe Audun Lysbakken burde lage et utvalg for.

Nei, hold deg på bordellet, Susanne. Og se hvor mange venner du får. Tipper de griner hele gjengen. Men meg kan du ikke regne med.

Advertisements
Comments
  1. RuneDT says:

    Godt skrevet!
    Damen er helt klart en dyktig artist og sikkert en koselig jenta også, men dette ble rett og slett for dumt! Hun sender etter mitt syn ut helt feil signaler og virker utakknemlig og sær! Vær glad for at folk liker deg og tenk litt over hvor mange andre som har en drøm om en Spelemannspris!
    Da kunne hun heller ha sagt noe i den evt takketalen. Nei gitt Sundfør…på tide og komme deg ned på jorda igjen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s