Shabby fredag: Det det kunne vært

Posted: 23. January 2011 by antigirl29 in shabby fredag

Jøss, et par bøker i bokhylla? Fra Litt shabby osv...

Noen observante sjeler har kanskje fått med seg at jeg ikke hadde noen Shabby fredag på fredag. Det er ikke fordi jeg er nesten død av kjærlighetssorg. Neida, det er det ikke. Det er bare fordi jeg bestemte meg for følgende: Jeg har et liv.

Veldig ofte har jeg ikke så mye liv på fredager. Det er nemlig den dagen i uka hvor folk liker å være med familien sin og kjæresten sin. Og slike ting har jo ikke jeg. Eller det vil si, jeg har en storebror i byen. Han var jeg faktisk sammen med i dag. Med det resultat at han forsøkte å omvende meg til å bli en interiørblogger gjennom å tvinge meg til å hjelpe å male alle veggene i leiligheten hans hvite. Fy faen, ass, det var terror. Jeg skjønner ikke hvordan de damene holder ut. Og i alle fall kan jeg fortelle alle som syns jeg er heldig som har en kjekk, eldre bror, at de tar grundig feil

Men ja, ofte passer det fint å skrive shabby fredag på fredagskveldene. Eller på torsdagene, når jeg ofte heller ikke har et liv. Men så hadde jeg faktisk et liv denne fredagen. Og jeg har ikke rukket å skrive no før nå. Etter ei fin helg (minus malinga) ser jeg likevel tilbake på hva jeg kunne ha gjort.

Jeg kunne for eksempel ha lest bloggen Lykken i livet, som blant annet inneholder store mengder lilla roser, morgendis, romantisk stil, sink og “orientalske detaljer”, puter med diverse skrift på og, hold your breath, hvit julepynt. Dama hevder at hun liker grått. Gratiis med å velge en annen nyanse av det jeg fortsatt velger å kalle hvitt. Ikke akkurat lykke for meg det der, så jeg er glad for at jeg heller var lykkelig sammen med vennene mine og bokkøl den fredagen.

Ellers så kunne jeg jo droppa innom bloggen Litt shabby, litt slitt og bare mitt, som handler om noe så originalt og interessant som familieliv og interiør. Her kunne jeg tatt tak i englevinger og hjerter og saueskinn og sitat fra treåringer og dukker på badet og en hel del flere ting og sagt jesus fucking christ. Men det gjorde jeg altså ikke, for jeg var ute på byen. Flaks.

Og dessuten så burde jeg jo ha titta innom Anita. Du vet, hun som har hvite drømmer. Jeg og hun må jo snart være for bestevenner å regne, siden jeg har vært innom bloggen hele to ganger. Hun har så mange bra ting, vettu. Et norgesglass med sølvbestikk og håndkle med eget monogram og lysslynger i norgesglassog tøykaniner og lys med pålimte servietter (pass på så det ikke tar fyr når det brenner, kan hun melde) og svibler i intet annet enn norgesglass. Kudos for utstrakt bruk av norgesglass der, altså. Eller kanskje ikke.

Men ja, jeg er glad jeg ikke gjorde disse tingene. For det kunne fort blitt en ganske shabby fredagskveld. Det ble det altså ikke. Selv om jeg stakk av fra han fyren som sjekka meg opp, fordi han syns jeg ligna på Lea Michelle. (Fant ut da jeg kom hjem at Lea Michelle faktisk er ei DAME, ikke mannen Lee Mitchell, som jeg trodde, og innså at jeg hadde gjort noe dumt, men da var det for seint. Må begynne å lese mer kjendisgoss). Uansett, her er noen av de høydepunktene jeg gikk glipp av:

Jøss, ei svart lampe, var min første tanke da jeg så denne inne hos Lykken i livet. Men resten er ulykksalig rosa, kan jeg melde.

Litt shabby osv viser oss et par englevinger og ei gammel dør. To ting vi ikke har sett før.

Alt for mange greier på en gang. Også fra Litt shabby osv

En ting som jeg lurer på, er om Litt shabby osv... bruker denne telefonen. I så fall, plusspoeng. Men jeg har mine tvil.

Og slik får ellers Lykken i livet dagene til å gå. Koz deg, vennen.

Comments
 1. Barbro says:

  Så fin blogg du har!

 2. Jeg vet ikke hvem Lea Michelle er jeg heller, men sikkert en snasen dame da siden dette var sjekkekommentaren hans. Og så flink du har vært å male HVITE vegger! Broren din er sikkert muldvarp for shabbyhvitbloggerne og prøver å omvende deg. Kan bli paranoid av mindre.

  Vinger minner meg om engler som minner meg om død. Englebarnebilder minner meg om døde barn. Vingebarn som sitter på Jesus’ fang minner meg om døde barn. La-de-små-komme-til-meg-bilder er liksom ikke noe stas å ha på veggen synes jeg da. Men for all del, hver sin smak.

 3. antigirl29 says:

  Hehe, hun er med i Glee (som jeg ikke har sett, jeg nekter å tro at jeg vil like noe som så mye som minner om musical). Var ikke så verst, så my bad. Ja, jaggu, du har veldig rett når det gjelder de englevingene. Det er litt uhyggelig, rett og slett.

 4. Annaboda says:

  Fortsatt klarer du å ta de på kornet! My thoughts exactly! Jeg hadde fått klaustrofobi av å bo i så mye nips:)

  • antigirl29 says:

   Ikke sant. Jeg hadde i hvert fall ansatt vaskehjelp. Ikke faen om jeg skulle tørka støv av alt det der selv. Men nå er jo ikke jeg hjemmeværende frue som liker å stulle og stelle og skrive interiørblogg, akkurat.

 5. Cecilie says:

  Du skal ha for at du skriver veldig bra. Minus for at du trekker frem bruddstykker for å ha noe(n) å håne, uten å vise helheten. Sånn sett hadde du jp passet som journalist i se og hør, ha,ha.. Lykke til med å få deg et liv, da! Og PS; jeg har fulltidsjobb + studier, så er knapt hjemme – derav har jeg vaskehjelp faktisk. Og driter egentlig fullstendig i hva andre mener om både bloggen min og hjemmet mitt – vi kan heldigvis ikke alle være like. Og du som er så ironisk, burde faktisk se ironoen i bloggen min også – men for deg er jo alle “hvite” interiørblogger hjemmeværende husmødre – men der tar du rimelig feil, gitt. Ha en fin uke! Mvh Cecilie, fra litt shabby bloggen.

 6. Hattifnatt says:

  Har et spørsmål, er det kun hvite interiørblogger du ikke klarer å svelge, eller er det alle type interiørblogger? Syns det kun er hvite bloggere som får oppmerksomhet. Så jeg blei litt nysgjerrig!

 7. Jeg må jo si jeg syns det er hysterisk å lese at du bruker så mye energi på og besøke alle disse “shabbybloggene”, hvorfor gidder du egentlig? :)))

  Folk er forskjellige, å jeg syns det er ganske fantastisk at du bryr deg SÅ mye at du har satt deg mer inn i denne shabby-stilen enn meg som er interiørelsker 😉

  God Onsdag.
  Jatte.

 8. Tonje says:

  Tror virkelig du må ha et lite liv som må sitte å rakke ned på alle andre her i verden!!! for meg virker det som om du fortsatt er i 14års alderen, som har behov for å snakke dritt om andre for å føle deg bedre selv!
  Skaff deg et liv!!

  Tonje

 9. Sigrid says:

  Fantastisk skråblikk på konformiteten innenfor en gruppe bloggere. Selv blogger jeg om hage, et tema som sikkert er like sært og konformt som shabbybloggene. Her i huset dreier det meste seg om det som er utendørs – innendørs er det lite å blogge om, for å si det sånn………….
  Takk for en god latter 🙂

 10. antigirl29 says:

  Hehe, takk for det. Jeg er nok mer positivt innstilt til hage enn den samme stua fra hundre vinkler. Særlig når den kommer med litt selvironi. Keep on bloggin in a free world!

 11. Oppppp og ned og tre kvart frem…..Her ser vi en blogg som sliter med sitt hjem!!!

  Ikke ville jeg, ha sett din stue…..Der er det nok fullt av gusj og en brun, råtten drue!!

  Hahhahahaha like latterlig var det diktet her…..Som det du skriver om!!

  I just looooooooooooooooove my blog…..Psssst : Smil litt i hverdagen, det hadde ikke skadet ;);););););););););););)+ en kopp med litt selvtillitt :):):):):):)

  Ha en fantastisk vinter med sol, hvite møbler, hvite vegger, grå skyer, blå himmel og snødekte hjerneklaffer!!:)

 12. Anonymish says:

  For ei røy du er! Ei skikkelig ekkel heks. Isjjjjj!

 13. Anita says:

  God morgon:)
  Såg plutselig at eg hadde så masse trafikk som kom frå sida di:) so eg rekna med det var eg som var tema denne gangen:) Takkar for oppmerksomheiten!
  Eg syns no faktisk at du er ganske so morsom eg då- so stå på! Eg forventar ikkje at alle skal like det “kvite” og syns det er flott att ikkje alle har samme smaken!
  Men det er iallefall kjekt å ha mangen å “blogge i lag med” 🙂

  Ha ein fin dag!!

  • antigirl29 says:

   Hei. Så bra du sier det, og helt enig med deg. Og ti poeng til deg for å ikke være så selvhøytidelig som visse andre her! Stå på med blogginga og ha en fin dag! ❤ Mag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s