Hvem vil du kaste ut av landet?

Posted: 19. January 2011 by antigirl29 in Trykt og utrykt

Såh, la oss tenke oss at du er UNE. De jobber jo litt etter random, så det kan du også gjøre. Hvem ville du ha kasta ut av landet? Helt ærlig nå.

Advertisements
Comments
 1. Big Dick says:

  Jens Stoltenberg bør ut av landet, han er en ynkelig liten faen som sparker ei lita jente som ligger nede……vi vet alle hvem..

 2. antigirl29 says:

  Ja, Fotballfrue, sant? Enig i at Jens må ut. Leggern inn, jeg.

 3. Big Dick says:

  Flott den der Jens er blitt en fysak, en løpegutt for FrP….

 4. Vilde says:

  Må jeg velge? Kan vi ikke ta alle?

 5. antigirl29 says:

  Problemet er vel mer at Jens løper sitt eget maraton, men i helt feil retning. Alle andre vet jo at man skal holde mot vest.

 6. Både mullaen og Amelie. Mullaen fordi han er ansett som en fare for rikets sikkerhet, Amelie fordi hun er ulovlig i Norge. Etter mitt syn kan man ikke belønne en som har oppholdt seg ulovlig i Norge med oppholdstillatelse. Hva med alle de andre som er her ulovlig? De er det greit å sende hjem fordi vi ikke vet hvem de er? Nope, likhet for loven må gjelde. Hun må gjerne komme tilbake på arbeidstillatelse for min del, men det bør gjøres etter boka. Mullaen vil hjem, ingen gråter over det.

 7. Silje says:

  Er vel ingen grunn til å holde på Krekar nå som han sier han vil hjem og greier. Typisk hvis vi ikke lar han dra og. Forøvrig bør vi hive ut samtlige som har noe med Alvdalssaken. Til et varmt, varmt sted. Og da snakker jeg ikke sydenvarmt!

 8. Rino says:

  Hva i all verden gjør Erlend Loe på lista?

  • antigirl29 says:

   Jeg måtte jo finne en forfatter vi kunne sende i eksil i stedet for Knausgård. Du vet, en middelmådig forfatter som har blitt gretten, gammel gubbe i alt for ung alder, ot en relativt digg bøker som skrver ting det er verdt å lese. Syns ikke det er så dårlig deal, men syns han har fått litt få stemmer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s