Slik skal du ikke se ut i 2011

Posted: 26. December 2010 by antigirl29 in klær skaper mye rart

Det er snart nyttår, den dagen i året hvor alle gallakjoler og falske øyenvipper og alt for høye stiletthæler får kjørt seg. Det fins mye fint der ute du kan velge å møte nytt år og, hvis du er heldig, nye muligheter med. Men jeg vil gjerne fortelle deg et par ting om hva du bør droppe, i hvert fall hvis du skal få klina deg inn i 2011.

 

Denne outfiten skal du aldri, aldri vurdere. Ikke en gang om du er Rihanna eller tilsvarende. Og hvis du har så svart hår som Rihanna, kan du ikke love meg at du ikke skal forsøke å farge det rødt? Det ser nemlig ikke bra ut, selv om det nettopp har vært jul.

Når du skal ut og se på rakettene, kan det være greit med hodebeskyttelse. Men dette, det er ikke en god måte å beskytte hodet på. Av akk, så mange grunner.

Kjapp påminnelse: Hvis du står i nærheten av en kjempestor, blank stjerne, for eksempel over taket til jordmor Matja, ikke forsøk å overgå den

Selv om du er sammen med Skandinavias diggeste mann, må du gjerne ta på deg noe annet enn genseren fra ungdomsskolen og sko som ikke matcher noe som helst,

Det kan kanskje være fint å vise litt hud. Men aldri, aldri så mye. Rett og slett.

Og bare så det er sagt: Det er bare Lady Gaga som ser bra ut i ting Lady Gaga går med. Og hun ser ikke så bra ut, hun heller. Don't even consider.

Fortsettelse følger. Det er lenge til nyttår…

Advertisements
Comments
  1. Big Dick says:

    Hadde vår herre som holder til langt der oppe et sted, ment at kvinnen skule bære tekstiler eller gevanter, ja så hadde han skap kvinnen med slikt, så nøgenhet er å foretrekke, i alle fall i sommerhalvåret og innomhus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s