Objektifisert adventskalender #20: Anne Bonny

Posted: 20. December 2010 by antigirl29 in Objektifisert adventskalender

Anne Bonny. Bare navnet burde gi deg frysninger. For dette er ei blodtørstig dame.

Det er et eller annet med disse mennene som har fått lov til å prege historien. Man skulle tro det bare levde omtrent 1o damer mellom Eva i paradis og Gro Harlem. Sjørøverne, for eksempel, de har blitt framstilt som en gjeng med romdrikkende menn med trebein som innimellom stjal et skip. Men sannheten er at mens mennene satt i byssa og drakk, var Anne Bonny ute og skaut som den mest gjennomslagskraftige av dem alle. Og hu var dame, hu. Langt inntil beinet – og gjennom. Selv om hun gikk med buksa på og puppene ute.

Min opplevelse til deg:
“I bear many scars from the English” sier Anne. Hun står plutselig overfor deg med en velbrukt revolver. Kruttrøyken har ennå ikke lagt seg fra forrige mann hun skøyt, men du, du tror du har fakka henne. Det er bare det, at hun er så utrolig sensuell og bedårende. Så du vil ha et par private gleder ut av det først. Og hun, hun gir deg litt av hvert, inkluert en slurk av romflaska si. Mens puppene henger ut av skjorta. Det er bare det, at du merker ikke at hun stjeler alt du har mens hun holder på. Når du er klar for å knytte repet rundt henne, er det for sent. “My gentleman”, smiler hun. “You’ll always remember this as the day you easily caught Jack Sparrow, but didn’t even get close to Anne Bonny”. Og vips, så er Anne Bonny borte. Ute av øye, men aldri, aldri ute av sinn.

Slik lager du objektet selv:
Ta ei hissig, irsk dame. Gi henne en dårlig oppvekst og gift henne bort til en dårlig mann. Du skal se hun finner en sjørøver hun kan stikke av med. Men ikke tro at hun blir hengt for det. Hun kommer seg nemlig alltid unna. Og tro ikke at du klarer å holde på henne. For du, du sliter, og det er bare flaks av hun besøker deg ved galgen. “I’m sorry to see you here, but if you’d have fought like a man you needn’t hang like a dog”, sier Anne. Så er hun jaggu borte igjen. Ny båt, ny havn, ny mann. Det er piraten sin det.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s