Objektifisert adventskalender #17: Sophie Dahl

Posted: 17. December 2010 by antigirl29 in Objektifisert adventskalender

Dagens objekt er den heiteste dama på britisk fjernsyn. Vel, det skal kanskje ikke så mye til, sier du, men dette, det er bra:

Jeg bare elsker damer med store pupper, brede hofter og mage som lager mat. De viser at de faktisk spiser maten. Det gir en viss tillit. Hvem trenger Nigella eller Jamie når denne dama fins? Ingen er mer engasjert enn Sophie i det hun maler matgleden sin ut over flatskjermen din. Ingen gjør matlaging mer sexy. Åh, det er ikke noe i verden jeg heller vil enn å være på den andre sida av den kjøkkenbenken og stappe det hele i munnen. Hun er barnebarnet til Roald, og sånn sett bittelitt norsk, men det trenger vi ikke å si til noen, aller minst til engelskmennene, som elsker henne enda mer enn meg. Og hun har da også den deiligste britiske aksenten du kan tenke deg. “I have a bra named after me. Much rather have a dish, but I have a bra”, forteller hun. Jeg kan kalle opp hva som helst etter henne. Anytime.

Min opplevelse til deg:
Du ringer på døra en halvtime tidligere enn Sophie har bedt deg. Bare fordi du vet det er ok, og fordi du elsker å sitte der og se Sophie lage mat. Når hun dypper en pekefinger i gryta for å smake på. Når hun behandler skivede mandler på erotisk vis. Når hun forklarer deg hva hun gjør – uten at du får det med deg, fordi du er alt for paralysert av å ta inn alt annet hun har å by på. Du elsker smilet hennes og engasjementet hennes for det smeltende smøret. “That looks deliiicious”, sier hun. “Yes”, sier du, selv om du det er mange andre ting på det kjøkkenenet du syns er mer delicious.

Og så spiser dere. Mens dere har dannede diskusjoner om gamle forfattere og barndomsminner, og mens romantiske syngedamer underholder dere fra høytalerne. “Oh, I could just eat all this lovely, lovely food forevah”, sier Sophie. Men det kan ikke du. For den dannede delen av kvelden er over. Og det er så mye annet man kan gjøre med double cream and rose petals.

Slik lager du objektet selv:
Du trenger ei blond dame med øm stemme og store pupper fra en dannet familie. Hun må gjerne ha vært litt gal i yngre dager, men nå, nå er hun søt som en rosenknopp. Gi henne ei kokebok, a vanilla pod og et velutstyrt, vakkert kjøkken. La henne elske mat. Spill noe fin musikk og film det hele. For hun kommer til å springe ut før du aner det, og du vil være der når det skjer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s