Objektifisert adventskalender #12: Ari Gold

Posted: 12. December 2010 by antigirl29 in Objektifisert adventskalender

Det er noe med hissige menn. De er rett og slett innmari sjarmerende. Og ingen er vel bedre på å være sinna enn Ari Gold.

Objektet er glad i å kjefte på telefonen. Call me, please.

En av mine innerste, hemmelige drømmer er sterkt relatert til Ari Gold og sinnet hans. Jeg bare elsker når folk er hissige, skarpe og litt smågale, men likevel sympatiske. Når de sier akkurat det de mener og gjerne litt til, bare fordi de legger hele sin lidenskap i det. Ari bryr seg bare så sinnsykt mye om alt han gjør, enten det er snakk om å å bestille lunsj eller å sparke assistenter med dårlig humor. Han stjeler kunder foran nesa di, fornærmer deg på det groveste, ringer deg på upassende tidspunkt og knuser bilen din hvis han ikke er fornøyd. Og alt er liksom ok, så lenge det er han som gjør det.

Min opplevelse til deg:
En dag ringer Ari Gold deg. Han er supersinna for den kunden du tok, og lover deg at din framtid i denne byen er over. Og nå skal du få igjen i form av et ordknulleri du kjenner godt til, men aldri helt kan forberede deg på. Men du vil bare sitte og ta i mot og ta i mot. For selv om Ari sier verre ting om deg enn noen andre, elsker du det. Du elsker at det er du som har hisset han opp, du som har fått hans fulle oppmerksomhet. Du vet at Ari ikke egentlig vil deg noe vont. Og du blir rimelig opphissa selv i det du tenker på hvor fantastisk telefonsex med denne mannen hadde vært. Men det får bli når han har roa seg litt. Eller kanskje ikke?

Slik lager du objektet selv:
Det krever lang og dedikert trening å mestre Aris kunster. Nyttige hjelpemidler er Aris guide til hvordan si alt rett fram uten å betenke deg om, Aris guide til hvordan skyte ansatte med paintballgevær og Aris guide til hvordan krenke kvinner, homofile og andre undertrykte grupper. I tillegg trenger du en god dose sjarm, selvsikkerhet, slagferdighet, munnrapphet og kommersiell teft. Det klarer du vel, om du virkelig går inn for det.

Advertisements
Comments
  1. Torhild says:

    Dette var en forfriskende blogg, midt oppi mosekuler og adventslys. Stå på!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s