Pass tunga di!

Posted: 8. December 2010 by antigirl29 in Ufiltrert Magnhild, VG padler

Åh, jeg identifiserer meg bare noe helt sinnsykt med 4-åringen som frøys fast tunga og ble hovedoppslag på VG . Det er jaggu ikke lett å passe tunga si.

Det er bare et eller annet med de tingene du ikke skal gjøre. Du gjør dem, vet du, uanfaensett. Og å stikke tunga si på feil sted, det er jaggu en del av hverdagen. Enten man bestemmer seg for å sleike på en litt for kald lyktestolpe eller på en litt for varm type. Du kommer på litt for sent at det ikke var så lurt, men da er du stuck, du får panikk og du røsker til.

Og så er det alt du ikke skal bruke tunga til. Si ting, for eksempel. Kjefte på en ansatt. Være frekk mot mora di. Dumpe en søt fyr som du ikke likte likevel. Fortelle venninna di at du ikke liker henne i fylla. Være usaklig på radio. Jeg har en enorm liste over slike ting jeg ikke burde ha sagt, rett og slett.

Hun jenta får det ikke noe lettere med årene, det må hun bare innse. Tunga er en kilde til et uendelig smertehelvete, bare styrt av din egne ustyrlige lyst. For tunga må jo vekk igjen. Og det er ofte en lang og vond operasjon som må til, selv om du kanskje kunne tatt et par råd og gjort ting enklere for deg selv. Men følelser er jo noen irrasjonelle jævler.

Så da er det bare digg, da, sånn på slutten av det hele. At Norges største avis smører blodet ditt utover forsida. Se der, det var ikke så bra, pass tunga di neste gang, sier de.

Men det kommer du selvfølgelig ikke til å gjøre.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s