Objektifisert adventskalender #8

Posted: 8. December 2010 by antigirl29 in Objektifisert adventskalender

On the eigth day of Christmas my true love gave to me…

Du ville vite noe om dildoer? Spør denne dama

For ei dame Pia Dailey Christoffersen er. I det hun dukker opp i stua di en gang i uka og gir deg av seg selv og sitt eget sexliv på verdens mest selvfølgelige vis, er  denne 22-åringe Trekant-deltakeren rett og slett en gavepakke til alle kåte og ikke så kåte tenåringer, men også til oss som er bittelitt eldre. Hun er vakker. Hun er naturlig. Hun er åpnere enn låra til Tone Damli. Du må rett og slett elske Pia når hun ekstatisk forteller deg hvor bra de ulike vibratorene hun testa er, hvor genialt det er med ei slikkemaskin i stedet for en mann som slikker deg og hvordan det rusker litt i underlivet når hun legger seg. Pia har skjønt seksualopplysning. Eller kanskje hun bare har skjønt hvordan man er seg selv. Og takk og pris for at nettopp hun er det.

Min opplevelse til deg:
En dag tikker det inn en SMS fra TrekantPia på telefonen din. “Skal vi ikke henge litt? Jeg har lært masse nye triks”, sier hun. “Jepp”, tenker du, “det skal vi definitivt”. For de dagene du henger med Pia er alltid dine lykkedager, og du er veldig fan av kompetanseutviklingen hennes de siste ukene.  Hun er litt sjenert når dere møtes, men like søt og blid som alltid. Dere prater og tøyser masse, masse. Men det blir skuffende lite dirty talk. For Pia har bare tenkt å fortelle deg om triksa sine. Prøve dem ut kan du gjøre sjæl.

Slik lager du objektet selv:
Ta ei søt jente. Fjern absolutt alle sperrer hun måtte ha i livet, så som angst for å beskrive seksuelle preferanser i detalj eller tilbakeholdenhet i forhold til å suge en penisforma slikkepinne. La henne få si akkurat det hun tenker på og la henne skinne. Se hvor usedvanlig glad hun gjør deg.

Advertisements
Comments
  1. Skomaker Andersen forsøkte seg jo forsåvidt på dette med lille Stine, om enn noe mindre eksplisitt.

    Bloggen din er nå offisielt anbefalt på min blogg. Så nå får du ni lesere til.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s