Grafisk design ala Senterpartiet

Posted: 7. December 2010 by antigirl29 in politikerne padler

Senterpartiet har lagd ny logo. Den ble kjempefin, Senterpartiet. Du har vært veldig flink og det er tydelig at den kreative prosessen har vært skikkelig, eh, kreativ.

Sak på møte i Senterpartiet: Vi må ha ny logo. Senterpartiet er lei av monstermaster, skattesaker, gavekrøll og pensjonister på tiltalebenken. Senterpartiet innser at de må tilbake til naturen. En rekke grafiske uttrykk blir vurdert. Skal de gå for potettrykk, blanke ark og fargestifter, plantetrykk i herbariumstil, fingermaling, et lite strå å træ dom på, flanellografi, origami, papirklipping, fingerhekling, håndvev, trolldeig eller plastelina?

Senterpartiet grubler. Men bestemmer seg for å kjøre herbariumstilen. Framgangsmåten blir avtalt: Vi må ut og plukke en firkløver, presse den mellom partibøkene til AP og SV, ta kontaktpapir over og ta et bilde. Har noen et kamera? Vet dere hvor vi kan kjøpe kontaktpapir? Hvem plukker firkløveret?

Liv Signe trekker fram en bunke med strå. Produksjonsleder Ragne Borge Lysaker trekker det korteste. Etter ei langhelg med blikket vendt mot diverse jorder og enger greier hun å finne et stk firkløver.

Veldig fint, Senterpartiet. Men neste gang foreslår jeg potettrykk.

Comments
 1. Rabiatix says:

  Fremoverlente som de er har de latt være å gå utendørs for å finne firkløver og ta bilde selv, men heller funnet et bilde av gaukesyre på informasjonslandeveien. Sånn sett kan man jo si at de omfavner ny teknologi. Lover godt for fremtiden.

 2. Mirthful says:

  Hadde jeg vært medlem av SP hadde jeg avgått ved døden i dag, dødsårsak: gremming.

  Herregud, så pinlig.

 3. Hehe says:

  Firkløveren er et gratis bilde de har funnet på nettet, for det har Tv2 funnet ut. Skal ikke mistenke Senterpartiet for å kunne spa opp noe nytt, nei..gjelder politikken også nå 🙂

 4. Thomas says:

  Flauere enn dette kan det neppe bli, selv for et parti som dette!

 5. kristin says:

  Ikke bare er det dårlig grafisk arbeid, men også et bilde knabbet fra internett, som ikke engang er av en firkløver..

 6. […] This post was mentioned on Twitter by Morten Myrstad, Magnhild Antigirl29. Magnhild Antigirl29 said: Antibloggeren: Grafisk design ala Senterpartiet: Senterpartiet har lagd ny logo. Den ble kjempefin, Senterpartie… http://bit.ly/fw0v1A […]

 7. Hehe says:

  Morsommere og morsommere: Det er ikke firkløver, men gauksyre. Ikke rart firkløveren så litt snodig ut.
  Makan til mislykket ny logo skal man lete lenge etter. Bilde tatt fra Bucket og feil plante. Men om bildet er aldri så gratis, så vil opphavsretten tilhøre fotografen.

 8. steena says:

  Hehehe….sjekker man denne logoen på nettet, finner man at denne logoen er mistenkelig lik noe som allerede er laget :)))

  http://www.tineye.com/search/65daa796e785313af57cddde50e3fd07b304cb7c/

 9. Lite parti, liten blomst, masse tull.

  Jeg gleder meg til potettrykk og neste innlegg fra gråbloggen.

 10. kable says:

  Ser noen mener i kommentarfelt i VG at gauksyre er trekoblet, underforstått: botanikeren har tatt feil. Men det har han neppe..kløver er også normalt trekoblet i bladene. men noen er altså firkoblet og kalles firkløver (fem- og sekskløver er også funnet). Samme gjelder for gauksyre,- alle blader er ikke nødvendigvis trekoblet.

  Dersom noen i SP klarer å koble sammen hjernehalvdelene, bør de gjøre full retrett og skaffe seg ny logo. Bruk fagfolk! Det er ingen skam å snu, men det er stor skam å tviholde på prinsipper når alt som kan gå galt, har gått galt. Dessuten: Gauk = Gjøk..partiet med gjøker? Det der går aldri bra for SP..*lol*

 11. Gauksyre says:

  Passer bra, det er jo en gjeng “gauker” ser ingen grunn til å bytte, hele SP er snart historie anyway.
  Alle vi andre i Norge er lei et parti som bare er ute etter å få neven ned istatskassa for å fore opp en håndfull bønder. RIP vi vil ikke savns dere..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s