Objektifisert adventskalender #6

Posted: 6. December 2010 by antigirl29 in Objektifisert adventskalender

Mystisk, mytisk, myk og mørk. Det er få damer som ligner på Greta Garbo:

Objektet lurer på om det ser nok mystisk ut. Og på hvor sigaretten er.

Det er et eller annet deilig tiltrekkende med personer du ikke vet så mye om. Du vet bare at de er dyktige og vakre og tiltrekkende i alt de gjør.  Du vil bare lenger inn i deres skygge, en skygge de selv er fanga i. Og du vil bli kjent med dem, finne ut av dem, erobre dem. Fordi ingen har gjort det før. Å, Greta. Som vi alle elsker deg.

Min opplevelse til deg (og bare deg, ja):
Det er en sen kveld på settet. Dere er akkurat ferdig med innspillingene for kvelden, og Greta er i ferd med å fjerne sminken i garderoben. Da banker du på, selv om du er den eneste i hele verden som ikke må vente på at hun slipper deg inn. Du er allerede inne, hun kjenner deg. Det er bare deg hun stoler på. Dere ser på hverandre, og du sier at hun ligner på Greta Garbo og at du vet akkurat hvordan hun har det, hvor alene hun er og hvor trøtt hun er, hvor gjerne hun skulle ønske at ting var annerledes. Og du kjenner at alt du vil gjøre er å ta vare på henne. Og du gjør det til gangs.

Slik lager du objektet selv:
Du må begynne tidlig, vokse opp i enkle kår i et obskurt land, jobbe for din eksistens og få nære forbindelser til noen du senere må forlate. Ingen farger er tillatt, men heller ikke interiørbloggerhvitt. Her er det grått og svart og elfenben som gjelder. Og skygger. Mange, mange skygger. Noe må du gi avkall på. Du kan ikke være glad og du kan ikke være åpen. Men du kan være vakker. Dessvere ender det hele stadig tristere. For vi kan ikke hjelpe for vår natur, slik Gud har skapt den. Men jeg har alltid ment at du og jeg hører sammen. Sier Greta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s