Objektifisert adventskalender #2

Posted: 2. December 2010 by antigirl29 in Objektifisert adventskalender

Bak luke nummer to finner vi objektene over alle objekter: The Lisbon Girls, så nydelig personifiserte av Jeffrey Eugenides.

Objektene kan mange fine triks med epler

De er unge, men slettes ikke naive. Blonde, men overhode ikke dumme. Sexy, men så langt fra eksplisitte. Nesten litt som rosabloggere. Hvis vi ser bort fra det faktum at de så absolutt ikke er rosa når alt kommer til alt. Men de deler mye med oss tilskuere, da, mens vi bare kan se på. Les boka hvis du vil leke med dem på ordentlig. Og se opp for naboer som signaliserer i vinduet.

Min opplevelse til deg:
Hun står der bare en dag, Lux. Med superkorte hotpants og brune lår og tynne sandaler. Hun trenger en date til en av sine fire søstre, som ser like fab ut hele gjengen. Og du er helt klar til å stille opp for en god sak og noen gode naboer. Selv om det aner deg at det er noe mer bak fasaden, noe mørkt og litt skummelt og samtidig veldig tiltrekkende. Noe du bare må finne ut av, fordi du ikke kan la være. Og dermed er du fanga, langt inni nettet til Lisbonsøstrene. Det er ikke lenge før noen henger og dingler fra taket. Men da er du allerede fortapt.

Slik lager du objektet selv:
Få deg en gjeng med jentebarn med få års mellomrom. Sørg for at de ser bra ut, og la dem flørte som bare det før du en dag stenger dem inne i huset ditt. La dem så finne ut av livet, døden og kjærligheten helt på egen hånd. Burde funke, men alt er bedre på film.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s