Sandra FTW!

Posted: 30. November 2010 by antigirl29 in Magnhild lærer

Åh, jeg er så glad for at Sandra Lyng Haugen har fått seg kjæreste. Jeg mener, det er lenge siden hun har gjort noe som mediene kan skrive om nå.

Sandra Lyng Haugen er i det hele tatt en av veldig få kvinner som behersker det eldste trikset i boka, et triks som trist nok er på vei til å forsvinne helt fra det karrierebevisste Norge, nemlig å gifte seg til oppmerksomhet. Og hun gjør det på en framifrå måte gjennom å stadig skifte mann, slik at hun kan få oppmerksomhet både når hun er forelsket, kjæreste, dumpet og singel. I en forrykende fart. Det må være så digg å ikke gjøre noe annet i hele verden.

Jeg er også glad for at det er en relativt bemidla fyr Sandra har funnet seg. For det er jo ikke akkurat sånn at hun selv gjør noe hun kan tjene penger på. Bort sett fra å finne seg kjærester, that is.

Ikke rart at Sandra Lyng Haugen er en av Norges mest googla kvinner, ass. Noe såpe vil jo vi også ha.

Advertisements
Comments
 1. Jan Arild says:

  sandra med tildekte pupper = vanlig grå mus

 2. The Unreachable Prince charming says:

  At kvinner velger rike menn er vel en like gammel trend som “verdens eldste yrke”.

  Til Sandra’s forsvar vel jeg dog tilføje, at det er vel kun middelklassens feminister fra venstre siden, som mener lykken er begge i arbeid fra 8-16, barn i barnehagen 40 timer i uken, og at det er maskulint med en mann som vasker huset.

  Hvad får så de rike menn ut af disse unge kvinner, vel, uanset om det er ekte kjærlighet elller ikke, så har han i hvert fall en kvinne som ser ut som…nettop en kvinne.

  Og når sant skal siges, så finnes nok også mange unge kvinner ute på byen en lørdagskvelden, som nok har skiftet sengepartner flere gange enn Sandra. At de så nettop ikke har fått medieoppmerksomhet for det…ja, det bør de (og vi) nok sette pris på.
  “Personlig nyttelse” kalder de det. Forskjellen er at “bymussen” er “dumpet” eller har “befriet seg selv” neste morgen, og mannen kan gå glad og tilfreds hjem og tenke…”dette var jamen en billig fornøjelse”. Sandra kan i hvert fall hygge seg i Brasil, og se frem til å gjøre det hun like når arbeidsuken begynner…så som å synge falsk. Skulle hun med tiden bli “dumpet” eller ønske “å befri seg selv”, så kan hun gå glad og tilfreds hjem og tenke…”vel, det ble ham i hvert fall en dyr fornøjlse” 😀

  Kvinner er kvinner….noen kloge…noen dumme…noen grimme…noen pene. Man får som man spiller kortene….akkurrat som vi menn 😉

  Lykke til 🙂

 3. thomas jadda says:

  det lukter gold digger på lang vei.

 4. Nowhere Man says:

  Magnhild, – de småironiske, halvgløgge kommentarene dine på at SLH har fått seg (ny) kjæreste, oser misunnelse. Dessuten misteker jeg at du går løs på nettopp SLH fordi det virker som hun ikke er typen til å ta igjen. Altså risikofritt. Jeg vet da om masse andre jenter du kunne ha skrevet dønn tilsvarende om, – men de fleste av de har klør, – og ville klort tilbake. Du fremstår ikke som videre sympatisk, Magnhild.

 5. antigirl29 says:

  Enig. Jeg er ei skikkelig bitchekjerring uten millonærkjæreste og med alt for mye å gjøre. Fy faen som jeg skulle ønske jeg var SLH eller SJP eller en hvilken som helst annen forkortelse.

 6. IK says:

  Gifte seg til oppmerksomhet? Prøv knulle-gamle-griser-med-shabby-bizznizz-moral til oppmerksomhet.

  Nå pleier jeg ikke å kalle kvinner dummer eller ty til stereotypiske blondineforklaringer, men gjør et unntak for Sandra Lyng Haugen. Dum, naiv bygdeblondine som ser ut som en sjømannsbrud.

  Og forresten, slikt får hun tåle når hun oppfører seg som hun gjør.

 7. The Unreachable Prince charming says:

  Når er 39 år blevet = “eldre mann” :(. Som om høstdepresjonen ikke var nok.

 8. Big Dick says:

  Er vel harde tak under dynene på dette hete paret for tiden kan jeg tenke meg, noen som ville vært flue på veggen der? *grøsser*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s