Shabby fredag del 13: Ut å stjæle epler

Posted: 26. November 2010 by antigirl29 in shabby fredag

Jesus og engler og sengehimmel. Du skulle tro det var klart for jul på Draumesidene. Men ut i fra fargene ser det ikke akkurat sånn ut.

Blogger Elin er 39 år og en typisk drømmer. Det er lov å drømme, altså. Men denne bloggen blir i overkant mye drømming for min del. Her er det så mye stoff rundt og over senga at jeg lurer på om den overhode kan brukes til noe fornuftig. Hva drømmer du om, liksom? Å drukne i en brudekjole?

I tillegg er dette en fargeløs blogg, som de fleste andre jeg har vært innom. Det er virkelig ikke en farge noe sted. Selv de såkalt røde eplene, som bloggeren påstår hører jula til selv om alle vet at epler høstes om høsten og jula er om vinteren, er sykt fargeløse i denne sammenhengen. Det eneste som må sies å være et pluss med inteirøret her, er den deilige mangelen av intetsigende sitat på veggen. Jeg tipper det er noe som kommer med alderen – det manglende behovet for å beskrive sjelslivet til deg eller Paolo Coelho med sjablonger.

Likevel, jeg må ta et forbehold med denne bloggen. For jeg syns faktisk den er fin sånn innimellom. Dama er god til å ta bilder, og når hun ikke tar bilder av sofaen sin eller senga si eller den ubrukelige pynten sin, så ser det faktisk riktig så lekkert ut. Det kan hende jeg sier det fordi jeg er litt ekstra sentimental og følelsesladet for tiden (du vet, november og mørkemenn osv), men det kan også hende jeg har et poeng.

Så kanskje er det største problemet med denne bloggen ikke at den inneholder masse fargeløse møbler. Men at jeg blir litt trist. Trist fordi nok ei dame bruker nok et talent på nok en interiørblogg. Riktignok er de fleste av interiørbloggene også av dårlig kvalitet, men noen av dem, sånn denne, viser et talent i bakgrunnen. Hvorfor i helvete kan de ikke bruke det til noe mer fornuftig, liksom? Hva bryr jeg meg om den jævla sengehimmelen i tusen forskjellige positurer?

Så det får bli min drøm for draumesidene. At det kommer flere trehjulssykler i fjæra og færre tyllsamliger. Tyll er bare så 2005.

Jaja, noen høydepunkter får du. For ordens skyld, alle sinna interiørbloggere som likevel leser bloggen min: Jepp, disse er lånt fra Draumesidene. Og nei, jeg har ikke spurt. Det er et eller annet med å spørre om å få låne ting for så å trashe dem som byr meg imot. Da er det bedre å gå ut å stjæle epler.

 

Hmm, melsekk på golvet? Jatakk

Denne greia ble brukt til å bære bøtter før i tida - helt naturlig å henge dilldall på den nå.

Føler denne veggen oppsummerer alt en interørblogger står for. Og som en gråblogger ikke står for.

Ok, dette...det er bare overload på så mange måter samtidig.

Når dama tar bilder som dette. Ja, da lurer jeg på hvorfor hun bruker energien sin på å fotografere sofaen fra nok en ny vinkel.

Comments
 1. Hei kjære du! For det første; du har ikkje lov til å kopiere bilda mine uten tillatelse! For det andre, eg håper at du får det litt bedre inni deg etter kvart… Kvifor er du så sint? Du er ein skikkeleg sånn bitter type, som må meine noko gale om det andre gjer? Det er litt tilfeldig at eg bloggar om interiør. Eg likar svært mange stilarter, og eksprimenterer etter kvart som åra går. Grunnen til at bloggen min heiter Draumesidene er at eg var frykteleg langt nede for eitt år sidan. Eg starta bloggen for å vise bilder eg tek, og for å finne att livslysta mi. For den var temmeleg borte. Livet gav meg temmeleg hard medfart nokre år, med sjukdom og sorg. Eg har blitt kjent med mange flotte menneske inne her i bloggesystemet, eg har fått at sjølvtilliten, og eg er i ferd med å kome ut igjen i jobb etter tre år. Vi har nok ulik stil, men det er vel lov? Kanskje du skulle vere litt forsiktig med å uttale deg så høgt om andre, før du blei litt bedre kjent? For eg er ei kjempekjekk jente, som blir såra når andre angrip meg på usakleg grunnlag…

  Setter stor pris på at du sletter bilda mine her inne på bloggen din,
  i alle fall når du har så negative meiningar om dei?

  Stor klem frå Elin,
  som veit at du nok er grei viss du prøver?

  • Lise says:

   Vet du hva Elin, cheer up! Ikke beskyld folk for å være humørløse når du med din kommentar viser at du er så sørgelig humørløs selv. Å ha evne til å le av seg selv og ikke ta ting så tungt er faktisk en god egenskap i livet som kan gjøre at en takler motgang og tunge stunder bedre. Se på det som en ære å bli omtalt av Magnhild, blant en hel haug av intetsigende shabbyblogger, så har hun valgt ut din. Du får til og med skryt! Ta det til deg, vær happy og stolt av det!

   Og drit i at hun stjeler bildene dine, det høres bare smålig ut å drive å mase om det. Med Magnhild sin omtale og link til bloggen din får du garantert masse klikk og sikkert mange nye lesere, helt gratis. Hvis du prøver å se på det positive istedenfor å umiddelbart grave deg ned i negativitet får du kanskje noe godt ut av det. God helg!

 2. Anette says:

  Dumt at Elin ikke kunne se At innlegget ditt ikke er så gale. Her har du jo vært riktig så positiv, men man må kanskje ha lest de andre iteriørinnleggene dine for å se det.

  Ja ja, jeg synes i grunnen dagens blogginnlegg var litt vemodg, fremfor morsomt å harselerende som de pleier å være.

  • antigirl29 says:

   Jeg vet, beklager det altså. Det sklydes to faktorer: For det første at denne bloggen er bedre enn de fleste andre i sin sjanger, noe som forsåvidt er et minus i denne sammenhengen. For det andre at jeg er litt melankolsk i dag. Det kommer seg. Og jeg kommer veldig mye sterkere tilbake.

 3. antigirl29 says:

  Hei Elin

  Dette er faktisk den mest positive shabby fredagen jeg har skrevet ever – nettopp fordi jeg liker bildene dine. Du er en flink fotograf, rett og slett, og jeg sleit derfor med å være kritisk.

  Er sikker på du er ei bra dame, og har jo heller ikke uttalt meg om hvem du er. Men bloggen din, den er tilgjengelig for offentligheten, og dermed tilgjengelig for objektiv kritikk. Jeg tar altså ikke stilling til livet ditt, jeg kjenner ikke og har ikke noe behov for å kjenne deg som person, men syns det er fint at du har fått mye bra tilbake fra bloggeverdenen. Er sikker på det er mange som bryr seg der ute, og ære være dem for det.

  Jeg, derimot, jeg blogger som en slags samfunnskritikk, ikke for å bygge vennskap, og det inkluderer dessverre en kritikk av diverse blogger, helt uavhengig av hvor fine de menneskene som står bak dem, er. For å ta et annet eksempel: Paolo Coelho er sikkert en topp type, men skriver elendige bøker. Det må han dessverre tåle å høre når han legger dem ut for salg.

  Jeg ønsker deg alt godt og lykke til.

  ❤ Mag

  • 🙂 Har jo aldri lest bloggen din før, men ser jo at du sikkert har ein image om å vere kritisk, men eg synes det er vanleg høflegheit å be om å få låne bilder. Takk for skryt! Eg kan fotografere det meste, og lærer stadig. Eg er ikkje god på slik kritikk som du gir, for bloggen er ein del av meg? Men eg er så mykje meir enn bloggen også, gir du meg ei utfordring, skal eg overraske deg? 😉

   SMIL Magnhild, det er fredag!

   • antigirl29 says:

    Jeg er sikker på at du er mye mer enn dette, jeg har bare ikke behov for å ta stilling til det. Vi har jo alle våre bloggpersonligheter, de er ikke nødvendigvis sammenfallende med vårt daglige liv – heldigvis, så mye folk kritiserer dem.

    Fredag FTW! Ha ei topp helg!

 4. monika says:

  Smil – det smitter

  prøv heller det en å være så negativ over andres blogger 😉
  om noen liker å ha ein ” brudekjole ” over senga si – ja så la dei få lov til det – uten at noen skal bry seg ;/

  eg HEIER på ELIN eg —- tøffa dama ;O)
  og vis Elin vil ta bilder av seng, sofa mm…. og legge dei ut på bloggen sin — og så …

  vi er alle SÅ forskjellinge og det er PLASS til oss alle 😉
  Smil fra monika

 5. antigirl29 says:

  Jeg smiler, bare ikke av de samme tingene som deg

 6. Ja, dette var jo rene koseinnlegget fra deg Magnhild 🙂
  Elin, jeg synes du tok dette kjempefint jeg. Les de andre shabby fredag innleggene så skal du få se at dagens anmeldelse av bloggen din er smooth sailing i forhold.

  Hva skjer’a? Føler jeg må sende hjerter for å motvirke melankolien, Magnhild ❤ ❤ ❤

 7. Karoline says:

  Jeg skulle ønske at noen av interiørbloggerne kunne skrive et superpositivt innlegg om gråblogg jeg. Kåre den beste, søteste gråbloggen hver fredag? 😀

 8. antigirl29 says:

  Go ahead og kår. Forventer kanskje ikke å vinne.

  Hva skjer? Vel, det er megatravel fredag, det er kaldt og den store kjærligheten er langt, langt unna.

  Takk for hjertene! ❤

 9. Nina says:

  Og det er akkurat derfor du er så bitter og sur kjerring Magnhild. Fordi du sitter der alene uten mann og barn (jeg har da lest profilen) og kan glede deg over de små tingene som akkurat disse Interiørjentene gjør. De opplever hverdagen helt enkelt annerledes enn du gjør. De vet å sette pris på livet. Det er nesten så en syns synd på deg, at du er så sint og stakkarslig.

  Nina

  • Lise says:

   Det her med ironi og sarkasme er tydeligvis vanskelig å forstå. Tror du virkelig Magnhild er så sur, negativ og forbanna som hun framstår på denne bloggen 24/7? Jeg tipper at hun har et ganske så bra, meningsfult og spennende liv, med en utfordrende jobb, mange venner og mer enn nok oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. At en har evne til å ironisere over sin egen singelsituasjon og ha et skråblikk på sin egen tilværelse er det kanskje flere som burde ha et lite snev av.

   Jeg fatter bare ikke hvorfor dere som kritiserer alltid skal dra fram “hun er sikkert bare misunnelig” kortet. Hvor har dere det fra? Det er faktisk ikke sånn at alle kvinnfolk mellom 18 – 80 innerst inne ønsker et strigla interiørblogg-hjem, fylt til randen av prinser og prinsesser og gud vet hva. Så ikke kast vekk energi på å syns synd på Magnhild, jeg skal garantere deg at hun lever i beste velgående uten din nedlatende, påtatte sympati.

 10. Mimmi-Leone says:

  Spør du meg er dette en vinn-vinn-situasjon.
  Her vil begge parter helt klart få flere lesere.
  Og jeg synes slettes ikke dette var skrevet med en like skarp penn som de foregående, for Elin med Draumesidene får jo til og med ros.
  Og om man velger å eksponere seg i det offentlige rom, om det så skulle være som en interiørblogger eller annet, så må man kanskje regne med å få både ros eller ris.

 11. Trine says:

  Å harselere over interiørblogger, rosablogger eller andre blogger er helt greit. Som Magnhild sier: når noe legges ut i det offentlige rom må man regne med at det blir brukt.
  Magnhild, du skriver bra, men jeg synes du går for langt når du nevner enkeltblogger med den hensikt å drite dem ut. (Og kutt ut preiket med at de får mere oppmerksomhet – jeg tror ikke alle er ute etter oppmerksomhet for enhver pris)
  Forrige Shabby fredag klarte du å skrive et morsomt innlegg uten å stjele andres bilder eller å lenke til spesifikke blogger.
  At du selv gjemmer deg bak pseudonymet Magnhild vitner om feighet, og en anonym skribent taes sjelden på alvor.

 12. Tord says:

  Overasket Magnhild, bra skrevet. (visste det var noe godt i deg, :P) har gledet meg til denne fredagens utgave. Er faktisk litt gøy å lese at det faktisk er ting du finner spennende og fint på noen av disse bloggene, gleder meg til neste uke.

 13. Solfrid says:

  Som oftes er det sånn at de som mobber har det vondt selv. De er misfornøyd med sin egen livs situasjon, og da er det deilig å få tømt sin frustrasjon over på andre. Å harselere med andre får Magnhild bare til å føle seg bedre og sterkere. Og hun viser her også at hun blir lykkelig av å få støtte av andre som mener det samme som seg selv. Hadde hun vært så lykkelig som enkelte her inne sier, hadde hun nok ikke ofret andre en tanke hvordan de lever livet sitt. Da hadde hun vært fornøyd og opptatt med sitt eget liv.

 14. antigirl29 says:

  Takk for psykoanalysen. Tror kanskje du trenger et oppfriskingskurs.

 15. Solfrid says:

  Det er vanskeligst å studere seg selv under lupen Magnhild..

 16. Anonymous says:

  hahaha…noe så latterlig som deg Magnhild skal man altså lete lenge etter! Først så tror jeg du skal ta å bytte bloggnavn fra “Magnhilds antiblogg” til “Magnhilds sjalusiblogg” Her stinker det misunnelse lang vei! Jeg har tatt en titt på disse bloggene som du har i din liste, og felles for de alle er at de er “i tiden”. Hvit stil er IN, okergule, røde og grønne vegger samt furumøbler som du ser ut til å like, hører 80 og 90 tallet til. Jeg foreslår at du tar deg en tur på butikken å kjøper deg noen interiørblader, slik at du blir “up to date”. Ha en fin dag i din lille furumøbel verden.

  • Anonymous says:

   Du kan da vel ikke være riktig naglet. Dumme dumme mennekse. Denne bloggen er jo bare ironi og tull, harmløs morro…å hvis de som blir linket ikke ser det selv ja så synd for dem–

 17. Jeg er enig med Lise over her, sarkasme og ironi er visst ikke så lett å forstå.
  Innlegget før dette, fra anonym, lukter svidd. Vedkommende tar det tydeligvis for gitt at furumøbelverden med farge på veggene definerer hvem man er. Anonym trenger tydeligvis å være IN for å føle seg verdt noe. Og å ta det det for gitt at Magnhild lever i en furumøbelverden var vel muligens å ta for gitt noe du ikke vet en tøddel om. Hvis det var et forsøk på ironi eller sarkasme, var det totalt mislykket. Og hvis det var ment som et verbalt angrep skjønner du sikkert selv at alt du oppnådde var å fremstille deg selv som en person som trenger andres godkjennelse av interiøret ditt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s