Derfor bør du være litt skeptisk til november

Posted: 22. November 2010 by antigirl29 in Magnhild realitetsorienterer, Magnhild synser, VG padler

VG mener at man bør elske november. Jeg er litt mer skeptisk. November er full av fallgruver. Jeg anbefaler alle å være på vakt. Av mange ulike grunner:

Du kan bli feit i november. November er måneden da alle juleproduktene har kommet i butikken og du er så klein etter jul og endelig kan ta for deg. Ei lita marsipanpølse blir fort til et marsipanbrød, ei marsipankake eller en stor marsipanklump i magen din, en julebrus blir fort til ti, ei juleribbe blir fort til en julegris og et lite stykke pinnekjøtt blir fort til en jævlig svær sau, full av usunt fett. Og enda er det bare november, ikke desember. Og i desember blir alt mye verre.

Du kommer garantert til å ligge med noen du ikke liker. Gjerne en fyr du jobber med, som ikke er pen ellers i året, men som plutselig blir pen i kraft av å være fyren som gir deg lønn hele året, fyller kopimaskinen med papir hele året eller koker kaffe før du kommer på jobb hver morgen. Forresten, det er ikke sikkert du synes han er pen i november heller. Men det er sikkert veldig gøy for resten av julebordet, som stort sett består av de idiotiske folka du jobber med resten av året, og som er ekstra idiotiske mandagen etter, når du kommer luskende på jobb med fylleangst ned til knærne.

Hvis du bor i Sogn og Fjordane i november kommer garantert en eller annen vei til å rase, bor du i Nord-Norge kommer termostaten din til å fryse, bor du i Oslo kommer du til å få sjokk fordi det begynner å snø, bor du i Trøndelag kommer du ingen vei, fordi hele E6 er fylt opp av vogntog fra Øst-Europa uten kjetting, bor du i Nordland snør det inn ruta på skolen din, bor du i Finnmark går det aldri et fly og bor du på ei øy går det helt sikkert ikke en båt.

Hvis du hater vintersport på tv, må november være jævlig. Avisene følger sjukdommen til Petter Northug fra sekund til sekund, selv om han ikke egentlig er sjuk. Han mangler bare piffen. Hallo, jeg mangler piffen hver dag, fra sju til ti og fra tre til åtte. Men det er ingenting å ringe hjem om liksom. En annen ting som må være jævlig, hvis du hater vintersport da, er at det er sport på tv hele tida.

Og så er det jo så vilt mørkt. Og så vondt å stå opp. Og det er slaps hele tida, og skoene blir ødelagt av veisalt og det er folk overalt, som er gale, fordi de skal kjøpe julegaver. Og det står alltid en fyr og spiller julesanger på trompet eller leirgauk, uansett hvor du beveger deg. Og det ringer alltid ei barndomsvenninne for å spørre om du vil komme på julelunsj om fem uker, ei tante som lurer på om du vil spleise på tempur-pute eller elektrisk sengeteppe til mora di til jul, og en eller annen munn og fotmalende mann som lurer på om du vil kjøpe julekort av han. Og før du vet ordet av det har du takka ja til alt. Og du kommer garantert til å angre i desember.

Så vær obs, folkens. November er livsfarlig.

❤ Mag

Advertisements
Comments
 1. Følg bandy utendørs i november. Det er helt topp å komme seg ut å få frisk luft. Jeg ser ingen grunn til å sitte inne hvis det ikke er for den gode peiskosen.

 2. Anita says:

  Jeg ler meg i hjel:) Herlig skrevet!

 3. Ribot says:

  Ikke husk at depresjon og angst melder seg i november…

 4. Ribot says:

  mente at “Husk at depresjon og angst medler seg i november”

 5. Nina C. says:

  hehe..bra skrevet! mye å være skeptisk til i november.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s