Baderomsvask og juleforberedelser (Norges verste interiørblogg, del 10)

Posted: 5. November 2010 by antigirl29 in shabby fredag

Folkens, det er fredag! Shabby fredag. Denne gangen har turen kommet til det som må være en av Norges kjedeligste interiørblogger. Og kjedelig er også ille, for ikke å si verst. Vi har kommet til et nytt univers i hvitt og romantikk, med ei gladjente som er gift med verdens beste mann. Hm, har du hørt det før? Ja, jeg synes det høres nokså kjent ut. Jeg mistenker også innehaveren av Julie`s drømmehjørne for å ha enorme fritidsproblemer. Jeg mener; hvor mye går det an å skrive om vaskemidler liksom???!!

Altså, Julie driver en blogg om interiør og hverdagsliv i sitt lille drømmehjørne. Faktisk mer hverdagsliv enn interiør. Men det virker som at Julie er en skikkelig hverdagshelt, som elsker å vaske. Og stulle. Og stelle. Og vaske. Og sy. Og bake. Og vaske. Og blogge om vasking. En av de mest gripende sakene på Julies blogg er om den store skuffelsen hun følte etter å ha testet ut Jif baderomsskrubb. Og hun som hadde så enorme forventninger. Sukk, jeg skjønner at det er tungt. Eller, forresten, det gjør jeg ikke. En annen spennende ting Julie skriver om, er den nye kofferten hun har sortert trådsnellene sine i. Tre bilder av den  og jeg tenker gjesp. Og så gjesper jeg.

Hjemme hos Julie er alt hvitt, og når hun syr seg juletreteppe er det hvitt med hvit skrift. Det sydde hun forresten helt i starten av oktober, bare ei uke etter at hun fikk fullstendig angst over ikke å ha starta med juleforberedelsene. Jeg kan tenke meg at Julie var ganske stressa da hun fant ut at det var tre måneder til jul – og at hun ikke hadde begynt med julevasken. Blir relativt stressa på hennes vegner.

Ellers skriver Julie om kaker, trening, tv-serier og mannen – og hun tar enormt mange bilder av intetsigende ting som har blitt med henne hjem fra en eller annen butikk og som skaper en nydelig kontrast i det hvite hjemmet hennes. Julies nyeste kupp er en champagnekjøler. Det har hun lett etter lenge, men nå har hun endelig kjøpt den – og putta roser i den. Julie liker nemlig ikke champagne. Hva med å bare kjøpe en vase heller? Fire like bilder av Julies hvite sofakrok, masse hjerter, bokstaver i hyllene, koselige kommentarer og tusen orddelingsfeil understreker bare det faktumet at dette er en interiørblogg, av den ekstremt kjedelige sorten. Ja, og så har hun en sinkbalje med pledd i kjellerstua. Åh så smart. Her er et par bilder, før jeg sovner. Enjoy!

Julie har lett etter en champagnekjøler lenge. Hva med å bare lete etter en vase heller? Siden du skal ha blomster i den? Vaser er nok litt lettere å finne. Bare et lite tips altså.

Julie har fått seg ny koffert til trådsnellene. Kondolerer med verdens kjedeligste bloggpost. Men lurer på hvorfor hun ikke brukte litt av den fargerike tråden her?

Dette er juletreteppet Julie lagde i september. Her har hun brodert god jul på norsk og fransk og engelsk. Med hvitt på hvitt. Originalt og veldig synlig.

Julie har fått dilla på knagger med navn på og spør om hun har blitt knaggoman? Hm, jeg vet ikke, vanskelig å sette en slik diagnose. Men dårlig smak kan jeg skrive under på at hun har. Eller kanskje hun er pleddoman. Dette er bare noen av pleddene hun har i huset sitt. I en sinkbalje. Ah, så praktisk.

Comments
 1. Pessimisten says:

  Nå har jeg pigede trykket på f5 i hele dag, og ENDELIG kom posten. Takk for at du underholder meg litt på fredagene.

  Hvor mange intriørblogger skal du anmelde egentlig? Har du planer om å anmelde noe annet etterpå?

 2. antigirl29 says:

  Beklager at jeg måtte holde deg på pinebenken, fikk plutselig noe arbeid slengt på meg på jobben. Det er dessverre uutholdelig mange interiørblogger der ute, så mulig jeg blir holdende på med dette et par år.

 3. motorpotet says:

  Jeg vet jeg kan sjekke men var ikke “alt er hvitt” temaet for forrige blogg også?

 4. antigirl29 says:

  Det er alltid tema, for det er det alle skriver om. Denne gangen er alt hvitt, med mer. Vasketipsene er feks veldig interessante.

 5. Mirthful says:

  Hvis man først skal kjøpe en champagnekjøler for å ha blomster i hadde det vel vært greit å kjøpe en som så ut som en champagnekjøler og ikke som en kjele? På den annen side hadde det sikkert vært praktisk med en kombinert champagnekjøler og kjele, jeg mener, vi har en kjøler (vi hadde to, men kvittet oss med en under forrige flytting), som vi har fordi vi liker champagne (ikke at vi noensinne har brukt den til å kjøle champagne, champagnen forsvinner nemlig litt for fort her i huset til at en kjøler har noe for seg), jeg har mistet tråden, hvor ville jeg med dette? Jo, selvsagt, altså den kjøleren tar jo uhorvelig mye plass sånn til daglig, og vi drikker tross alt ikke champagne hver dag, så kanskje det hadde vært kjekt med en som kunne brukes til å koke spagetti i sånn innimellom?

  Eller så kan jeg jo bruke den til vase, selvsagt. Tydeligvis.

 6. antigirl29 says:

  Bra spotta. Kombinert gryte og champagnekjøler – ikke verdens dummeste ide fra interiørbloggerverdenen. Jeg tipper jeg hadde brukt champagnekjøleren mer enn gryta – hvis jeg ikke hadde drukket opp champagnen mens jeg forsøkte å finne ut hvordan jeg skulle bruke gryta til noe fornuftig, vel og merke.

 7. Nå oppdaget jeg også dine innlegg om interiørbloggerne fra helvete. Skjønner du har mye uoppgjort med de fleste av oss:) Er det ikke godt at vi har forskjellige interesser og er forskjellige som mennesker? Du får gjerne ta turen innom til meg og lære flere vasketips, og jeg byr gjerne på noe hjemmebakt:) Og for å si det sånn…Jeg er langt fra ferdig med julegaver og juleforberedelser, og nå er det jo under to uker igjen……

 8. Mette says:

  HAHAHAHAHA jeg ler og greier ikke stoppe. Du skriver godt og underholder til tusen!! Liker skråblikkene dine! Shabby fredag er jo bare morsom…det skinner litt igjennom at du er litt misunnelig noen ganger da…spesielt på muffinsene:-D

  Hilsen Mette

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s