Siv Jensen priser demokratiet

Posted: 30. October 2010 by antigirl29 in Magnhild realitetsorienterer, Styresmaktene padler, superkvinner

Siv Jensen er ute i hardt vær om dagen. Det er jo ikke så enkelt dette med demokrati. Hør bare:

– Over halvparten av FrPs velgere er for dødsstraff, men det betyr ikke at FrP er for dødsstraff, sier Siv Jensen. FrP er nemlig ikke for dødsstraff, det er det bare 313 306 enkeltpersoner som stemmer på oss, inkludert mange av våre stortingspolitikere, som er. Og jeg elsker forøvrig demokrati.

-FrP er ikke mot innvandring. Siv Jensen. Det er det bare 577 590 enkeltpersoner som stemmer på oss, inkludert mange av våre stortingspolitikere, som er. Og dessuten så Arbeiderpartiet og dessuten så fuck Jonas og dessuten så demokrati.


-FrP er partiet for folk flest, vet dere, sier Siv Jensen. Nærmere bestemt 614 717 nordmenn + sikkert en del flere. Hva de mener? Det har ingen betydning. Hos oss kan de mene hva de vil så lenge jeg bestemmer hva FrP mener. Og FrP er opptatt av å mene det samme som alle andre partier sånn at ingen kan mislike oss. Hvis noen av våre meninger er upopulære, for eksempel, da må jeg kunne gå ut og endre standpunkt på direkten. Det er min viktigste funksjon som partileder, vil jeg si. Så ingen skal skjønne hvor dumme vi FrP-ere er. Og så elsker jeg demokrati. Flertal og stemmer og sånn.

Comments
 1. Uno Wahl says:

  Er du bakfull i dag ? Du pleier å være ganske klar og tydelig i dine blogginnlegg, som jeg stort sett synes er en fornøyelse å lese, selv om jeg ikke alltid er enig 🙂 Men dette innlegget klarer jeg ikke helt fange poenget med. Får håpe du bare er i litt dårlig form 🙂

  Og hvorfor er det slik at FrP ALLTID er ute i hardt vær når noen partifeller eller partisympatisører uttaler seg i forhold til hva som er det vedtatte partipolitiske standpunktet, mens når dette skjer av medlemmer fra de rødgrønne (eller enda lenger til venstre), så er partilederne for disse partiene ikke i hardt vær ?

  Demokratiet er gjerne slik at mange har meninger om mye, og mange medlemmer i de forskjellige partiene har ofte andre meninger enn det som er fattet som partipolitisk korrekt. Det gjelder ALLE partier, men det er bare FrP som får gjennomgå når man finner slike utspill.

 2. Big Dick says:

  Frp er vel blodtørstige spør du meg, holde seg klar slike elemener om en har liv og helse kjært….

 3. Neldi says:

  Klassisk blogginnlegg

 4. dag says:

  FRP har ingen ideologi – annen en aa komme seg i maktposisjon. De vil mene hva det skal vaere hvis det gir dem noen ekstra stemmer. Interneringsleire pa Gardermoen for asylsokere – og naa dodsstraff. Frps ideologi er som en av deres storste supporteres kreasjon Rimi – enkel men smaklos.

 5. Uno Wahl says:

  @dag:
  FrP er IKKE for dødsstraff. Merkelig at noen ikke evner å se forskjellen på enkeltindividers uttallelser og hva som er partipolitikk. Men men, @dag mangler kanskje denne evnen og prater samtidig om smakløshet ???? 😉

  @Big Dick:
  Merkelig uttalelse… Godt og saklig innspill (*NOT*), men det var vel ikke mer å forvente fra den kanten kanskje ?

 6. Big Dick says:

  @Uno Wahl Nå skal du ikke undervurdere en Big Dick da kjære deg. Men bør Norge gjøre som Kina og Iran og begynne å henrette sine egne borgere i statlig regi da?

 7. Sølvpilen says:

  Foreslår at Frp tar en intern votering blant sine medlemmer om de er for eller
  mot dødsstraff. Så kan de som er for melde seg ut og starte et eget parti.
  Det blir jo litt merkelig at Frp som tar til orde for demokrati og individets frihet
  samtidig har medlemmer som vil gi Staten mandat til å henrette folk.

 8. Uno Wahl says:

  @Big Dick:
  Nok en gang, FrP er IKKE FOR dødsstraff, så du har ikke noe poeng i det hele tatt.

  @Sølvpilen:
  Folk som er i mot eller for dødsstraff, finner du innenfor SAMTLIGE norske partier. Flertallet innenfor de enkelte partiene har stemt MOT dødsstraff, og slik er altså SAMTLIGE norske partier IKKE FOR dødsstraff.

  Dette er visst vanskelig å skjønne for en del folk, men det er vel for å kunne TA FrP på noe, at de hele tiden kommer med argumenter som alle med noe mellom ørene skjønner at bortfaller på sin egen urimelighet.

 9. Sven says:

  Kanskje ikke så rart at alle er ute etter Frp her, når vi vet at partiets fremste kriminalpolitiiske talsmann ble dømt for å ha slått og skalla ned en asylsøker og at retten la vekt på at volden var uprovosert i domsavsigelsen? Straff: 15 000 kroner i bot. Hadde Sandberg hatt baller, så hadde de gått ut og sagt at han fortjente tre måneder på vann og brød. Med mindre gjerningsmannen er mørk i huden, da. Da er det ikke måte på hvor mye baller han har, og hvor naivt og lavt straffenivået er.

 10. Uno Wahl says:

  @Sven:
  Og hva har det med saken å gjøre ? Vanskelig å holde deg til sak når du ikke hadde noen poenger i så måte ?

  Det er kanskje FrP som har skylden for det lave straffenivået her i landet ? FrP er det partiet som går inn for strengere straffer, noe som igjen betyr at de ikke tar hensyn til sine egne om de skulle havene i en slik situasjon 😉

 11. Sven says:

  Frp har som utgangspunkt respekten for det uskyldige offeret når de skal forklare sine kriminalpolitiske standpunkter. At en lederskikkelse selv går løs på et uskyldig offer med den hensikt å skade ham kan ikke holdes utenfor saken. Sorry mac.

  Hvis han hadde sagt at han fortjente en strengere straff, ville saken vært en helt annen. Da ville til og jeg tenkt at dette er en fyr med moralen og folkeskikken i behold. Så har ikke skjedd.

 12. Uno Wahl says:

  @Sven:
  Og atter igen, hva har dette med saken om demokrati og standpunktet mot dødsstraff å gjøre ? Vet du i det hele tatt hva du diskuterer ?

  Jeg kan jo også i fleng nevne andre partiers “sorte får”, f.eks. AP’s Ordfører i en norsk kommune som ble dømt for voldtekt, ordføreren fra AP som ble dømt for korrupsjon i vannverkssaken osv osv., men dette har jo ingenting med saken å gjøre. Mye ryddigere om du klarer å holde deg til sak, og ikke enkeltpersoners visvas som ikke har noe med partienes politiske standpunkt å gjøre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s