Jagland og missene

Posted: 30. October 2010 by antigirl29 in Magnhild realitetsorienterer

-Missekonkurranser har alltid vært politiske. Det sier en meget sjokkert Kathrine Sørland etter at Miss Norge likevel ikke ble Miss World. Selv om det ble spådd på forhånd.

Selvfølgelig må Liu Xiaobo og Torbjørn Jagland få skylden for dette også. Makan til frekkhet Norges nobelkomite utviste da de valgte å gi nobelprisen til en kinesisk opposisjonell slik at Norge ikke kunne vinne den største utmerkelsen i verden: Miss World. Nå som vi var så nære og alt. Hva blir det neste, liksom? At en eller annen sørkoreaner får prisen så vi ikke kan vinne Miss Swimsuit 2011? Det ville virkelig vært krise.

Jada, missekonkurranser er kjempepolitiske. Tipper myndighetene i ulike land har lange møter om hvordan de skulle samarbeide for at den rette kandidaten skulle vinne. For det vil jo påvirke verdensfreden og det som verre er. Og det faktum at ikke en jævla kineser satt i den juryen, det har selvsagt ingen betydning, for på forhånd har utstrakt lobbyvirksomhet pågått og de sterkeste allianser vært ingått. Ikke rart Kathrine ble sittende og måpe om hun ikke fikk med seg det.

Uttrykket “krig og fred og politikk og sånn” har aldri vært mer på sin plass. Men for all del, bedre lykke neste år, Geir Hamnes. Det er en viktig innsats du gjør for Norge. For that we thank you.

Advertisements
Comments
 1. Big Dick says:

  Nå fikk jeg ekle bilder i hodet av Jagland og hans grep om Synnøve Svabø fordeler, en hendelse for noe år siden….*grøsser*

 2. gjesp says:

  Hehe..som om missekonkurranser er politiske.. Så viktige altså?
  Da hadde ikke USA heller vunnet..Kina er ikke overbegeistret for amerikanerne pga deres gnål om kinesisk valuta. Dessuten var presidenten freidig nok til å kreve denne fredsprisvinneren løslatt.
  Nei, Norge tapte ikke missekonkurransen pga politikk nå. Men greit å skylde på noe?

 3. Uno Wahl says:

  Tror nok neppe at Norges forhold til Kina var utslagsgivende, men heller kanskje det faktum at missen fra Norge har kjæreste. Det kom vel frem for litt siden og når man vet at “Miss World” må være singel, så kan man jo bare bruke hodet litt 😉

 4. Tommy says:

  Hehe. Siden Sørland er en gammel ‘miss’ kan vi muligens ikke vente at grepet om virkeligheten er den beste?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s