Derfor gjør kjendisene som de gjør, liksom

Posted: 29. October 2010 by antigirl29 in klær skaper mye rart, Magnhild og kjendisene, superkvinner, VG padler

OK, trodde aldri jeg skulle skrive et innlegg om X-factor, men saken om hvorfor MO bruker linser er bare litt for moro. Jeg mener, for det første: Hvem var det som overbeviste Mo om at det er øynefargen som er hans fremste fordel. Har dere ikke sett de leppene? Tipper Ida Wulff er sånn passe misunnelig. Men så, for det andre: Hvem bryr seg om en person som er i avisen fordi han forsøker å bli en sånn kjendis som forsøker å bli en ordentlig kjendis, har blå eller grønne eller brune øyne? Fy faen, det er søppelstoff, ass.

Men mens vi er i farta, da: Hvis dette er interessant for Norges største avis, så kan kanskje jeg dele noen av de sitatene og statshemmelighetene jeg, eksklusive Magnhild, sitter på. Check this out:

Derfor har Carl Philip hatt:

-Det er så utrolig urettferdig at søstrene mine får lov til å fly rundt med diamanter på hodet, ikke sant? Jeg vil jo også ha hodepryd, liksom, men pappa er helt mot at jeg bruker diadem. Flaks at jeg har vært i militæret,smiler den alltid like blide Carl Philip.


Derfor har Russel Brand sykkel
:

-Jeg har fått med meg at det er skikkelig hipt og kult med sykkel, så jeg og Kate poser på noen sånne bilder innimellom. Men jeg er jo en ærlig og oppriktig person, så når folk spør meg, så innrømmer jeg jo at nei, jeg sykler ikke spesielt mye, og jeg har alltid følgebil, sier den alltid like freshe Russel Brand


Derfor har Taylor Swift en jævlig stygg hatt:

-When in Rome, do as the Romans, right? Jeg er litt for det, i alle fall. Og seriøst, det vil jo bli oppfattet veldig bra av fansen min om jeg er så lite selvhøytidelig at jeg poserer med denne grusomt stygge hatten. Alle vet jo at jeg er megasøt og har veldig bra smak likevel, liksom, spesielt nå som jeg liksomdater Jake Gyllenhaal, sier den alltid like oppvakte countrysangerinnen.


Derfor har Paris Hilton seilerklær:

-Jeg har alltid ønsket å være en seiler. Også har jeg alltid ønsket å få oppmerksomhet. Denne outfiten kombinerer de to ønskene, føler jeg, sier den alltid like ambisiøse Paris Hilton.


Derfor har Kate Moss bare en ring:

-Jeg føler jeg trenger litt oppmerksomhet nå, ikke sant. Men helt naken kan jeg jo ikke være. Denne ringen fortjener jo også oppmerksomhet, sier den alltid like gjennomsiktige Kate Moss

Jaja, det er mye å ta av her. Men nå er jeg seriøst sen til fredagspilsen. Får heller dele mer en annen dag. God helg til dere alle!

Advertisements
Comments
  1. Uno Wahl says:

    Forventer selvsagt at du skaffer deg seilerantrekket og poster ett bilde 😉

  2. antigirl29 says:

    Oh, yes, jeg har allerede skrevet til min venn Paris og spurt om jeg får låne den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s