Tone Damli og forbrukerne

Posted: 20. October 2010 by antigirl29 in antimagnhild, Kjendiser, Magnhild hater, Ufiltrert Magnhild

Tone Damli er ute og padler igjen. Det er hun jo stort sett. Men seriøst, altså, hvor kørka i huet er du hvis du utlyser en konkurranse som forutsetter at folk kjøper et produkt du selv selger? Selv i sin egen lille  rosabloggehjerne må vel Damli skjønne at dette er litt på kanten? Uten at VG forteller henne det?

Jada, det er jo en del uten særlig mellom øra som skriver blogg på hobbybasis og som ikke kan forventes å sette seg inn i alle mulige kompliserte forbrukerrettigheter og lignende. Men newsflash, Tone Damli gjør faktisk ca INGENTING annet enn å skrive blogg. Det er på en måte en fulltidsjobb for henne. Da må hun vel ha tid til å tenke bittelittegrann mer enn oss som maks har to minutter per bloggpost til rådighet? Eller?

Og så har jo Tone en manager også. David Eriksen, som vi husker fra den gang Idol faktisk var verdt å se på. Han kan fortelle oss at han og Tone bare har hatt “gode hensikter med dette. Hensikten har ikke vært å selge t-skjorter, men å sysselsette fansen litt, skape bevegelse på bloggen og gjøre det til en hyggelig greie”. Ok, det må jo være premie i managerløgn. Selv en patetisk 14-åring som digger Tone, skjønner at det ligger noe mer enn sysselsetting bak når man må bruke 365 kroner for i det hele tatt å kunne delta i konkurransen? Det eneste jeg ser for meg er en seriøs sysselsetting i form av overtalelse av foreldrene her.

Huff, Tone, detta var ugreit. Kan du ikke finne deg noe å drive med snart så du faktisk har noe å blogge om?

Comments
 1. Big Dick says:

  Den frøkna suger—

 2. Uno Wahl says:

  Ser ikke helt problemet jeg. De fleste som var med eller ville være med på en slik konkurranse, har mest sannsynlig kjøpt denne T-skjorten uansett (eller ville mest sannsynlig ha kjøpt den uavhengig av den konkurransen). At det skulle være med på å skape mer kjøpepress er ganske sikkert en sterk overdrivelse og sier mer om foreldrene som lar seg eventuellt presse til å kjøpe en t-skjorte på det grunnlaget.

 3. Rallemikk says:

  Huff, Magnhild, dette var ugreit du… SÅ skråsikker som du er i din sak gjør at fallhøyden blir stor.
  Fordelen din er at du har en blogg som de involverte antakeligvis ikke kommer til å se, altså kan du ytre masse preik om en person du mest sannsynlig ikke kjenner uten at det får følger for din lille gråbloggehjerne. Hvordan kan du med sikkerhet si at dette henger ihop slik du påberoper deg retten til å uttale?

  For ordens skyld, kjenner verken Tone eller noen andre i saken men dette blir rett og slett for elendig, selv for en generisk blogg. Og påstanden “Ikke en rosablogg. En gråblogg”? Hallo? Det blir vel ikke mer rosa enn dette, Magnhild?

 4. ranveig says:

  Dette føyer seg fint inn i Tones sjøldiggertilværelse, ho var nok mest interessert i å sjå masse t-skjorter med bilde av seg sjøl, dei avbilda ungane i desse skjortene var nok av mindre interesse

 5. Ronny Wensel says:

  Vil bare si en ting.
  Tone Damli AAberge er en av de styggeste jentene på vår jord. Hvorfor vil folk i det hele tatt kjøpe en t-skjorte med bilde av dette maskuline dyret på 80-90 kg?
  At noen har en dårlig smak og liker at hodet hennes er dobbelt så stort som resten av kroppen er jo greit, men jeg synes hun ser vanskapt ut.
  Fakstisk finnes det penere/søtere jenter i disimilis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s