Ja til flere kortreiste menn

Posted: 16. October 2010 by antigirl29 in Bare lysegrå, Magnhild møter menn, Magnhild realitetsorienterer, Magnhild synser, superkvinner

Det er skikkelig hard core loppis-sesong for tida, og jeg prøver stadig vekk å komme meg ut før skraphandlere, antikvitetshandlere og annet pakk for å sikre meg godbiter rundt omkring i byen. Og lykkes sjelden. Utvalget av ting som ikke går inn under kategorien ræl er ikke voldsomt mye å skryte av og korpsforeldrene har en tendens til å være helt i overkant gniene, når du har vært dyktig og utholdende nok til å finne en godbit i havet av dritt, og ber om en hyggelig pris på godbiten. Vel, utvalget i fedmefremmende artikler er alltid strålende, og når jeg sitter der med vaffelen min og ser utover, slår det meg også hvor mange bra menn man finner på loppis.

Men selvfølgelig har alle en skavank. Enten er de nyforelska sammen med dama på loppis for å kjøpe kule ting til den første leiligheten. Eller de er svangerskapsforelska i den lekre, nygravide og superfreshe dama, og går egentlig bare rundt og spankulerer i pur lykke over sitt første (felles) svangerskap. Den største og mest skremmende kategorien er korpsfedrene. Som går rundt med rumpetaske og selger ræl for å finansiere videre drift av et oppsamlingssted for barn som spiller surt på messing. Og ikke skjønner at de er såpass hotte at de kunne brukt livet sitt på noe mye mer interessant.

Jeg mener at korpsfedrene burde vært sitt ansvar bevisst og selv trådt ut på bruktmarkedet. Det er nemlig et problem for oss unge, single og økologiske kvinner at bruktmarkedet av menn er så jævlig dårlig. Bruktmarkedet består i stor grad av bitre, sure og desperate menn, som drikker litt for mye og trener litt for lite, eller, enda verre, drikker litt for lite og trener altfor mye. Det er langt mellom godbitene i haugen av dritt.

Jeg vil bare oppfordre noen til å ta ansvar. Opposisjonen? Regjeringa? Korpsfedrene? Eller han fyren på jobben som har barn og ei dame vi aldri hører om, og som vandrer rundt i korridorene og oser av bra mann. Hva med en tur ut på bruktmarkedet? Det er jo umulig å være økologisk når utvalget er så dårlig. Ja til flere kortreiste menn!

Advertisements
Comments
 1. Norvegian Dick Masterson says:

  Du skriver: Det er nemlig et problem for oss unge, single og økologiske kvinner at bruktmarkedet av menn er så jævlig dårlig.

  Det har tydeligvis ikke gått opp for norske,hvite kvinner generelt og DEG,at norske menn i større og større grad har valgt dere bort til fordel for utenlandske kvinner,mange menn SIER bare at de er opptatte fordi de ikke ønsker seg nok ei hvit,ordinær kvinne,men heller ei utenlandsk istedenfor….

  At mange er sure,bitre og desperate er pga det begrensede utvalget av utenlandske kvinner her til lands,og stort sett bare ordinære,kjedelige,storkjefta,bortskjemte og arrogante norske HVITE kvinner å velge mellom….Slikt hadde gjort de fleste menn sure og bittre,ikke så veldig rart det da…..

  Bittre mannehatende hvite kvinnemennesker som deg er ett krydder i tilværelsen å bidra til å gjøre ENDA bittrere:)

  Skal bli en fornøyelse å følge denne bloggen videre,slike kvinner som deg skal utryddes gjennom konstant hets i rene teppebombe-stilen,slik at dere ødelegger dere selv og visner hen,for dermed at utenlandske kvinner overtar etter dere:)

  Kvinners mangel på kontroll over følelsene sine er en av deres mange svake punkter,mens en mann kan sjelden eller aldri knuses av slikt,mot menn må langt stereker virkemiddler til,mens overfor kvinner er ORD mer enn nok for å beseire dere:)

  Det skal bli en fornøyelse å følge bloggen din videre,skal love å lese den HVER GANG rett etter jeg har vært innom Ottar sine hjemmesider,samt en liter kaffe,slik at jeg er virkelig “på hugget”,he,he,he,he,he:)

  KJØNNSkrigen er i gang – The Art of Verbal Warfare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s