FrP og menneskehandelen

Posted: 15. October 2010 by antigirl29 in Magnhild realitetsorienterer, politikerne padler

Nå sliter FrP. De er nemlig så innmarri leie av at flyktninger som kommer og etablerer seg i Norge at de nå vil betale dem 100 000 kr for å dra hjem.

Det er på tide med en realitetsorientering midt i populismen her:

 • Personer med flyktningestatus har reist fra landet sitt av en grunn. Mulig 100 000 kr er så mye penger at de ikke klarer å si nei, men den grunnen, den forsvinner ikke.
 • 100 000 for å sende folk ut av landet, det er en slags omvendt menneskehandel. Eller forresten det er menneskehandel. For dere vet, FrP, flyktninger er også mennesker. Og menneskehandel liker vi ikke. Så langt derifra.
 • En del av de som tar i mot pengene, kommer ikke til å ta dem selv, men fordele dem til familien sin. De har nemlig reist fra en så jævlig situasjon at de ikke har samvittighet til å beholde pengene. Slik er det nemlig i en del land, man deler. Se og lær.
 • Norge har faktisk behov for innvandrere. Vi trenger arbeidskraft, og en del innvandrere får seg etter hvert god utdanning og blir steingode medarbeidere med høy arbeidsmoral. Det er disse som kommer til å stikke for 100 000 kr. Vi burde betale dem for å bli.
Advertisements
Comments
 1. Steinar says:

  Om du har en tom bøtte, og begynner å fylle den med vann, så blir den etter hvert full.
  Stenger du ikke kranen så kommer vannet til slutt å renne over.
  Da må dette vannet føres over til en annen bøtte til den blir full og så videre.

  Samme er det med befolkningsøkningen på planeten. Land etter land fylles opp til det ikke er plass for flere. Som eksempel kan jeg nevne Filipinene som eksporterer 60 000 slaver hver måned til andre land da det renner over der kontinuerlig. En dag skjer det det samme med Norge, selv om du ikke vil innrømme det.
  “Vi har så godt om plass” er den kortsiktige tanken som kommer først.

  Det finnes kun EN løsning på problemet med flyktninger, vi må innføre barnebegrensning som Kina har gjort, og det må vi medvirke til at det innføres i alle land.

  Vi har i dag et uttak av jordens ressurser på 50% mere enn hva jorden kan produsere. Så det hjelper lite med å være snill å ta imot alle mennesker på planeten til lille Norge
  Hva tror du skjer når du selv får lite mat? Jo du begynner å tenke på deg selv og dine, og da vender også su deg mot innvandrerne.

  Å drømme om å hjelpe andre i nød, er bra, virkeligheten er en helt annen. Den sterkestes rett gjelder også blant dyret Homo Sapiens.

  Hjelp folket i deres eget land, det er bedre, får de med penger samtidig, så kan de klare første tiden å gjenetablere seg. Med videre hjelp fra de rike landene, kan vi stanse årsaken til at de måtte flykte.

 2. antigirl29 says:

  Gratulerer med nobelprisen i overdreven bildebruk for å illustrere et manglende poeng. Eh, trodde slavehandelen var avvikla, men stemmer det, folk på vestkanten trenger barnepiker.

  Men joda, det er jo en kjempeide at vi i Norge innfører barnebegrensning i andre land. Vi knuller som kaniner, men hey, la oss hive belastninga over på andre. Skal vi betale for det også?

  Ta deg et glass vann, du.

 3. Liberalist says:

  Poenget her er kanskje at man vil nettopp kunne klare å “sile” ut hvem som er her av legitim grunn og hvem som er her som lykkejeger. At du gjør dette til en diskusjon om menneskehandel blir bare lame – viktig å se løfte seg opp fra tullete dogmer og se litt på pragmatikken.

  Om Norge har behov for innvandring er en annen sak. Jeg går utifra at du har tall og fakta på plass om hvor mange arbeidsledige Norge har, av de som har oppholdstilatelse? (Nå mener jeg både innvandrere og etnisk norske) Hvis du ikke har noen konkret dokumentasjon på dette, så lurer jeg på hvorfor du skriver slike innlegg i det hele tatt……

  L

 4. Norvegian Dick Masterson says:

  Rosabloggerne er nå i det minste fine,selv om de er dumme som brød,mens du derimot bare er grå,trist og stygg og ser ut som en Transe og er like selvopptatt som Rosabloggerne m Magnild ditt og Magnild datt….

  Det er ingen som bryr seg om hva du bedriver i livet ditt,det er Finanskrise,3 menn som er knivstukket i Oslo,Global Oppvariming,Ungdomsgjenger som raner for moro skyld,Oljebrønnene er snart tomme etc…….Ditt lille liv er irrellevant:)

  P.S: Hvis du dumper en mann fordi Grammatikken hans er dårlig,så er det nok ikke fordi du er så ysympatisk som du prøver å virke som,en slags light-versjon av hun Lesba Lisbeth Salander/Noomi Rapace whatever,men snarere heller fordi du er LESBISK,men d har ikke gått opp for deg enda….

  Lesber er ALLTID svartkledde Goth-EMO-Cunts noen år før de tilslutt innser at de er Lesber/Homoseksuelle Undermennesker:)

  LOL,ser akkurat nå at du er 29 ÅR!!!????? Er d MULIG,LOOOOOL,ha,ha,ha,trodde du var ei 15-16 årig trassig jentunge eller noe,lol,du må jo være underutviklet,ADHD,født av ei mor på over 30,Down Syndrome etc….Ha,ha,ha:D

  P.S.2: Når ei KVINNE passerer 30,har hun ikke den samme UNGDOMMELIGE gnisten og auraen over seg slik at hun kan diktere og kreve det ene etter det andre fra menn,som også finner seg i det siden hun er UNG og DEILIG,som JENTER på 19-23 ofte ER,kort sagt: DU ER GAMMEL OG AVLEGGS og er ikke i posisjon til å stille slike krav som ei 19 årig jente hadde vært,så du må nok fire på kravene eller fylle leiligheten m katter elller eventuelt innse at du er LESBISK,lol:)

  P.S.3: INGEN MENN liker kvinner som Lisbeth Salander eller Salander-Look-Alikes heller,for den saks skyld,dere får oss menn til å tenke på Mannehatende Lesber,som skulle vært knust kneskålene på,noe som er akseptabelt,siden d er LESBER det er snakk om og ikke kvinner:)

 5. antigirl29 says:

  Og hva hadde dette med FrP og 100 000 å gjøre?

  Jeg skulle gjerne vært lesbisk, kjære, det fins så mange bra damer i verden og så overraskende mange kjipe menn. Lebisk er forresten ikke et skjellsord. Det er heller ikke ADHD eller Downs e.l.

 6. Uno wahl says:

  Greit nok med en realitetsorientering, men er din realitetsorientering så realistisk ?

  Ditt punkt 1: Hvis de tar i mot pengene å drar, så har forsåvidt problemet forsvunnet, i alle fall for Norges del, og det er jo det det er snakk om. Hvilken status de får der de kommer er ikke relevant i det hele tatt 😉

  Punkt 2: Du forsøker å bruke betegnelsen menneskehandel, det er noe som ikke har rot i virkeligheten, for her er det vedkommende selv som velger dette. For å karakterisere noe som menneskehandel, så må du ha en selger, en kjøper og ett offer.

  Punkt 3: Hva de gjør med pengene er ikke relevant. Når de har mottatt penger og forsvunnet fra landet, så er det opp til dem selv å avgjøre pengebruken. Hvorfor skal vi bry oss om det ?

  Punkt 4: De innvandrerne vi trenger, kommer inn uanhengig av flyktningestatusen. I denne saken, er det spesifisert at en slik ordning skal omfatte dårlig integrerte flyktninger/innvandrere. Når de er dårlig integrert, er de ikke til nytte for landet uansett, da er de kun en utgiftspost som vi ikke har bruk for i det hele tatt.

  • antigirl29 says:

   Jeg vil be deg om å sette deg inn i følgende:

   Punkt 1: Menneskerettigheter

   Punkt 2: Moralsk ansvar

   Punkt 3: Enkeltmenneskes verdi og verdighet

   • Uno wahl says:

    Jeg vil be deg om å utdype nærmere:

    Punkt 1: Hvordan krenker vi rettighetene til ett menneske som fatter et eget frivillig valg ?

    Punkt 2: På hvilket grunnlag skal vi sette oss som moralens voktere når et menneske fatter en frivillig, selvstendig avgjørelse ?

    Punkt 3: Det blir en blanding av det over. Ved at vi skal “overstyre” enkeltmenneskets egen avgjørelse, så krenker vi vel enkeltmenneskets verdi og verdighet mer enn om vedkommende bestemmer dette selv ? 😉

   • antigirl29 says:

    Nå var dette en kommentar til DEG og ikke FrP. Innlegget ditt sier vel det meste om ditt menneskesyn og manglende forståelse av internasjonalt ansvar, med utsagn som “hvilken status de får der de kommer er ikke relevant i det hele tatt” og “de er kun en utgiftspost”

 7. Espen says:

  Med 100 000 får man sendt ut golddiggers som ikke trenger å være her. Til de som er interessert i så hjelpe familien, ville de på lang sikt være tjent med å bli her og sendte hjem penger, som så mange f.eks Filipinere gjør.

  Til Redaktør antigirl: Har du satt deg inn i Punkt3: Enkeltmenneskers verdi og verdighet? Makan til usympatisk blogg har jeg aldri sett før 😀

  Liker bilde ditt uansett.

  • Nils says:

   Til Espen, er det slik at alle som har andre meninger og synspunkter enn deg selv automatisk blir stempla som usympatisk? Det at du føler behov for å komme med nedsettende kommentarer til bloggforfatter istedenfor å konsentrere deg om å argumentere for ditt eget syn på saken får det bare til å se ut som du ikke har noen fornuftige motargument å komme med.

 8. antigirl29 says:

  Nå er vel et av mine poeng at det er ikke så mange flyktninger som ER golddiggers, men keep on living the illusion.

  Og for all del: Jeg hadde gjerne flytta til et annet land for 100 000.

 9. Espen says:

  Til Nils:

  Nei, absolutt ikke. Alle kan ha sine meninger, trenger likevel ikke dele alle. Min “negative” kommentar var igrunn i forhold til denne saken og bloggers svar til debattanter, og ikke bloggen forøvrig.

  Når det gjelder saken er det et ømtåelig tema. Er på en måte uredelig å betale folk for å fjerne seg (at de blir sett på som uønsket).

  MEN er det slik at en innvadrer har bodd her i 5år uten å ha vært i jobb/skole/norskopplæring synes jeg det er flott hvis vi kan bestikke de til å forlate landet. Jeg ønsker at vi skal ha et produktivt samfunn uten snyltere i en så stor grad som mulig.

  En flyktning er som regel ikke en golddigger, men jeg vil heller ikke ha de her hvis de ikke er interessert i å bidra for felleskapet. Klart om det er emosjonelle skader etc, så bør det taes hensyn til det.

  Jeg bor selv i utlandet og er en golddiger.

 10. Svezdar says:

  Jeg er fulstendig enig, frp må bekjempes. Og 100 000 er for lite for å bygge seg en fremtid, men tre ganger så mye er bra for de som kan reise hjem. De andre som må være i Norge og har ingen mulighet til å reise til sit hjemland.Men må leve på almisser i et land som dem ikke er velkommen i, har det ikke bra, også dem trenger penger for å integrere seg i landet. Invandrere er og ønsker å vere en resurs for landet, og ingen av dem ønsker å bo i norge hvis hjemmlandet hadde fred. Nordmenn lager et problem som ikke fins, invandrere og islam er en stor resurs for landet hvis nordmenn vil ta imot resursen.

  • Espen says:

   Svezdar: Hvorfor skal den Norske stat sponse fremtiden til folk fra hele verden. Helt ubegripelig. Tror ikke jeg får 100 000 for å forlate noe som helst land i. Vi trenger FRP til å komme med tøffe innspill som skaper diskusjoner som mange andre partier er for bleike til å ta. Mange innvandrere er ressurser og det er bra du er en av dem!

 11. Uno wahl says:

  FrP må da absolutt ikke bekjempes. Det er viktig for demokratiet at det er bredde i de politiske partiene.

  Hvor velkommen man er, avhenger i stor grad av den enkelte innvandrer. Mange innvandrere har evnet å omstille seg til vårt samfunn og våre måter å leve på, og disse er som regel meget godt mottatt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s