Interiørsider jeg LIKER

Posted: 14. October 2010 by antigirl29 in ushabby interiør

 

Fra Living ETC

 

Jepp, nå har jeg jo skrevet om hva jeg liker i interiørblogger. Så da er det kanskje på tide å vise deg noen konkrete eksempler? Her er det jeg dro opp fra hatten…

Atelier Abigail Ahern
Interiørarkitekt Abigail Ahern har sin helt egne stil, og takk og pris for den. Bloggen er fylt av inspirerende interiører og små, rare ting, gjerne i en litt rocka variant. Etterlyser gjerne “a little fun” i interiører, og jeg er helt enig. Du kan forøvrig se hjemmet hun deler med søsteren i oktoberutgaven av Bonytt.

The Selby
Bloggeren i The Selby drar hjem til folk. Det er ordinære, ekstraordinære, kjente og ukjente folk med alt fra helt uorganiserte bokhyller til crazy veggfarger. Her kommer folka i første rekke og interiøret i andre. Jeg elsker dem alle sammen.

The Kingston Lounge:
The Kingston Lounge er rett og slett en vakker blogg som beskrives som “guerilla preservation and archaeology”. Målet er å ta bilde av falleferdige  bygninger og bevare dem i bloggene. Bildene er helt fantastiske, gå inn, drøm deg vekk og tenk på hvor mye lettere det er å bli inspirert av det som er i ferd med å brytes ned enn av det oppstilte.

Babyramen:
Bloggeren i Babyramen har bodd i Japan, og er tydelig inspirert av det. Jeg liker miksen av det asiatiske og det nordiske. Hun skriver mye om seg selv, men tilgis, fordi hun selv er så fin.

Inspirational spaces:
Bloggeren i Inspirational Spaces viser rett og slett interiører hun blir inspirert av. Jeg blir litt inspirert av dem jeg også.

Siggelicious:
Siggelicious har vært Norges beste blogger i mange år. Skriver litt om interiør, litt om arkitektur og litt om mote. Har nettopp flyttet til ny leilighet. Skulle ønske det var jeg som bodde der.

Living ETC:
Ikke en interiørblogg, men min favorittside når det gjelder interiør, så den måtte med. Også det interiørbladet jeg kjøper hvis jeg noen gang skulle trenge porno på flyet. Living ETC har noen gallerier som kan inspirere Vidar Theisen, og måten de har organisert dem på er imponerende.

See? Jeg er ikke bare negativ.

Advertisements
Comments
  1. Anna says:

    Eeeelsker Siggen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s