Erik i ødemarka

Posted: 13. October 2010 by antigirl29 in Ufiltrert Magnhild

Ååå, Erik, for en fin mann du er. Og nå er du altså stuck i ødemarka. Må innrømme at jeg blei ganske bekymra da flyet ditt måtte nødlande i Sudan. Men nå er jeg bare glad for å vite at du er i god behold og at landsbyfolket tar godt vare på deg så du kan fortsette å redde verden.

Erik Solheim – tidenes mest undervurderte politiker. Bort sett fra av meg, da.

Advertisements
Comments
 1. edgar says:

  Det er en grunn til at han er undervurdert og den grunnen er han selv. Verdensfrelseren!

 2. antigirl29 says:

  En såpass sterk påstand tror jeg nesten du må begrunne, edgar. Jeg er nemlig grunnleggende uenig.

 3. samantha says:

  Solheim er en velmenende fyr, som kunne trengt profesjonell hjelp mot naiviteten. At SV har ham som regjeringsmedlem forteller meg at der i gården er det langt mellom talentene.

 4. Tomas O says:

  Jeg har sett Erik solheim på diverse foredrag o.l. Min konklusjon er at mannen er en av de mest reflekterte og kunnskapsrike politikerne i landet (Nei jeg stemmer ikke SV). Noen av idiotene på innleggene her bør kanskje se utenfor sin egen politiske navle, og faktisk se hva andre politikere gjør. Hvis man må stemme det og det partiet for å kunne si at vedkommende er dyktig eller ikke, så får men begynne å dyrke sin egen navlelo. Den naiviteten du (Samantha) snakker om angående Erik Solheim tyder på at du allerede har kommet langt i høstingen av din.

 5. antigirl29 says:

  Enig med deg, Tomas. Jeg stemmer heller ikke SV, men elsker Erik. Jeg tror mange som ikke liker han, mangler kunnskap om internasjonal politikk og/eller ikke har sett han live.

  Solheim for fredsprisen!

 6. Tomas O says:

  Ikke helt enig i fredspris : ) Men så mannen i Oslo konserthus for noen år siden. Salen var full av videregående skole elever fra hele østlandet inkl. kronprins osv. Det var vel egentlig der jeg så storheten til Solheim. Han trollbandt hele salen med sin kunnskap og naturlige måte å fremføre budskapet på. Han ga ihverfall meg en tro og respekt for politikere, noe jeg er/var på vei til å miste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s