Å selge skinnet før bjørnen er skutt-gata

Posted: 10. October 2010 by antigirl29 in antimagnhild, Bare lysegrå, Magnhild realitetsorienterer, Magnhild synser, Trykt og utrykt

Mens fotballspillere fra andre land blir skutt ned og drept hvis de har scora selvmål i VM, er vi i Norge helt ville andre veien. Vi elsker å selge skinnet før bjørnen er skutt, tar alle gleder på forskudd og blir helt panegyriske hvis noen gjør noe bra en eneste gang.

Drillo er en kul fyr, han tok oss til VM på 90-tallet og han kan ta oss til EM nå. Derfor vil noen politikere i Oslo at han skal få ei gate oppkalt etter seg.

Kanskje vi med det samme skal lage Brede Hangelands plass, siden han skal lede laget til EM, Erik Huseklepps vei, siden han kommer til å score et par avgjørende mål, Jon Knudsens gate, siden han kommer til å stå som en klippe i mål, John Arne Riises alle, hvor han kan bosette seg etter at EM-trofeet er i havn og John Carews vei, fordi han kommer til å bli kåra til EMs beste spiller.

Eller kanskje vi skal vente litt og se hva som skjer? Det er visstnok typisk norsk å være god. Men også typisk norsk å være vilt optimistisk, sjukt selvgod, tragikomisk optimistisk og helt vanvittig god til å selge skinnet før bjørnen er skutt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s