Mette-Marit og sexbloggerne

Posted: 7. October 2010 by antigirl29 in Magnhild realitetsorienterer


Norske medier liker å bråke om Kongehuset på Twitter, som fra tid til annen følger bloggen flinkepiker.org. Nå følger Haakon og Mette-Marit sexbloggen igjen, kunne f eks Dagbladet fortelle her en dag. La meg gi deg en realitetsorientering.

Flinkepiker er en av Norges beste blogger. Det er en blogg som handler om sex slik sex er, onani slik onani er, soppinfeksjon slik soppinfeksjon er, parforhold slik parforhold er…osv. Jeg vil gå så langt som å si at det er en av Norges viktigste blogger, nettopp fordi den forteller deg de tingene som dette fucka samfunnet mener vi ikke skal snakke høyt om, men likevel bry oss veldig mye om.

Jentene på Flinkepiker sier det vi trenger at jenter sier: At sex er bra, at det fins hundretusen bra måter å ha sex på, at det er fint å være både hetero og lebisk og whatever annet, at det er ok å onanere på merkelige steder, at du må finne noe som passer for deg og hurra for det. Seriøst, vi er en befolkning som tenker mer på sex enn noe annet, og det er på tide at vi snakker om det på en litt ordentlig måte. Ikke pakka inn i vatt. Ære være de flinke pikene som har skjønt det. De er viktige for meg, men de er kanskje enda viktigere for yngre jenter som forsatt trenger å finne sin seksuelle identitet. Spørre kan man også om man lurer på noe.

Så hvorfor skulle ikke kronprinsparet kunne følge Flinkepiker? For det første er de sikkert opptatt av sex de, som andre folk. Sex har de sikkert, gifte og lykkelige som de er, og bra er den forhåpentligvis. Det unner jeg dem. Men for det andre, og det er kanskje det viktigste, så er kronprinsparet veldig opptatt av aksept og forståelse. Og hvis det er noe denne bloggen står for, så er det nettopp det. Midt i blinken for kronprinsparet med andre ord. Og så kan man jo legge til til slutt at det er ok å følge hvem som helst på Twitter.

Seriøst, Dagbladet, det er kronprinsesse Mette-Marit av 2010 vi snakker om, ikke dronning Victoria 1.

Advertisements
Comments
  1. Lattermild says:

    Jeg er hjertens enig!

  2. Flinke Piker says:

    Ahhh, så herlig med slike som deg som forstår poenget 🙂 Tusen takk!

  3. antigirl29 says:

    Nei, takk skal DERE ha! Jeg er helt avhengig av dere. Og så skal det sies at det var ganske digg å kunne skrive et innlegg om Mette-Marit med bilde av et kyskhetsbelte 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s