Forlat oss vår daglige KrF-macho

Posted: 2. October 2010 by antigirl29 in Magnhild møter menn, politikerne padler

Det går stadig nedover med mannfolka i Kristelig Folkeparti. For mens damene kan lede enhver inn i fristelse, kan de stadig trekke den ene etter den andre drittsekken opp av kristenhatten.

Det er ikke så alt for lenge siden Jan Birger Medhaug ble anmeldt for sextrakassering. Og selv om han vant rettssaken, tror jeg vi kan slå fast at han ikke var den beste mannen i skuffa. Og så har vi Kjell Magne Playmomann Bondevik. Ikke er han snill med dama si og ikke er han noe særlig digg mann sånn generelt. Og nå har altså Dagfinn Høybråten trukket seg som lederkandidat fordi verken Unge Lyse Hansen eller Dagrunn Eriksen kan samarbeide med han. Jeg syns virkelig ikke dette vitner om noe bra kultur i partiet. Machokulturen er jo utdatert i dagens samfunn, og kan hende kristengjengen har begynt å ta det inn over seg også?

Det som er litt urovekkende, er derimot at Knut Arild Hareide seiler opp som den diggeste mannen i det partiet, og egentlig som en litt digg mann generelt. Det er altså veldig forstyrrende at jeg, Magnhild, som ikke liker kristne og ikke liker femimenn, mener Hareide er både snacksi og talentfull. Jeg har jo alltid tenkt at han var den stakkars homsa som aldri kommer seg i nærheten av skapdøra, men jeg har faktisk begynt å tvile. Hva tror dere, egentlig? Er han kanskje hetero likevel eller er det bare mitt ønske om pulings med en kristendude mens hans rike kommer som bare det som spiller meg et puss?

Advertisements
Comments
 1. Jonas Blom says:

  Hæ? Hvem? Har ikke anelse.

  Finner forresten den danske sounden av diverse uttrykk, som eks g-streng (e, ikke str_i_ng, – så sant du ikke henviser til stringens som i så måte må anses som særdeles innfløkt), … hebehebe, jeg prøver på nytt:

  Finner forresten den danske sounden av diverse saker og ting til å etterlate en merkelig flau smak i munnen, eks: “En g-streng (også kaldet g-strengstrusse og string-trusse) er en lille trusse til kvinder (og de seneste år også mænd), og er karakteriseret ved , at det er et stykke stof som går mellem balderne (i modsætning til andre typer trusser, der dækker balderne helt eller delvist), og omkring livet.”

  Det er også hysterisk morsomt at du klarer å plassere Bondevik og pro-macho i samme avsnitt forresten. En bragd i seg selv.

  Er selv for at kvinnen skal leve sine gifte dager (dvs over 20) i slåbrok og i fast løpebane mellom kjøkken og halm. Haha (utopia). Nei da. Men, menn, finner samfunnet trenger mer mannlighet. Da mener jeg ikke ukeblads-macho-tryne-faktor som er en utflod av almueaktig karakter; nok en smedesmørje som et ødematisk fenomen fra psyken til harske karakterer. Men det rene faktum at menn ikke er kvinner og at et samhold med det inverse kjønn beriket ved kjødelig konflikt fullbyrdet ved fusjonen av helte-kompleks og suveren lydhørhet er en brikke som både psyke og gener behøver for å overleve. Når de røde strømper dekker skrittet dør samfunnet. Vann på møllen osv.

  Mener, bestemt, at krf har en viktig rolle i poliklin,.. politikken. Men, de undergraver sin egen rolle og føder sitt eget ragnarok. Men i motsetning tror jeg ikke post krf vil være paradis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s