Rask gir råd

Posted: 30. September 2010 by antigirl29 in antimagnhild

– Aldri bli tatt bilde av. Det er rådet til Helene Rask etter noen år som glamourmodell. Hun stiller nå opp på et stort bilde i Dagbladet der hun forteller at å bli tatt bilde av er noe av det dummeste hun har gjort. Hun straffes faktisk hver dag for det. Og hun må rett og slett tåle så mye mer enn andre.

Eh, javel. Tåle så mye mer? Hvilken verden er det Helene Rask lever i, egentlig? Jeg må innrømme at jeg vet om ganske mange mennesker her i verden som må tåle adskillig mye mer enn denne såkalte glamourpioneren. Vi må ikke en gang veien om barn i Afrika for å bekrefte den påstanden.

Jeg skjønner at hun sikkert blir møtt av noen fordommer, altså, men tror liksom ikke helt på at hun ble forskjellsbehandla i inntaket til Idrettsskolen. Og dessverre, Helene, de aller fleste av oss har noen ting fra fortida som kan virke litt hemmende eller som vi ikke er så stolte av. Men veldig sjelden innebærer dette at halvparten av Norges befolkning har syntes vi var deilig.

Dette handler bare om å bli voksen. Det er ikke så synd på deg, og jeg tror ikke det hjelper å fortelle andre at de ikke skal bli som deg når du samtidig forteller dem hvor fint du har det nå.

Advertisements
Comments
  1. Øydis says:

    Godt ressonement. Måtte Rask lese bloggen din!

  2. Anonymous says:

    voksenlivet er en utfordring for alle..ikke bare de pene som ikke brukte evnene sine slik de i ettertid skulle ønske de hadde….lett og være etterpåklok..det er jeg og…growing up..heter det vel..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s