Feil toppmodell – hva er problemet?

Posted: 29. September 2010 by antigirl29 in TV 2 padler

Visstnok store oppslag verden over i dag etter at en programleder annonserte feil vinner av australske Top Model. Seriøst, er det virkelig så mange som bryr seg om det?

Det australsk TV klassifiserer som tidenes TV-tabbe klarer ikke jeg å se mer enn som en liten glipp. Den andre modellen ble tross alt nummer to, kommer til å få nok av tilbud og høres ganske fornøyd ut sånn generelt.

Og har verden virkelig kommet dithen at et halvdårlig realityprogram på den andre siden av jorden når førstesidene? Jeg utelukker ikke at Top Model er god underholdning, jeg ser det til og med innimellom, men denne saken er tatt ut av sine proporsjoner. Hvem bryr seg om hvem som vinner uansett, alle har vært på TV.

Om dette derimot er et PR-stunt, kan det omtales som både vellykket og originalt. Thumbs up, Rupert.

Advertisements
Comments
  1. laktose says:

    Den eneste grunnen til å se på australsk Top Model er at de faktisk viser pupper. Seriøst. Dama satt og så på det, jeg var i ferd med å si noe om hvor dumt det var og plutselig var det Pupp-O-Rama(tm) på TV’en! Jeg holdt kjeft og slutta å klage, fordi så enkel er jeg.

    Men seriøst, det at vi nå lever i en verden hvor “alle” har konstant tilgang til nyheter innebærer at vi blir bombardert med “ikke-nyheter” som denne I TILLEGG til mer interessante saker. Avisene skal bare ha noe å fylle tomrommet mellom “ordentlige” nyheter med, og da blir det mange sånne artikler.

    Man må rett og slett lære seg å unngå det som er idiotisk og uniteressant…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s