Skjønner jeg godt

Posted: 28. September 2010 by antigirl29 in Ufiltrert Magnhild

Ære være fotballpøblene for at de slo ned Stein Winge.

Jeg mener, har dere sett hans versjon av Stiklestadspelet?

Advertisements
Comments
 1. Anti deg says:

  Akkurat som om noen fortjener å bli slått ned av den grunn. Du er føkka i hue!!!

 2. Tosken (a) says:

  Noe sier meg at det var ikke Winge i mot å få muligheten til å kritisere noe han ikke selv har regissert. Hans regi på Jorda rundt på 80 dager er bare fjas og tull, sirkus- mislykket humor og stakkarene i koret får ikke muligheten til å synge pga anpustenhet fordi de bare må løpe rundt hele tiden. Man legger merke til at folk som Winge bare er opptatt av seg selv, og ignorerer bla. musikken omtrent fullstendig.. Jeg mener ikke at noen som helst skal bli slått ned, og pokker ta politi som ikke klarer å fakke folk som står rett ved siden av- men typisk Winge å nevne at han bare MÅTTE dra fra en forestilling som han synes var dårlig (DVS ikke regi av ham) Han kunne ha hevet seg til et nivå der han f.eks sier at “i det jeg gikk av bussen på nationalteateret etter å ha dratt fra operaen.. ) Så utrolig barnslig.

 3. Reply says:

  Twingly er vel del av problemet, hvorfor eksponeres slike blogger som dette? At journalisten velger å skrive/sitere Winge på at han gikk fra Operaen i pausen er neppe grunn nok til å ønske ham slått ned. Heller ikke grunn for Winge å snakke til journalister om hendelsen. Tror Winge får nok oppmerksomhet som det er. Dette var vel bare en mulighet Tosken (a) bare måtte benytte seg av for å få sagt noe dumt. Han kunne hevet seg til et nivå som ikke var så utrolig barnslig. Meningsløs meningsløshet forkledd som meninger.

 4. Tosken (a) says:

  Men Reply da. Du høres veldig trist ut. Håper ikke du er sint på meg for det jeg skriver- Jeg synes i alle fall at det jeg mener, er det jeg mener, og det føles nå ikke så meningsløst ut for meg. Jeg er vel ikke god nok til å uttale meg om noe som helst. Skulle vel ha latt være. Klappe pent uansett hvor dårlig ting er osv. Håper alt går bra med deg Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s