Sikkert ikke en innvandrer da, eller?

Posted: 28. September 2010 by antigirl29 in Magnhild lærer

Ser at en fyr har knivdrept faren sin. Må nesten regne med at det dreier seg om en traust nordmann uten noe som helst utenlandsk bakgrunn. I og med at bakgrunn ikke er et tema.

Sånn apropos tidligere diskusjon om familiedrap og innvandrere, mener jeg.

Comments
 1. Kjell says:

  Er litt lek med ilden dette, for tenk om det er etniske nordmenn det er snakk om her. Det må være utrolig vondt for de som sitter igjen å lese det du skriver.

 2. Marit says:

  Lager du en blogg for dette?? Jøss!
  Håper ikke pårørende leser dette uansett!

  Trist!

 3. antigirl29 says:

  Hei

  Selvfølgelig føler jeg med de pårørende, og dette handler ikke om denne generelle saken. Dette er ment som en mediedebatt – Jeg er irritert på mediers dekning av saker som dette. Hvis det er innvandrere, nevnes det gjerne i overskriften. Hvis ikke, nevnes ikke bakgrunn. Det bør vi snart slutte med.

  Man må kunne ta generelle diskusjoner ut i fra spesifiikke saker. Når skal man ellers ta dem?

  • bjørn says:

   hvor dum er du egentlig, grenser til innleggelse denne komentar.
   og selvfølgelig nevnes det at det er innvandrere i overskriften om det er det, hmm wonder why , tenk det ut sjøl om du klarer.
   du bør finne noe annet å blogge om invandrer/innvandrerelsker

   • Rambler says:

    Vet ikke hvem som er dum jeg? Litt av det som er poenget med å blogge er det ikke, at en kan skrive om det en selv ønsker og mener noe om?

    Jeg tipper det gjør enda mer vondt for pårørende med innvandrerbakgrunn å lese innleggene i utallige blogger og diskusjonsforum etter andre tilsvarende saker. Og hvor det da svært ofte står “Send dem hjem” og som regel mye verre uttalelser..

    Pressen har fullstendig overfokus på bakgrunn(så lenge den er ikke norsk), og da er det i aller høyeste grad på sin plass med en slik kommentar. Den er jo ikke på noen måte rettet mot de pårørende, eller gjerningsmann for den saks skyld.

   • bjørn says:

    håper inderlig pressen kommer til og ha “overfokus “på dette fremover som noen kaller det , vet de kommer til og fortsatt ha det, kanskje noen skjønner etterhvert når de evnt kommer i sånn sits at de eller deres egne pårørende ikke blir gitt hjelp/støtte fordi penger brukes feil, gi penger de som vil , ikke krev at andre skal gi eller støtte om de ikke ønsker

   • Rambler says:

    Kjære tid da Bjørn.. Ingen som har nevnt noe om penger eller støtte, det er snakk om pressens fokus på gjerningsmannens bakgrunn i drapssaker. Følg med hvertfall litt da.

    Vet ikke helt hva du rører med i denne kommentaren men, det er nå engang slik at innvandrere ikke er overrepresentert i familiedrapssaker. Og da burde det heller ikke være ett tema i mediene, som absolutt burde vite bedre. Selv om ikke du gjør det..

   • bjørn says:

    følger nok litt med mer enn deg , hmm innvandrer med statsstøtte du og tror jeg, les :snylter , 3 barn jeg som blir opplært på samme måte som jeg skriver og mange med meg , og du jeg bor faktisk på jessheim så kanskje litt mer oppdatert en deg og andre imbessiler her i den blogg

   • bjørn says:

    og du om du gidder og ta deg tid til å lese denne persons (manghild) s tidligere blogger kanskje du skjønner litt mer, les for eks bart, hmm , ganske velkjent at innvandrere ofte har mer hårvekst en nordboere, så det er vel ikke tvil om at vrdkommende er innvandrer , tøruansett tydeligvis ikke å svare/komment egen blogg.
    håper du ikke kommer i en sits som jeg har nevnt grunnet norges pri av pengebruk, om du gjør kanskje du tenker tilbake på denne blogg

   • Rambler says:

    Beklagelig å høre at du lærer opp dine barn til å bli like trangsynte som deg.

    Kommentaren din om jeg er innvandrer med statstøtte er helt håpløs i grunn. Jeg lar meg i grunn ikke provosere av det, tar det som en kompliment at en som deg kaller meg det. Det er i grunn underholdende til en viss grad. Kritikk med hold i, fra noen som vet hva de snakker om svir mye mer. Det kan en jo faktisk til og med lære av.

    Forøvrig handler det ikke om Jessheim her, det er generelt medias vinkling når det gjelder familiedrap det dreier seg om. Men du har ikke forstått det enda du, ting tar tid..

   • bjørn says:

    hmmm, beklagelig for deg , er du dum eller bare stupid elle er du samme person som blogger her , tror på det siste, prøver å gjøre deg gammel i bloggen , men det funker ikke på meg, lær deg folkeskikk og skal love deg at flere barn BEKLAGIGVIS BLIR OPPDRATT SÅNN. men vedder hele min pensjon (vis det blir noe igjen etter og ha støttet alle low lifere og de som ikke gidder og jobbe) på at mitt synspunkt gjelder for mer enn gjenomsnittet av norge i forhold til ditt dumme og uansvarlge synspunkt, men ok har skjønt at du er så dum at du ikke skjønner det selv, og du , HUSK OG TRIMM BARTEN

   • antigirl29 says:

    Det var da voldsomt til røring, Bjørn. Jeg skjønner ikke hva du mener med statsstøtte, men hvis du mener at innvandrere har lik rett til trygdeytelser som andre nordmenn, så ser jeg ikke problemet. Kanskje du kan forklare?

    Tar det som et kompliment at du mener jeg er innvandrer. Men du, norske kvinner har bart så det holder. De er bare livredde for at noen skal få vite det. Det kan jo hende de blir utsatt for menn som deg. (Barten på bildet er forøvrig Madonnas – jeg identifiserer meg fullt og helt med den)

   • bjørn says:

    wow , at least you deare to answer, that make my last comment right and you now i have had several female partners and have either more female friends , , and NONE of them had that (hairy leeeps) , but maybe it s time to close this blog , i am not giving up my tread to this you now , and i think we will just be even more angry to each other if you push this along , ok ? , stop it please

   • antigirl29 says:

    Jeg er ikke sinna på deg, Bjørn, jeg syns du er fornøyelig. Og stenge bloggen? Eh, nei. Men en svikt i din argumentasjon: Hvis du mener jeg er innvandrer, hvordan forklarer du at jeg skriver mye bedre norsk enn deg? Og hva er plutselig greia med engelsk nå?

    Sikker på det er nok hårete lepper å ta av på Jessheim hvis du er interessert.

   • Rambler says:

    Enda en opplysning til deg Bjørn, for du trenger tydeligvis det. Siden du trekker så mange konklusjoner uten å vite noe om bakgrunn..

    Jeg er en 37 år gammel mann, og har aldri hatt noe med denne bloggen å gjøre før. Så vet du hvertfall det.

    Jeg er også ganske sikker på at jeg har vesentlig mere folkeskikk enn deg. Prøver å være konstruktiv og holde meg til saken, og det eneste du presterer er å kalle folk dumme, bartete, stupide og innvandrer-elskere. Da oppfører du deg som en narr, og jeg sitter og småhumrer for meg selv her jeg sitter. Så takk for det!
    Som du (sikkert ikke) skjønner er det ikke veldig hardtslående argumenter du klarer å vri ut av nøtta di. Jeg er forøvrig heller ikke sinna, har ikke nok tid til overs i mitt liv til å bli provosert av sånne som deg..

 4. Hanne says:

  Jeg er faktisk enig med deg jeg, Magnhild! Det nevnes alltid i artikler dersom forbrytere er av utenlandsk opprinnelse, men dersom de er norske har det ingen som helst betydning tydeligvis. Dette betyr da ikke at man ikke føler med de pårørende på noen måte! Bare en bemerkning av hvordan mediene vinkler artiklene sine. Når skal vi bli ferdige med å fokusere på folks opprinnelse?

  • bjørn says:

   hvorfor det montro , hmm kan det være at største delen av norges befolkning kanskje er litt rasistiske eller ikke setter pris på at utlendiger kommer hit og skummer penger og kommer hit kun av den grunn , mens gamle ligger og ikke for hjelp,norske unger for ikke skolebøker, unger mpå 5 år må sitte på skolebuss i nesten 3 timer av sin skole hverdag,psykiatrien sliter og kan ikke hjelpe folk godt nok fordi de har for lite penger,og (uten sammenligning til saken forøvrig) så skjer sånne ting som har skjed i dag, enormt provoserende innslag og vet/110 % sikker på at mange norske er enig med med , bruk hue , case closed for min del , left this stupid blogg, have fun

   • LL says:

    Så flott Bjørn at du har forlatt denne bloggen, da slipper vi at du forsøpler kommentarfeltet ytterligere med dine rasistiske, lavpanna og totalt føkka holdninger. Farvel!

   • bjørn says:

    siden du svarer på en sånn uhøflig måte for du svar tilbake på samme måte , get lost low life dego, det er jeg helt sikker på du er , garantert ikke norsk med ett sånt idiotisk svar ha ha ha

 5. Hanne says:

  Jeg er faktisk enig med deg jeg, Magnhild! Det nevnes alltid i artikler dersom forbrytere er av utenlandsk opprinnelse, men dersom de er norske har det ingen som helst betydning tydeligvis. Dette betyr da ikke at man ikke føler med de pårørende på noen måte! Bare en bemerkning av hvordan mediene vinkler artiklene sine. Når skal vi bli ferdige med å fokusere på folks opprinnelse?
  Forresten, hvis dette viser seg å være feil, så er det jo bare veldig bra!

 6. antigirl29 says:

  Haha, mener du at alle du ikke liker er innvandrere, Bjørn? Artig livssyn, det.

  • bjørn says:

   det er helt riktig, fordi vi ( LES NORGES STAT /INNBYGGERE) ikke klarer å ta vare på våre egne, ( les også tidligerer innl ang støtte til egne))((( men igjen sier jeg du er ikke NORSK) , mulig norsk i norge men ikke av norske aner , det skinner igjenom så det holder , men hold på du , ingen liker deg noe mer for det , om jeg har feil) har du (evnt hatt/har ikke norsk samboer ell lignd som ikke føler seg ønsket) , ha ha ha ha , sier igjen , wonder why :)) , eler er du blitt pult tjukk på byen engang og sliter med at ungen din ikke blir akseptert ,(? ( say again wonder why) , fått nok svar ell ???

  • Per says:

   Haha, denne Bjørnemann er ikke snau, kanskje ikke så rart at han føler seg trua av innvandrere i Norge når han er så, hva skal man si… intellektuelt avgrensa. Antigirl – Bjørn 10-0. Minst!

 7. antigirl29 says:

  Fun facts til deg fra meg, Bjørn:
  – Jeg puler ofte etter jeg har vært på byen, men jeg er jaggu flink med prevensjon, for er det to ting jeg ikke vil ha, er det mann og barn.
  – Mine aner holder du deg langt unna, please, men norske er de. Så norske som Bjørnson
  – Mange liker meg overraskende godt. Kan hende det er noen som liker deg også, men meg er det i alle fall ikke

 8. Alltid morro med nettgærninger says:

  Til å være en som ikke skulle lese mer av denne bloggen er du virkelig aktiv Bjørn. Kanskje du burde ta en lang tur i skog og mark, mens du funderer over hvorda du endte opp som en nettgærning med ingen grenser.

 9. bjørn says:

  so , ip adresses is bad to give away to hackers lol, , so again , we talk next time (if we do ) lol , bye ha ha ha ha

 10. antigirl29 says:

  Det var jo ikke akkurat seriøst, Bjørn. Men skjønner det er kjipt å tape debatten.

 11. Alltid morro med nettgærninger says:

  Stakkars lille Bjørn som ikke takler motstand, det er best å opptre truende. Vet mamma hva du driver med på gutterommet: http://www.dagbladet.no/tegneserie/fagpratarkiv/serve.php?1283119200

 12. antigirl29 says:

  Forresten: Jeg tror du kan bli ganske rik hvis du har funnet en måte å hente IP-adresser ut av nettdebatter på, Bjørn, så det syns jeg heller du skal drive med på gutterommet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s