Forelska i seg selv

Posted: 28. September 2010 by antigirl29 in Bare lysegrå, Magnhild og kjendisene, Magnhild synser, superkvinner, Trykt og utrykt

Kristin Spitznogle er en hardtarbeidende sexolog som gjør grundig research på det hun skriver om. Hun har tidligere vært sammen med både amerikanere, samer og partyfiksere, men er nå forelska i ei kvinne.  Det fine med Kristin er at hun deler alt med oss fortløpende; det skal ikke  mer enn en date til før Kristin er forelska i avisa.

Nå har altså Kristin blitt forelska i en med samme navn, Christin. Og bekrefter det jeg har mistenkt henne for hele tida: At hun er mest forelska i seg selv.

Advertisements
Comments
 1. bjørn says:

  fy faaen hvilket dårlig liv du ma ha , går du på lykkepiller og ell, synes oppriktig synd på , ta kvelden hadde kanskje vært det beste

 2. antigirl29 says:

  Virker som du har en del fritid selv, siden du bruker så mye tid på en blogg du hater. Anbefaler deg å finne noe mer konstruktivt å holde på med, det blir du kanskje i litt bedre humør av.

 3. Håkon says:

  Jeg synes det er rett på spikeren det du sier. Når folk er så oppsatt på å fortelle hva og hvem de liker sexuellt så blir det som en “nå skal du få høre det siste om meg selv” historie.
  Jeg har ingenting i mot bi eller homofile, men jeg har noe i mot at de på død og liv skal fortelle hvordan og hva de liker å ha mellom beina. Dette blir helt feil Kristin når du jobber som rådgiver. Du har kansje gitt noen som er i skapet troen på å stå frem, men du har også gitt endel andre tvil om du er en nøytral rådgiver. Det er faktisk en stor del mennesker som etter en tid i tvil finner ut at de ikke er bi eller homo. Det er det som er problemet i denne saken når du flagger vekk din nøytralitet på denne måten. Forøvrig ønsker jeg deg og din partner oppriktig lykke til.

 4. Tom says:

  Mens jeg hadde en ons med dama på etter en nachspill 🙂 det skriver hu ikke om..ler

 5. ck says:

  Det er vel en stund siden hun har vært,i media stakkar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s