Idretten er avhengig av et hus?

Posted: 26. September 2010 by antigirl29 in Magnhild lærer

Brann på Toppidrettssenteret,ser jeg. Alltid trist med brann, altså, men er virkelig hele den norske toppidretten avhengig av et hus? Kan virke sånn på krisemaksimeringen i mediene akkurat nå.

Helt ærlig, jeg tror Petter Northug klarer å gå fort på ski selv om huset brenner ned. Og de som ikke klarer seg var kanskje ikke meant to be?

Eller? Er det noe jeg ikke har fått med meg?

Comments
 1. eit sånt innlegg viser berre kor uvitende det går an å være. Toppidrettssenteret er ikkje eit vanlig HUS. og sjølsagt er ikkje norsk idrett avhengig av dette “huset”, men toppidrettssenteret er ein svær ressurs for norske toppidrettsutøvere. nei vent. MANGE svære ressurser samla på eit sted. Her kan man ta alle mulige tester for å kartlegge fysisk form, O2-test og andre tester (som du sikkert ikkje veit kva er). i tillegg er det stappa med ernæringseksperter, fysioterapeuter, trenere, og folk som er eksperter på alle mulige ting innen idrett, leger, det er treningsstudio, og alt i alt er dette det perfekte sted for toppidrettsutøvere å ha samling på – her er alt dei kan tenkes å trenge samla i eitt einaste “hus”. Kvar enkelte utøver er ansvarlige for sin utvikling, men olympiatoppen er heilt klart ein stor ressurs. Det er kanskje noko du ikkje har fått med deg 🙂

 2. Meg says:

  For det første skal det jo sies at mediene som regel alltid blåser ting litt opp. Men store deler av toppidrettsutøverene i Norge har en sterk tilknytning til dette huset.

  Northug klarer nok uten tvil å gå på ski uten huset, men folkene i huset er veldig kompetente fagfolk som hjelper bl.a Petter Northug på veien mot nye trimufer. Så norsk toppidrett er nok ikke avhengig av huset, men norsk toppidrett nyter veldig godt av de ressurssterke menneskene som jobber inne i huset.

  Så det så:)

 3. gb says:

  Huset er nå en ting..verre at en gærn kjerring tenner på og lager storbrann når det er hauger med mennesker i bygget. Mordbrannparagrafen bør brukes, ….og måtte forsikringsselskapene forfølge uvesenet med erstatningskrav så lenge hun lever. Faen for et lavmåls individ.

 4. ski king on wheels. says:

  for oss funksjonshemmede er dette et utrolig tap!!!! dette er et av de få stedene der ALLT er tilrettelagt for at vi skal kunne fungere som normale trenings messig.

  det er der vi har venna våres,trener system og miljøet runt oss som støtter oss opp i eliten…

  greit mange av oss “sitter” på ræva men vi tenker hvertfall ikke med den!!
  for oss er ikke dette bare et bygg men et hus fullt av muligheter…

 5. antigirl29 says:

  Hvis det er tilfelle, skjønner jeg at det er et stort tap for dere. Jeg håper dere snart får det tilbake slik det var eller bedre!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s