Takk, USA

Posted: 24. September 2010 by antigirl29 in Styresmaktene padler

Kjære USA. Jeg er så fryktelig, fryktelig glad i dere. Endelig noen som tar tak i problemene og sørger for at  jorden får litt færre uintelligente kriminelle.

Det burde være en kjent sak at uintelligente mennesker er dem vi ønsker færrest av her i verden. Tenk bare på hva for ugangn de kan finne på om de plutselig får en crazy ide. Helt umulig å stoppe dem er det sikkert også. Bedre å utrydde dem en gang for alle. Og mordere, de kan jo aldri bli noe annet, så de fortjener jo ikke å leve.

Nei, takke meg til de intelligente morderne. De som driver krig med mennesker vi likevel ikke vil ha på jorden og overbeviser alle andre om at det er smart. De som lager atombomber i skjul og får folk til å tro at de må ha dem fordi alle andre har dem. De som slipper ut så store mengder Co2 at alle dør i naturkatastrofer, men ingen vet hvorfor. De som sørger for at spedbarnsdødeligheten i afrikanske land øker betraktelig fordi de vil selge melkeerstatningen sin. De som distribuerer store mengder narkotika som tar livet av millioner av folk. OG ikke minst de som lar arbeiderne sine jobbe under så dårlige forhold at de dør i arbeidsulykker uten at noen blir holdt ansvarlig eller utbedringer blir gjort.

Så takk, USA. Takk for at dere gjør gaten litt tryggere å gå på, mennesker litt tryggere å omgås og verden til et litt mindre jævlig sted å være.

Advertisements
Comments
 1. devildoll says:

  Godt skrevet, helt enig. Fuck USA. Liker og veldig godt “Blogger jeg absolutt ikke liker listen din” keep it up.

 2. Ola says:

  Det er litt “rart” at når en kvinnelig morder får dødsstraff, reiser “hele” verden seg i avsky.
  Hva om det hadde vert en MANN som hadde fått drept kjæresten og stedatteren for PENGER.
  Da hadde vell hyle koret vert omvendt – DREP DREP…..

 3. antigirl29 says:

  Eh, er det sånn det er? Det hadde ikke jeg fått med meg. Det er jo generelt få nok henrettelser av den tradisjonelle sorten til at det blir bråk hver gang, uavhengig av hvem det gjelder. Heldigvis. Og så er det et aspekt at personen er tilbakestående her.

  • Ola says:

   En iQ på 70 er vell ikke helt tilbakestående ? Og tror ikke mordere generelt har så veldig høy iQ. Noe “galt” er det når en får andre mennesker drept.
   Og i denne saken, for penger, er den avskylig. Tror nok dommmerne vektla akkurat det ganske høyt når de dømte henne til døden.
   Og hun var ivertfall såpass oppegående at hun forsto at om hun fikk kverket samboeren & stesønn. Så kunne det være plenty forsikringspenger å hente.

   Men det er mye “verre” å henrette en kvinne, uasett hva hun har stelt i stand.

   Se bare på saken fra Iran. Her har media fokusert på at hun bare var uttro.
   Men saken er mer enn det, hun fikk også kverket ex-mann. Og da er det drap. Men det hører vi ikke noe om i hylekoret. Bare at hun er KVINNE og skal steines.

   Og har det landet en bor i dødsstraff, så får en følge lovverket…
   Mener nå jeg.

 4. Daniel says:

  Hitler gjorde jo kort prosess med psykisk utviklinghemmede. Kanskje det er han som er helten til USA?

 5. Trond says:

  Synes du er fryktelig negativ.

 6. antigirl29 says:

  Stemmer det, Trond. Jeg er fryktelig negativ til å ta liv. Når det gjelder Hitler, tror jeg ikke det holder vann, alle jødene i USA tatt i betraktning. Men for all del, sammenligningen er mindre søkt enn man først skulle tro.

 7. leppa says:

  Kansje det har noe med likestilling og gjøre,kan ikke bare drepe menn vet du?

 8. Kenneth says:

  Interessant at du ikke har en eneste kommentar om denne dama, og det hun faktisk har gjort.

 9. antigirl29 says:

  For meg er dette et prinsipp: Nei til dødsstraff. Jeg er sikker på at dama har vært grusom, men dødsstraff er jeg uansett mot. Det er ikke noen løsning. Sånn er det bare.

 10. Janne says:

  De burde fått dødsstraff de som utfører dødsstraff. moahaha… Dumme-dumme amerikanere som lever i troen på at de er bedre og mer siviliserte enn resten av verden. De er jo fletta meg de dummeste menneskene på kloden! Skummelt når så dumme mennesker har så mye makt…

 11. Kåre says:

  Til Janne: Nyere forsking viser faktisk at det er Muslimer som er det dummeste folkeslaget som finnes. (Hvorfor de forsket på det vet jeg ikke, trodde det sa seg selv jeg!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s