Shabby fredag: Norges verste interiørblogg #4

Posted: 24. September 2010 by antigirl29 in shabby fredag

Det er tid for shabby fredag. I dag har turen kommet til bloggen Modern Country. Jaggu bra noen forteller oss hvordan den moderne landsbygda er eller burde være.

Jeg må innrømme at jeg følte meg en smule svak da jeg gikk inn på bloggen Modern Country. Til tross for det redselsfulle navnet, er det ved første øyekast ikke så verst, altså. Det er fine bilder, veldig fine bilder, og layouten er også ok. Men selvfølgelig, det vet jo alle som har noen år ute på byen bak seg; et vakkert ytre kan lyve ganske mye.

Det moderne livet inkluderer lavendel,selvfølgelig

Med en varm hilsen håper Aina at vi sammen kan la oss inspirere og beundre det unike, vakre skatter eller herlige gamle franske funn. Allerede der sliter jeg litt. Dette er dessuten ei dame som elsker å trekke pusten dypt slik at det kjennes friskt og godt. Åhh, kunne hun ikke bare holdt seg til yoga? Hva med Norges verste yogablogg heller?

Aina lager også syltetøy av ting hun høster selv, det er kanskje det mest landlige hun gjør. Og ikke bare lager hun syltetøy, men hun dekorerer glass og printer ut etiketter i Words bookman old style. Jeg merker at det svir langt inn i magesyra av utsagn som “Teksten er Fransk, ‘La confiture de pomme, Août 2010’ og betyr rett og slett bare ‘Eplemost, August 2010′”. Kjære, vakre, vene  Aina, kan du ikke være så snill og ta deg litt sammen og bare skrive norsk? Hvorfor i pokker skal du lire av deg den fransken? Tror du det blir bedre syltetøy av det? Eller mer bonderomantisk?

Jeg må innrømme at jeg ellers er meget skeptisk til Ainas oppfatning av det moderne landsbyliv. Det er særdeles lite samdriftsfjøs og kyllinghaller og store siloer og traktoer med GPS på bloggen hennes, gitt. Derimot så er det masse GAMMELT landsbyliv. Men det er en  grunn til at det stort sett fins i byene nå. Der kan man kjapt skifte ut ting når de ikke funker lenger.

Det er litt overveldende hele dette universet av Lyst og landlig  – fransk charme  – tekstiler – variasjon. Jeg sliter så jævlig masse allerede ved ordet charme. Mulig dere bare må tvinges inn og se litt på det selv. Eller sjekke bildene under. En stemme, det fortjener i alle fall Aina.

Denne dama ser ut som om hun har råd til lysestaker. Likevel foretrekker hun altså sandkakeformer. Interessant

Hvis du ikke gidder å bake? Jo, da kan du bare gjøre som Aina og putte noen gamle sko inne i glassklokka

Dette er altså plommesyltetøy. Men ja, det høres så bra ut på fransk da vet dere

Advertisements
Comments
  1. Sissel M. says:

    Pomme -er EPLE på fransk 🙂 bare sånn til opplysning 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s