Demonstrasjon dagen derpå

Posted: 20. September 2010 by antigirl29 in Gråblogg, Magnhild synser

Jeg synes det er skremmende at Sverigedemokraterna gjorde det så bra under gårdagens valg i Sverige. De er kjent for å være et innvandrerfiendtlig parti, men fikk 20 plasser og havna på vippen i Riksdagen.

Men å demonstrere mot Sverigedemokraterna i dag kan virke mot sin hensikt. Partiet får mer oppmerksomhet enn de burde fått dagen etter valget – og når valget er over er det faktisk for seint å påvirke. Demokrati er noe dritt når 5,7 prosent velger å stemme på feil parti. Men alternativet til demokrati er mye verre.

Vi får håpe at Sverigedemokraterna selv greier å demonstrere overfor det svenske folket at de ikke burde ha 20 seter i Riksdagen, slik at valgresultatet neste gang blir et annet og mindre innvandrerfiendtlig. Og at de også demonstrerer for velgerne i Norge at dette ikke er en utvikling vi være en del av.

Advertisements
Comments
 1. Innvandringsdebatten må tas says:

  Dette bør partiene i hele Skandinavia ta til etterretning, dette er først og fremst et sterkt signal om at når man legger lokk på innvandringsdebatten med rasisme karaktestikker så blir man nødt til å bli hørt på andre måter.

  De Rødgrønnes sovepute i Norge er også snart omme.

 2. Jack Daniels says:

  Hvorfor er det ikke flere som reagerer på at et DEMOKRATISK valgt parti blir regelrett skjelt ut, fryst ut, mobbet og marginalisert av alle journalister, politikere og media generelt.

  Hva er vitsen med demokrati og valg dersom man ikke vil respektere folkets vilje?? Hvem har sagt at den syke, onde sosialistiske ideologien er bedre enn det som SD står for??

  Finnes det kun en rett måte å tenke på og leve livet på?? Hvorfor blir ikke de 300 000 voksne menneskene som stemte på et parti som best representerer deres ideologi respektert?????

  Hvem har sagt at det er feil parti?? At du hevder at demokrati er noe dritt viser bare at du er hjernevasket og ikke har peiling på hva rettferdighet og ett fritt land og fritt tenkende individ er.

  Ditt oppgulp om at SD er et “rasistisk” og “innvandrerfiendtlig” parti er ikke annet enn falske negativt ladede ord brukt av demagoger. Ellers er både du og hele denne siden blottet for en eneste intelligent tanke og meningsfullt innhold!

  • antigirl29 says:

   Skal ikke prøve å forklare hvorfor jeg skreiv at demokrati er noe dritt; tekstanalyse er tydeligvis ikke din sterkeste side. Poenget med det jeg skreiv var forøvrig at jeg syns det er litt seint å demonstrere etter at valget er avgjort; kampen mot den saka burde vært tatt før folk stemte. Mulig jeg har fått med meg jævlig lite av hva SD står for, men det kan være fordi de utelukkende har kjørt valgkamp på at de er nokså negative til innvandrere. Forresten raust av deg å bruke tid på å kommentere på en blogg uten en eneste intelligent tanke. Respekt! (Det var forøvrig en sarkasme).

 3. advokatbrems says:

  sd fikk til dels skyhøye tall i ungdomsvalget. i snitt 12-13%, men flere steder hadde de 35-45%. de som tror dette var et ‘rasistisk’ blaff må tro om igjen. dette er et generelt uttrykk for svenskenes store misnøye med innvandring, og politikernes mangel på handling de siste 30 år. norge ligger litt etter sverige, men bare vent: frp blir stort neste valg. hvis ikke det kommer et nytt parti enda lengre til høyre enn frp.

 4. På Høi Tiid says:

  Det er ikke særlig oppløftende å se de såkalte anti-rasistene oppføre seg som regelrette fascister som ikke kan tåle at andre har en annen oppfatning enn en selv.
  Det ser ut til å ha gått dem hus forbi at de selv er de verste til å diskriminere, da gjerne med trusler om vold fra en fjernstyrt mobb. Så lenge de man angriper er hvite.
  Demokratiet er tydeligvis ikke mye verdt i Sverige.
  Man merker i det hele tatt en generelt tilspisset holdning, som vil eskalere i takt med de økende problemene med muslimsk innvandring, og de stadig fler Skandinaver som begynner å få nok av den selvutslettende politikken, som vil gjøre Skandinavia til en krigssone som i visse deler av Frankrike, England, Nederland m.fl. der selv brannvesen, sykebiler, politi og vanlige borgere ikke kan bevege seg uten trusler og vold.
  Hvorfor er man så desperate etter å kneble all diskusjon og fri meningsytring i denne sammenheng? Er det fremdeles noen som ikke har fått med seg det som står i koranen?
  Der er det flere steder og uten sordin spesifisert at det er en religiøs plikt å drepe de som ikke føyer seg etter islam.
  Men det er ikke noe mediene engang nevner. Det er ingen tvil om at spesielt venstresiden har en appetitt for totalitære virkemidler (og de samme dogmene som har forvoldt Sovjet, Kina, Kambodsja og midtøsten så mye problemer og smerte).
  Men nei. Man har ifølge de politisk korrekte full rett til å angripe, undertrykke, kneble og stort sett gjøre hva man vil mot ens medmennesker. Så lenge de ikke er muslimer, sosialister, eller av fremmedkulturell bakgrunn.
  De røde er tydeligvis ikke så opptatt av hverken kvinnesak eller rasisme bare det ikke går ut over deres hellige kuer; muslimer. Valgkveget. Rødt fe.
  Selv en og annen sosialist har nå skjønt at dett bærer like lukt til helvedet ad, og foretrekker å stemme Frp, nettopp fordi det blir mer klart og tydelig for hver dag som går at vi står rett i kjømda av en katastrofal utvikling.
  Bare vent til du selv får merke det på kroppen. Unge idealister med lite erfaring er lette å stille inn hodet på til de er villige til å skade sine medborgere for å forsvare en invasjon av folk med en ideologi som går ut på å overmanne og dominere dem selv.
  Og vennligst fortell meg;
  -Hvor inn i svartvrengte helvete skal vi og våre barn selv kunne flykte til når de har oppnådd et antall som setter alt på hodet og vi blir leilendinger og 3. klasses innbyggere i fedrelandet som man synger om på 17. mai? Island? Russland?
  Hva med å spørre noen som har fått sitt land invadert av muslimer, og som nå må leve som en underklasse i sitt eget land?
  Vennligst forstå at islam tar seg til rette ifølge krigsherren muhammeds oppskrift, hvilket er deres ideal, og som de gjør alt for å etterligne. Det som nå skjer er at vi som er så få i forhold til deres massive antall, som vokser eksponentielt, blir skubbet rett ut i historiens glemmebok. Er det virkelig dette man vil?

 5. Rockman says:

  Til antigirl29.

  Har du i det hele tatt lest partiprogrammet til SD? Du skriver “De er kjent for å være et innvandrerfiendtlig parti” Har du hørt dette, eller vet du det? Hvis du går inn på sia deres, så kan du se en videosnutt med Jimmie Åkesson, der han uttaler følgende: Vi vil aldri nekte å ta imot reelle flyktninger, men vi vil stenge igjen kranen for andre som prøver å komme inn, helt til integreringen av de som er her fra før fungerer optimalt. Jeg kan ikke i min villeste fantasi finne noe som helst innvandrerfiendtlig i disse ordene. Kan du??? Så vil jeg stille deg et annet spørsmål som følger: Ville det vært det vært det samme for deg, hvis det en gang i nærmeste framtid vil sitte en i burka, hijab, turban eller lignende, i statsminister stolen og styrer dette landet?

  Mvh. Rockman

 6. Det er dette som er demokrati! says:

  Nazismen blir ofte feilaktig referert til som høyreradikal, sikkert et krampeaktig forsøk på å stemple høyresiden som rasistisk. De fleste vet nok at rasisme ikke er noe som hører hverken høyre eller venstresiden til, mindre opplyste mennesker finnes nemlig i alle politiske fløyer Nazisme, eller nasjonalsosialisme, bygger derimot videre på sosialismen. Med sin kritikk mot kapitalisme, individets frihet og demokrati er den lite forenlig med høyresiden og liberalismen. Nasjonalsosialismen fremmer nemlig strengere statlig styring og oppbygging av et klasseløst samfunn. Liberalisme (som representerer den høyre fløyen i politikken) og nasjonalisme vil alltid stå i et motsetningsforhold til hverandre da nasjonalisme legger en begrensing på fri flyt av varer, kapital, og mennesker, noe som for en liberalist er en positiv ting.

  SD, er et nasjonalistisk parti og inspirert av nasjonalkonservatisme og den sosialdemokratiske, det som skiller dem fra resten av sosialistene er innvandringspolitikken.

  Jeg tror faktisk SD dobbler sine stemmer neste valg. FrP ble forsøkt fryst ned med rasist og nazist karakterstikker, men det viste seg derimot at det slo kraftig tilbake. Nå er ikke SD og FrP forenelig da SD er et sosialistisk parti med innvandringsfiendtlig politikk. Men prinsippet om å prøve å fryse ned et parti med karakteristikker er det samme.

  Syns folk det er greit å bruke udemokratiske virkemidler for å knerte politiske partiet man er uenig med? Vil vi undergrave demokratiet for å knekke partier som ikke deler vårt syn?

  åten Sverigedemokratene har blitt behandlet på er under enhver kritikk. Partiet har blitt:
  Nektet å kjøpe reklameplass for flere av deres kampanjer
  Flere av deres reklamekampanjer har blitt sensurert
  Partiet har blitt nektet deltagelse i flere debatter på TV
  Deres valgkamparrangementer har blitt avlyst pga. manglende beskyttelse av politiet
  Partilederen har ikke fått god nok beskyttelse, noe som har medført at han ikke har kunnet drive valgkamp på lik linje med de andre partilederne
  Listekandidater har blitt ekskludert fra sin fagforening pga. at de stiller til valg for Sverigedemokratene. Og stemmer har blitt offentliggjort, noe som til de grader undergraver demokratiet.

 7. […] Se også Magnhilds antiblogg […]

 8. […] også Grenser for politikk Se også Magnhilds antiblogg Se også […]

 9. Rabiatix says:

  Har du sett filmen Idiocracy? Jeg tror den er en fremtidsvisjon. Mye tyder på at det er den veien det går når degenererte bygdeidioter som dette neket får stemmer i et valg: http://www.youtube.com/watch?v=vwgR792Jkx4

 10. Rockman says:

  Til antigirl29.

  Du, slutt og spill dum da. Nå får du komme med et oppriktig svar, ikke bare lire ut av deg slikt viss vass.

  Mvh. Rockman

  • antigirl29 says:

   Hvis du mener forrige svar til deg var viss vass, er nok ikke jeg den dummeste av oss. Nei, har ikke lest programmet til SD, men mener jeg har dekning for å si at de er kjent for å være innvandrerfiendtlige, siden det er det eneste jeg vet om dem, etter å ha fulgt det svenske valget inngående gjennom norske media. Og det sier nok noe om partiet at det er det som blir trukket fram hver gang de omtales.

 11. Big Dick says:

  Sverigedemokraterna er samfunnets hvite søppel, små hatefulle menn som hater, og mennesker fulle av selvforakt….

 12. På Høi Tiid says:

  Så en som kaller seg “big dick” (hvilket tyder på at han selv kan ha kjøpt litt for romslige bukser)
  sier hvite menn er søppel, hatfylte og fulle av selvforakt?
  Hva sier det om Mr. “big dick”?
  Dette er følelsesladde ytringer som antageligvis reflekterer hans egne begrensninger.
  Men det er også symptomatisk for de som er så altfor villige til å invitere alle inn i huset, før de fatter at en vennlig, generøs, og hjelpsom innstilling ikke nødvendigvis besvares med takk, men med hån og trusler.
  Grow up, “big dick”!
  Forstå at norge er en barnehave i forhold til realitetene i den mindre gjennomregulerte delen av verden.

 13. antigirl29 says:

  Shit man. Har du kjøpt deg laserpistol, eller?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s