Märtha Louise snakker ut

Posted: 13. September 2010 by antigirl29 in Kjendisene snakker ut, Kjendiser, Magnhild er eksklusiv, Magnhild og kjendisene, superkvinner

Mens mannen går rundt i Sverige og tror han er en prins, sitter prinsessa hjemme og snakker med de døde. Hun blir bare mer og mer fjern fra denne verden, men snakker i denne spalten ut om hvem hun har snakka med de siste åra.

– Her står jeg på slottet i Oslo og skravler med Oscar den 2. Jeg synes han er en utrolig hyggelig mann. Skulle bare ønske at han kunne komme over 1905 snart. Blir litt smålei av den sutringa hans om det. Kom over det, liksom.

– Her har jeg skravla lenge med kong Rakne, og det var kjempegøy, siden vi begge to er veldig opptatt av hester. Han ligger jo begravet mellom to hester inne i Raknehaugen der borte i Ullensaker. Vi er ihvertfall enige om at hest er best!

– Huff, her var jeg litt sint, altså. Hadde nettopp hatt en skikkelig krangel med Harald Hårfagre. Han klaga på frisyren min, og da måtte jeg ærlig innrømme at han var ikke så veldig fin på håret selv heller. Da ble han spinnvill. Hårsår type, må jeg si.

– Her sitter jeg og prater litt med Louise av Mecklenburg-Güstrow. Vi heter jo nesten det samme og har blitt gode venninner. Hun sliter litt med ekteskapet, så vi har hatt en del fortrolige samtaler. Vi glemmer at det er over 300 år mellom oss; vi har alltid så mye å snakke om.

– Haha, dette husker jeg, det var egentlig ganske pinlig. Jeg satt og signerte bøker da Margrete Valdemarsdatter fortalte meg en morsom historie om da hun var dronning og plaga alle mannfolka. Haha, digger henne. Håper hun flytter til Bærum snart.

Comments
 1. Står så dårlig til økonomisk at prinsessen og mamnnen må selge seg for og ha til salt i grøten ?

  JILL

  • Jesus says:

   Neida. Hun og Ari har flust med materielle goder, stort sett arvet fra bestefaren til Märtha. Saken er at Märtha har mistet vettet. Blitt gal. Det er en tragisk tilstand som neppe kan helbredes ved hjelp av penger.

 2. archie says:

  Enten ljuger hun for å tjene penger eller holde seg i rampelyset, ellers har det klikka fullstendig for henne. Engler, snakke med de døde osv. er jo bare pisspreik fra ende til annen. Freakshow!

 3. tine says:

  Ikke lyver hun og ikke har det rabla for prinsessen heller.
  Det må nå være en kjent sak at noen menesker kan få kontakt med de som er såkalt døde, men egentlig tror jeg vel at det er da livet begynner. Husk at jesus viste seg for sine venner etter at han var død. Det er bare slik naturen er, så får man tro på det eller la være, enkelt og greit.

 4. archie says:

  Nei, naturen er ikke slik. Noen ØNSKER at den er det, men det er bare tull. Det er ikke mulig å få kontakt med døde mennesker, av den enkle grunn at de er døde. Man må gjerne tro noe annet, men da er man ignorant og særdeles godtroende.

 5. norwegian sjef says:

  Å kontakte de døde som det skrytes av de kan “når de vil ” er det blitt sterkt advart mot i Bibelen,faktisk så står det at det er en vederstyggelighet for Herren.
  Så hvis konge familen ønsker respekt og bli sett på som kristne så må de ta fra sin Bibel og lese hva som står om dette emnet, Også homofile, er utukt som fører til fortapelse.
  Det prinssesse martha og co bedriver er hekseri og okult virksomhet, og i Bibelen står det at tilogmed om det kom en engel fra himmelen med et annet evangelium , han være forbannet. Okulisme er forbudt likeså homofile, nekrofili,pedofili og andre syndige ting vil straffes med evig fortaåelse i henhold til Guds eget Ord Bibelen!

  Beware

  • antigirl29 says:

   OK. Jeg aksepterer faktisk ikke at folk likestiller homofile med pedofile. Ei heller fordømmer dem. Jeg skjønner ikke hvordan det kan være gode kristne som har slike holdninger.

   • Lærern says:

    Hvordan det kan være gode kristne som har slike holdninger? Det er nettopp gode kristne som har slike holdninger. Både GT og NT sanksjonerer klart og tydelig drap på homofile. Er du kristen men aksepterer homofili er du en slags hykler. Du shopper det du aksepterer av doktrinen og fornekter det du ikke liker. Da tror du deler av hallusinasjonen er guds ord, mens deler (de du er for opplyst til å svelge) ikke er det. På et eller annet tidspunkt underveis må da for faen denne typen religiøse mennesker klare å stille seg selv de innlysende spørsmålene; 1. Ville en allmektig skaper skrevet en så dårlig bok? 2. Er mennesker i stand til å skrive en så dårlig bok? ergo…

 6. norwegian sjef says:

  Å kontakte de døde som det skrytes av de kan “når de vil ” er det blitt sterkt advart mot i Bibelen,faktisk så står det at det er en vederstyggelighet for Herren.
  Så hvis konge familen ønsker respekt og bli sett på som kristne så må de ta fram sin Bibel og lese hva som står om dette emnet, Også homofilii, er utukt som fører til fortapelse.
  Det prinssesse martha og company bedriver er hekseri og okult virksomhet, og i Bibelen står det at til og med om det kom en engel fra himmelen med et annet enn det sanne evangelium , han være forbannet. (sterke ord men sanne !)Okulisme er forbudt likeså homofili nekrofili,pedofili og også andre syndige ting vil straffes med evig fortapelse i henhold til Guds eget Ord Bibelen!
  At lesbiske og homofile blir akseptert er et tegn på at det biblen advarer mot skal skje i de siste tider er i ferd med å gå i oppfyllelse…
  Hvis salt mister sin kraft ,hva skal en da salte med ? Guds ord blir ikke lenger respektert
  som Guds vilje for mennesker . Overalt skal vi være så moderne at sodomas synder
  blir snart for blåbær og rekne… Menn som ligger med menn er eks en vederstyggelighet som kommer til og bli straffet med evig fortapelse,slik kontakt med
  døde mennesker som det skrytes av her ,bla av prinsesse Martha er iflg bibelen en vederstyggelighet for Herren ! Jeg tror ikke de som prøver p få kontakt med døde
  får kontakt med døde mennesker , men heller at de får kontakt med demoner og onde ånder , likeså indianernes sjamaner fikk kontakt med åndene …
  Så Martha du begår ulydighet mot Herren i din virksomhet osm er okult og vil etterhver være i stand til å få deg i kontakt med demoner.

 7. Geir says:

  Tenke seg til at sjefen for norwegian har så mange skruer løs.

  • antigirl29 says:

   Jeg lurer på hvem dette er mest blasfemisk mot – Gud eller Bjørn Kjos. Men jeg tviler på at denne guden deres står inne for det hatet der, s.k. norwegian sjef.

 8. Kim says:

  Som språkforsker skulle jeg gitt en arm og et bein for å kunne studere uttalen til gammelengelsk, samt latin ca. år null. Hadde også vært nyttig å kunne fylle inn noen hull hva syntaksen angår, spesielt muntlig. Hvorfor har vi ikke sånne dødesnakkere på UiO?

 9. Jessica Asp. says:

  Alt dette pisspratet til Martha Louise beviser bare en ting og det er at hun trenger psykiatrisk hjelp. Slike tanker og “sannheter” som hun sprer får hun ha for seg selv. Det er hinsides all fornuft. Men ser man på all galskap som er kommet fra de såkalte “kongelige” de siste årene så er det langt over grensen til idioti. Kongehuset er blitt et “NARRENES HUS”. Kong Harald skulle satt ned foten for mange år siden. Nå finnes det hverken troverdighet eller respekt til dette sirkuset lenger.
  Prinsesse Ragnhild påtalte galskapen på et tidligt tidspunkt og hun hadde helt rett. Jeg har alltid vært for kongedømme men slik det nå har utviklet seg så kan man bli kongelig uansett hvilken holdninger man har vist. At de ikke skjemmes.
  Kong Harald må bli vår siste konge. Ikke fordi det kongelige blod hadde godt av litt frisk syre men ikke av syrlig melk.

 10. jkl says:

  Ari Behns mor snakker vel også med de døde, ettersom jeg kan huske sto det en artikkel om dette i VG eller Dagbladet, men den ble tatt bort etter bare noen timer. Ari Behn har vel utalt at han eventuellt er bipolar og hvis det stemmer, er vel hans fremgansmåte ganske forståelig. Slike mennesker har det som regel vondt med seg selv, og jeg kan godt tenke meg at det ikke er lett for Märtha Louise å leve men en slik partner. Derfor har hun kanskje tydd til det overmenneskelige, men hun skulle ikke formidle det til andre mennesker. Jeg ser en stor fare i at hvis psykisk labile mennesker deltar på disse kursene. kunne deres tilstand forverre seg. Her har prinsessen et stort ansvar som jeg ikke tror hun er bevisst over.

 11. tine says:

  Hei hei…Jessica..asp…når man beskriver andre, er det egentlig seg selv man beskriver.

  Det er mye “pissprat” i det du skriver, og du..kanskje er det deg som trenger litt psykiatrisk hjelp??
  Du bruker ord som “hinsides all fornuft” og beskriver kongehuset som NARRENES HUS” og at det har kommet så mye galskap fra såkalt kongelige.
  Hvorfor er det så viktig å erklære en person som sinnsyk fordi deres lissyn avviker fra flertallets?
  Finnes det noen erklært sannhet?
  Jeg synes prinsessen er en morsom og vakker fargeklatt på livets scene ..og modig som er tro mot seg selv og det hun oppfatter som sant og ekte.

 12. Kim says:

  Problemet, Tine, er at du overhode ikke har belegg for å komme med disse påstandene. Hadde hun kunnet dokumentere noe av dette hadde saken stilt seg helt annerledes, men slik saken stiller seg nå er hun enten sprø eller en løgner. At hun tar betalt for å formidle tullballet sitt øker mistanken om sistenevnte.

 13. Per says:

  Hvis jeg kunne gitt et godt råd til Martha så ville det vert og bruke disse (egenskapene) hun har til og snakke med bestefar, mitt håp er at han klarer og snakke litt vett inn i huet hennes 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s