Hvem vil ha gullklokke, egentlig?

Posted: 7. September 2010 by antigirl29 in antimagnhild, Trykt og utrykt

Ikke jeg i alle fall. Og ikke vil jeg ha afghanske tepper eller noe som helst som Stein Erik Hagen har tatt i eller betalt for heller.

Noen må jo ta imot faenskapen. Så hvorfor er det et problem om Kongehuset gjør det? Det er vel på en måte den eneste jobben de har. Hva skal Mette-Marit gjøre om hun ikke kan ta imot blomster, liksom?

Advertisements
Comments
 1. fhjpeder43 says:

  Kongehuset er anakronismens mor. Om Kongen tar i mot en gave betyr det ikke så veldig mye. Om politikere gjør det er en helt annen sak. De tar avgjørelsen som må være troverdige.
  http://fhjpeder43.wordpress.com/2010/09/07/anakronismens-troverdighet/

 2. Georg_IV says:

  Kongen er den formelt øverste leder i den Norske stat, for De væpnede styrker og den Norske kirke (så umodent demokrati har vi ..).

  Det er bare tull at kongen ikke har makt. Kongen sitter gjevnlig i “kongen i statsråd”, er innside med de innerste sirklene i maktens korridorer i Norge. Kongefamilien arrangerer statsselskaper, legger opp reiseruter og “kaster glans” over ulike arrangement i inn og utland. Dette gir en stor markedsføringsverdi for de personer og bedriftene som får nyte godt av dette.

  Denne familien har åpen tilgang til media for alle PR-fremstøt de måtte finne på for å drive sin egen business. For slike personer som i høyeste grad er i offentlige stillinger, bør allmene regler mot korrupsjon være ufravikelige.

  Selvfølgelig skal man ikke motta store og dyre gaver til personlig bruk. Gavene er gitt til disse menneskene i egenskap av at deres statsposisjon. De ville aldri ha mottatt disse om de ikke hadde hatt disse stillingene. Hvorfor gir noen slike gaver til kongefamilien? Tanken KAN jo være at gaven huskes når man skal fordele fortjenestemedaljer eller når de sitter i “kongen i statsråd”, eller planlegger sin neste reiserute. Bare at det KAN være slik, bør få varselklokkene til å ringe.

  Det norske folk har rett til å vite hva alle melemmene i kongefamilien har mottatt, i kraft av sin stilling, – som de i dag regner som sin private eiendom?

  Dette er en av de rikeste familiene i Norge, som i høyeste grad har beriket seg på sin posisjon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s