Heikki er så søt

Posted: 31. August 2010 by antigirl29 in politikerne padler

Nå skal altså Heikki Holmås busse skoleelever. Slik at de slipper å gå på skoler der folk snakker dårlig norsk. Hvis minoritetselever kan kjøre buss en time kan de kanskje lære å si sjino og sjøttkaker og lissm og det som verre er av vestkantbarn i stedet for av minoritetsbarn på vestkanten? Og så blir det fred i verden.

Så utrolig sjarmerende.

Advertisements
Comments
 1. Åja busser, da er jo hele innvandringspolitkken løst :) says:

  De Rødgrønne er så redde for å endre innvandringen at de ikke tør nevne ordet en gang fordi det gir liksom de borgerlige rett…de vil heller ødlegge Norge fremfor å innse at noe må gjøres med selve innvandringen.

  • antigirl29 says:

   Altså, jeg er veldig for innvandring. Innvandrere tilfører bare bra ting til Norge. Men jeg skjønner ikke hvorfor vestkantbarna skal lære dem å snakke. De kan jo faen ikke snakke selv.

   • jadda says:

    Ja det stemmer, alle overfallsvoldtektene i Olso f.eks. de er jo kjempeeksotiske siden de bare blir utført av våre super-dupre innvandrere.

    Hei og hå, så tar vi oss en til kaffe-latte og diskuterer sex og singelliv en gang til..

 2. antigirl29 says:

  Jeg diskuterer gjerne sex og singelliv med Heikki, men sånn bort sett fra det, så syns jeg ikke kriminalitet uført av få, burde ramme omdømmet til mange. De fleste innvandrere i Norge er fra Sverige, tett etterfulgt av Polen. Det verste Sverige har bidratt med, er framgangshjelm.

  • Jånni says:

   “De fleste innvandrere i Norge er fra Sverige, tett etterfulgt av Polen.”

   Og poenget ditt var???

   Det er ikke svensker og polakker SV-Heikki vil busse. Det dreier seg om pakistanere, somaliere, irakere og tyrkere, altså de typiske muslimske innvandrerne. Det er disse som ikke klarer å lære seg norsk, fordi de holder seg til sine egne, og vil ha så lite å gjøre med vantro nordmenn som mulig.

 3. antigirl29 says:

  Poenget var vel å gi deg litt perspektiv.

  Kan ikke se at Heikki nevner en spesiell gruppe innvandrere, men heller de som snakker norsk dårligst. Noen av de innvandrerne vi har som snakker norsk dårligst, er faktisk polakker, btw (ikke svensker, nei, det skjønner jeg). Det handler seff ikke om muslimer – hvilket belegg har du for å påstå det?

  Og hvem har vel ikke lyst til å være med noen fra samme land og kultur når de tross alt har flytta fra alt? Det er vel en av grunnene til at den norske sjømannskirka har gått og går så bra i utlandet. Og at nordmenn flokker seg sammen i syden. Er det terror? Nei. Er det et ønske om bittelitt trygghet og rotfeste? Ja. Det betyr ikke at man ikke vil ha noe med nordmenn å gjøre.

  Faktisk viser forskning at en av de viktigste grunnene til at innvandrerbarn ikke lærer seg norsk bra at de ikke kan morsmålet sitt bra nok. Hvis du ikke har et godt språkfundament i bunnen, kan du nemlig heller ikke lære et nytt språk, helt uavhengig av om du er muslim eller amerikaner.

  Perspektiv og fakta – to nøkkelord for både deg og Heikki.

  • jadda says:

   “Faktisk viser forskning at en av de viktigste grunnene til at innvandrerbarn ikke lærer seg norsk bra at de ikke kan morsmålet sitt bra nok.”

   Det skulle jeg gjerne sett argumentene for i en forskningsrapport, for du er vel ikke som andre å bare påstår ting uten videre?

   Og så koselig at du vifter vekk dine søstres skjebner og ødelagte liv med “noen få”? Ser vi et selvforsterkede behov for å distansere seg fra en rå virkelighet og skjule seg i en konstruert “moralsk” sofistisk Ari Behn “virkelighet”?

   Hva med talllene om at opp mot halvparten av de som er fengslede i Norge er slike “bare positivt med innvandrere” mennesker? Ikke noe å bry seg om kanskje det heller?

   Jeg tror nok vi trygt kan overse “anti” i blogg overskriften din, du ser ut til å sitte midt inne i godhetsbåsen og rødme når du i din “antihet” tør å slippe en liten promp.

   Jadda.

  • Jånni says:

   Neida, antigirl. SV-Heikki snakker ikke om polakker. Det ville du også skjønne dersom du gadd å sette deg inn i fakta i denne saken.

   SV-Heikki snakker om et språkbussing-forsøk i Århus i Danmark. Det dreier seg om unger som snakker arabisk, tyrkisk og somalisk.

   Det er ingen som snakker om at svenske og polske unger trenger språkbussing i Århus. Det er bare noe som foregår oppi din forvirrrede hjerne, antigirl.

 4. gfgsd dfgd says:

  Ryggrads løse nordmenn sender sine døtre ut for å jobbepå kiwi til kl 23 hver dag, slavegjør sitt eget kjøtt og blod.

  • Jånni says:

   Der tar du feil, muslim! Norske døtre velger selv å jobbe på Kiwi, for å tjene sine egne penger.

   I motsetning til muslimske døtre, som sendes til hjemlandet for å tavngsgiftes og deretter stenges inn i de kommunalet betalte leilighetene, av sine trygdede fedre.

 5. gfgsd dfgd says:

  Ved Universitetet i Oslo så velger enkelte Jødiske professorer å ikke spise sin lunch sammen med ikke-jøder, da de følger ”Talmuds” levesett, har selv sett dette ved øyesyn.

  • Jånni says:

   Kan aldri tenke meg at du har sett innsiden av et norsk universitet, jødehater! Og på koranskolen du gikk på, slipper vel ikke jøder inn?

  • jadda says:

   Se Magnhild i posten over hvor “spennede” og “positive” dine nye landsmenn er, åpent anti-semittiske.. “Hurra for mangfoldet som gir oss slike fine verdier som dødsstraff for homofile, at du som kvinne nok skal holde deg hjemme fordi menn er et hakk over deg ifølge Allah etc.etc.etc..

   Men det er klart, det er meg som peker på slikt som skal utpekes som “Frepper” eller “rasist” og slike ting, sett fra ditt moralske luftslott.

   Jadda

 6. antigirl29 says:

  Jeg opplever ikke gfds gfds som åpent antisemittistisk. Han/hun forsøker å påpeke et faktum, som jeg jo også forsøkte, nemlig at mange velger å holde seg til sine egne av ulike grunner. De eneste jeg ser som er fordømmende her er deg, Jadda.

  Angående morsmålsundervisning: Jeg har ikke tid til å finne alle rapporter til deg, men forsøk Novas rapport her, f eks: http://www.nova.no/asset/2646/1/2646_1.pdf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s